Ürün Kodu: 77649
Ürün Barkodu: 8697856802685

Marka : Vip-Tech

Product State: A0

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 9 mm bıçak ağzı
  • 9 mm x 140 mm ölçülerinde
  • Sağlam ABS plastik gövde
  • Emniyet kilitli
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MateryalSağlam Plastik
Genişlik9 mm 
GövdeABS Plastik
MarkaVip- Tec
KırılımVar

 

 

Vip-Tec VT875102 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı küçük boy sağlam plastik yapısı ve kırılımları ile oldukça işlevsel bir üründür. Vip-Tec markalı bu ürün kağıt veya karton kesme, koli veya paket açma gibi gündelik işlerinizde size yardımcı olması için tasarlanmıştır. İş yeri veya ev fark etmeksizin kullanabilir ve keskinliğiyle kolaylıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Emniyet kilidi sayesinde de kullanımı tamamen kontrolünüzde olur. Güvenli kullanım için ideal bir üründür.

 

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy Güvenli midir?

 

Küçük boy özellikleri bakımından, emniyet kilidi ve sağlam materyali ile oldukça güvenilirdir. Kaliteli bir ürün olmasından dolayı uzun süre kullanabilirsiniz. Bıçağın körelen kısmını dikkatlice kırarak daha keskin bir falçata elde eder ve kullanıma devam edebilirsiniz. Birçok kesim işlemi için ideal olan bu maket bıçağını güvenle temin edebilirsiniz. Ergonomik küçük yapısı sayesinde eliniz hiç yorulmadan kesim işlemini gerçekleştirebilecek ve hızın tadına varacaksınız. 

 

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy Pahalı mıdır?

 

Vip-Tec VT875102 profesyonel maket bıçağı küçük boy fiyatı açısından oldukça uygundur. Piyasaya göre ve diğer falçatalara göre fiyatı gayet makuldür. Körelen dilimin kırılarak yeni bir falçataya dönüşmesi düşünüldüğünde çok uzun süre sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Yeni bir falçata almanıza gerek kalmadan aynı şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Bu sayede yeni bir falçata satın alarak para ödemek durumunda kalmazsınız. Ayrıca birçok sayıda falçatayı aynı anda alabilir ve iş yerinizde de keskinliğiyle işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

 

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy Dayanıklı mıdır?

 

Vip-Maket bıçağı sağlam plastik yapısıyla oldukça dayanıklıdır. Tek komponent özelliği taşır. Küçük yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabilir ve sizi hiç yormadan işlemlerinizi yapmanızı sağlar. Gövdesi ABS plastikten üretilmiş ve sağlam yapıdadır. 25 gr ağırlığında olan bu ürünün genişliği 9 mm ve uzunluğu 135 cm’dir. Kilitlenebilir özelliği sayesinde bıçağın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Sağlam plastik olması sebebiyle sizi yarı yolda bırakmayacak ve uzun süreli bir kullanım sağlanacaktır. Bu ürün için kısaca keskin, güvenilir, güçlü ve sağlam bir ürün denilebilir. Sadece mesleki kullanım amaçlı değil hobi olarak da çeşitli materyaller üzerinde kullanılabilir. 

 

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy Güvenilir midir?

 

Küçük boy maket bıçağı alanında ustalaşmış olan Vip-Tec güvencesi ile Avansas’tan satışa sunulmaktadır. Bu güvenilir ürünü sipariş verdiğiniz şekilde teslim alabilirsiniz. Kartonlar, yapışkan bantlar, kağıtlar, paketler, plastik şeritler, tekstil malzemeleri veya köpük gibi materyalleri kesebileceğiniz ideal bir üründür. Üstelik hızlı teslimat bölgesinde olan müşterilere, siparişini 1 günde teslim alma imkanı sunulmaktadır. İstediğiniz yerde, istediğiniz materyali kesmek için kullanabileceğiniz bu ürünü kapıdan teslim bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu maket bıçağının keskinliği sayesinde işlerinizi daha hızlı bitireceksiniz ve zamanınız size kalacak. Hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünlere Avansas ile ulaşın, hızlı teslimat ve güvenilir alışverişin tadını çıkarın. Günlük hayattaki işleriniz bu bıçak sayesinde kolaylaşacak ve kısa sürecek. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vip-Tec VT875102 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Küçük Boy
54,02 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.