Ürün Kodu: 67833
Ürün Barkodu: 8699936117009

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 01248 Maket Bıçağı Yedeği / Falçata Yedeği 18 mm 10'lu Tüp

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18 mm bıçak ağzı genişliği
  • Büyük boy 10'lu tüp
  • 0,50 mikron kalınlık
  • Yüksek kalite
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Ev, okul ve iş yeri gibi ortamlarda kullanılan maket bıçağı; keskin el aletleri arasında yer alır. Maket bıçakları birbirinden farklı çeşitleri ile geniş ürün yelpazesine sahiptir. Ürünleri; tasarım, boyut, kalınlık ve genişlik gibi özelliklerine göre tercih edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayan ürünü, kullanım alanınıza göre belirlemeniz gerekir.  

Avansas 01248 maket bıçağı büyük boy tüp içinde satılmaktadır, bu tüpte 10 adet ürün bulunmaktadır. Maket bıçakları kullanım sıklığına bağlı olarak, bir süre sonra körelir. Bu durumda, 10’lu yedek sizin hayatınızı kurtarır. Okul ödevlerinde ve projelerinde sıklıkla kullanılan bıçak ile kağıt ve karton gibi yumuşak zeminlere şekil verebilirsiniz.

18 mm genişliğe sahip olan ürünü, uyumlu maket bıçakları ile kullanmanız gerekir. İster kağıdı ister kartonu isterseniz de plastik bir yüzeyi dilediğiniz gibi kesebilirsiniz. Metal malzemeden üretilen Avansas 01248 maket bıçağının yedeğini oldukça uygun fiyata bulup ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.   

 

Teknik Özellikler 
Adet10'lu
Kalınlık0,50 mikron
Bıçak Ağzı Genişliği18 mm

 

Avansas 01248 Maket Bıçağı Yedeği Uzun Ömürlü Müdür?

 

Koli açarken ya da kağıt keserken kullanabileceğiniz maket bıçakları ile çeşitli yüzeylere kolaylıkla şekil verebilirsiniz. Kilit mekanizması bulunan klasik maket bıçağını kullanmadığınız zaman kapatabilir ve olası risklerin önüne geçebilirsiniz. Ürün; ofis, ev ya da okul gibi her yerde yanınızda bulundurabileceğiniz kullanışlı kırtasiye gereçleri arasında yer alır.

Avansas 01248 maket bıçağı kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Ürünün kalınlığı ve ağız genişliği dayanıklılığının göstergesidir. Sağlam yapısı sayesinde, güvenle kullanabilir ve hayatınıza önemli ölçüde kolaylık kazandırabilirsiniz. Projelerinizde zaman tasarrufu yapmanızı sağlayan ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Tüpün içinde 10 adet bulunan ürün ile ilgili çabuk bitme sorunu yaşamaz ve zor durumda kalmazsınız. 0,50 mikron kalınlığında üretilen bıçak ile ince kesimler yapabilir ve şekiller oluşturabilirsiniz. Performansı sayesinde ihtiyaç ve beklentilerinizi rahatlıkla karşılayan ürüne, Avansas aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.  

 

Avansas 01248 Maket Bıçağı Yedeği Keskin Midir ve Kolay Körelir Mi?

 

Tasarım ve boyutlarına göre geniş bir ürün yelpazesine sahip olan maket bıçakları, hayatın her alanında yanınızda yer alır. Mukavva, plastik, deri, kauçuk ve kösele gibi çeşitli yüzeyleri kesmek için kullanabileceğiniz maket bıçakları jilet keskinliğindedir. 18 mm genişlikte ağzı bulunan ürünü uyumlu maket bıçağı ile kullandığınız zaman istediğiniz gibi verim alabilirsiniz. 

Maket bıçağı kullanım sıklığına bağlı olarak zaman içerisinde körelir ve keskinliğini kaybeder. Ancak Avansas 01248 yedek maket bıçaklarının uç ve kenarları kolay kolay bozulmaz. Yüksek kalitesi ile dikkat çeken ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Keskinliği sebebiyle küçük çocukların eline geçmemesi gereken maket bıçağı, dayanıklı bir yapıya sahiptir.  

0,50 mikron kalınlığı sayesinde ürünü yıllarca kullanabilirsiniz. Çentiklerinden kırarak kullanmaya devam edebileceğiniz bıçak, sağlamlığıyla adından söz ettirir. Avansas’ın ödeme avantajlarından faydalanabileceğiniz 01248 maket bıçağı yedeğini uygun fiyatlara satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. 

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

 

Avansas; gıda ve mutfaktan sağlık ve temizliğe, teknolojiden ofis ve kırtasiye malzemesine kadar onlarca ürünü bulabileceğiniz bir alışveriş sitesidir. Size özel kategorisi altında birbirinden farklı ihtiyaca yanıt bulabilirsiniz. Ofis, okul, ev ya da özel gereklilikleri karşılayabileceğiniz avansas.com ürün çeşitliliği ile dikkat çeker. Avansas, çeşitli marka ve modeldeki ürünleri ile birlikte size sayısız alternatif sunar.  

Uygun fiyat aralığında bulunan pek çok ürüne kolay bir şekilde ulaşabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Yüksek kalitede üretilen araç-gereç, malzeme, mobilya fark etmeksizin aradığınızı bulabilir ve uzun yıllar güven içinde kullanabilirsiniz. Ürünlerin görsellerini inceleyebilir ve onlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.  

Kullanım kolaylığı ile sıklıkla tercih edilen Avansas, güvenli alışverişin rehberi niteliğindedir. Ürünleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda, dilerseniz toptan dilerseniz perakende olarak satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 01248 Maket Bıçağı Yedeği / Falçata Yedeği 18 mm 10'lu Tüp
59,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.