Ürün Kodu: 102769
Ürün Barkodu: 8691734020246
Product State: A7

Alex Schoeller Fon Kartonu 160Gr 50 cm x 70 cm Turuncu Tekli

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 160 gr
  • 50 cm x 70 cm boyutlarında
  • Asit içermez
  • Mürekkep tutma özellikli
  • Turuncu renkli hamurdan yoğrulmalıdır

Ürün Hakkında

Alex Schoeller Fon Kartonu 160Gr 50 cm x 70 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Genel Bilgiler  
Marka Alex Schoeller
Ürün Fon Kartonu
Ürün Gramajı 160 Gr
Ebat 50 cm x 70 cm
Adet 1 Adet
Renk Kendi renginde hamur

 

 

 

1927 yılında kurulan Alex Schoeller, ilk günden beri hayat kolaylaştıran kaliteli kırtasiye ürünleri üretmektedir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan marka, her yaştan birçok insana hitap ederek kalitesini kanıtlar. En çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi Alex Schoeller 50 cm x 70 cm fon kartonudur.

Alex Schoeller fon kartonu, 50 cm x 70 cm ebatlarına sahiptir. 160 gr/m² ve kendi hamurundan boyamalı şekilde üretilen fon kartonları, çevresel faktörler sebebiyle sararmaz veya rengini kaybetmez. Ayrıca sonradan boyanmış olmadığı için rengi ellerinize ve etrafa bulaşmayarak rahat bir kullanım olanağı sağlar.

 

Alex Schoeller fon kartonu, EN71 testlerinden geçerek size ulaştırılır. Çocukların kullanımı için uygun olan ürün, kullanıcılarının sağlığını riske atmaz.Hong Kong’da üretilen fon kartonları, Hong Kong'daki denetleme kuruluşlarının tüm belgelerine sahiptir. Siz de hem çocuğunuzun hem de kendinizin sağlığını tehlikeye atmayacak kaliteli kırtasiye ürünleri için hemen Avansas’tan sipariş verebilirsiniz.

 

Alex Schoeller 50x70 cm Fon Kartonu Renkleri Canlı mıdır? 

 

Bu fon kartonları özellikle resim ve el işi derslerinde kullanılır. Çocukların kullanımına uygun olan Alex Schoeller 50 cm x 70 cm fon kartonları tekli satılır. 160 gr/m² kendi hamurundan boyamalı şekilde üretilen fon kartonları canlı renklere sahiptir.

 

Alex Schoeller 50x70 cm Fon Kartonu Kolay Deforme Olur mu?

 

Alex Schoeller 50 cm x 70 cm fon kartonları, sağlam yapıları sayesinde de sizlere avantaj sağlar. Endonezya’da üretilen yüksek kaliteli kartonlar Legal Wood ve FSC belgelerine sahiptir.120 gr/m² hamuru ile Alex Schoeller karışık renk fon kartonları kolay kolay deforme olmaz, uzun süre boyunca kullanılabilir ve muhafaza edilebilir.

 

Alex Schoeller 50x70 cm Karışık Renk Fon Kartonu Renkleri Çabuk Solar mı?

 

Fon kartonları özellikle resim ve el işi derslerinde kullanım için tercih edilmektedir. Yapılan projelerin uzun süre boyunca saklanabilmesi için renklerinin solmaması çok önemlidir.  Alex Schoeller 50 cm x 70 cm fon kartonları, kendi hamurundan boyalı şekilde üretildiği için hiçbir şekilde renkleri solmaz ve her zaman ilk günkü gibi canlı görünür. Ayrıca kendinden boyalı olduğu için elinizi ve etrafı kirletmez.

 

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

 

İnternet üzerinden görmeden alışveriş yapmak bir takım endişeleri de beraberinde getirebilir. Özellikle toptan alışverişler sırasında çok büyük bir mağduriyet yaşamamak için güvenilen bir platform seçmeniz gerekir.

TOBB Güven Damgası sahibi olan Avansas, bu endişeleri ortadan kaldırmak için durmadan çalışır. Alışverişinizin her aşaması öz denetimden geçirilerek memnuniyetiniz garanti altına alınır. Çoklu paketler halinde satılan ürünlerin uygun fiyatları sayesinde, kaliteli ürünlerin tüm Türkiye’ye rahatlıkla ulaşmasını sağlar.

Hızlı teslimat bölgesinden verilen siparişler profesyonel sevkiyat ekibi tarafından adresinize teslim edilir. Siz de bu ayrıcalıklardan yararlanmak ve toptan alışverişlerinizden avantaj sağlamak için gönül rahatlığıyla Avansas’tan sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Alex Schoeller Fon Kartonu 160Gr 50 cm x 70 cm Turuncu Tekli
19,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.