Ürün Kodu: 52595
Ürün Barkodu: 5000000052595

Marka : Ceymop

Product State: A0

Alüminyum Mop Sapı Geçmeli 120 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Aliminyum mop sapı
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü
  • Kolay ve pratik
  • 120 cm uzunluk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Alüminyum Mop Sapı Özellikleri
MarkaCeymop
ÜrünMop sapı
TürGeçmeli
MateryalAlüminyum
Uzunluk120 cm
ÖzelliklerDayanıklı ve kullanımı kolay.

Günümüzde bireylerin en büyük problemlerinden biri çalışma hayatının getirdiği tempo içerisinde temizliğe zaman bulamamaktır. Alüminyum mop sapı, pratik ve son derece kolay kullanımı ile hızlı ve konforlu bir temizlik vaat ediyor. Pratik kullanımı ve uyumlu tasarımı ile her an elinizin altında olmasını isteyeceğiniz bir üründür. Mop sapının 120 cm olması ve geniş bir alana erişebilmesiyle ayrı bir avantaj sağlar. Aynı zamanda insan duruşuna uygun bir pozisyon sağlayarak bel sağlığınızı da korur. Ürün, yıllarca kullanıma dayanıklıdır. Diğer yandan ilk günkü görünümünü de uzun süre muhafaza eder. Alüminyum yapısı ve okside olmama özelliği sayesinde dayanıklılığı ile olduğu kadar kalitesi ile de memnun eder.  Pratik özelliklerinden bir diğeri de ürünün tüm mop aparatlarında bulunan klipse geçirilerek rahatça kullanılabilmesidir. Birçok mop ürününde kullanabileceğiniz pratik bir yardımcıdır.

  Geçmeli Alüminyum Mop Sapı Uzun Süre Kullanıma Uygun mudur? 

Üstün kalitesi ile uzun süre kullanıma uygun bir temizlik ürünüdür. Sağlamlığı ve pratikliği sayesinde temizliklerinizin vazgeçilmezi haline gelecek. Dayanıklı yapısı ile gönül rahatlığıyla uzun yıllar tercih edebilirsiniz. Okside olmama özelliği ile bu geçen yıllar içinde de paslanma gibi istenmeyen sonuçlarla karşılaşmazsınız. Paslanmayan yapısının yanında 120 cm olması, duruş bozukluğu yaşatmaz. İnsan vücuduna uyumlu bir boyu vardır. Böylelikle sağlığınız için her açıdan hassas bir üründür. Yer ve duvar temizliği yaparken uzanamadığınız yerlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Hem görünümü, hem de sağlamlığı ile pratik temizlik denilince aklınıza ilk gelen ürün olacaktır.

 120 cm Alüminyum Mop Sapı Paslanır mı? 

Ürün, diğer markalara göre paslanma sorunu aşmış durumdadır. Alüminyum olması nedeniyle okside olmaz. Diğer bir deyişle paslanmaz. Bu özelliği sayesinde pas ve kir gibi istenmeyen bir durumla karşılaşmazsınız. Sürekli kullanıma rağmen temiz kalabilir. Böylelikle uzun süreler su ile temas halinde olmasına karşın zararlı kimyasallar üretmeyerek sağlığınızı korur.

 Alüminyum Mop Sapı Pratik Bir Ürün müdür?  

Pratiklik isteyen herkesi memnun bırakacak şekilde tasarlanmıştır. Paslanma yapmaması, uzun yıllar sağlam bir şekilde kullanılması ve 120 cm’lik boyu sayesinde her kullanımda ne kadar pratik olduğunu tekrar tekrar gösteren ürünlerdendir. Aynı zamanda tek bir alüminyum mop sapı ile birden fazla mop ürününün uyum sağlaması işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Tek bir mop sapı ile birçok ürünle klips sayesinde uyum sağlayabilir. Bu özelliği ile evde bulunan gereksiz bir sürü aparata ihtiyaç duymazsınız. Bu sayede dağınıklığın önüne geçebilir ve temizliğinizi kolayca yapabilirsiniz.

 Geçmeli Alüminyum Mop Sapı Uygun Fiyatlı mıdır? 

Alüminyum mop sapı, özellikleri sayesinde rakip markalara göre daha ön planda olmasına rağmen oldukça uygun fiyatlıdır.  Dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar yeni bir ürün almaya gerek kalmadan ilk günkü gibi kullanışlı ve sağlam kalabilir. Her mop ürününe uyum sağladığı için farklı ürünler için ayrı bir ürüne ihtiyaç duymadan tek bir mop sapı ile pratikliğin tadını çıkarabilirsiniz. Mop sapı uzun kullanım ömrü, pratikliği ve kullanışlılığı ile bütçe dostu bir üründür. Alüminyum mop sapı fiyatları ve kalitesi hakkında bilgi almak için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ve yüksek kalitesiyle uzun yıllar konforlu temizliğin tadını çıkarın. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Alüminyum Mop Sapı Geçmeli 120 cm
145,73 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.