Ürün Kodu: 77301
Ürün Barkodu: 8699897313342

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tüm Yıkanabilir Yüzeyler İçin Kullanılır
  • Bileşeni Ortamda Hoş Bir Koku Bırakır
  • Zor Lekelerde Dahi Mükemmel Sonuç Verir
  • Durulama Gerektirmez
  • Yüzeyleri Çizmeden Temizler Ve Parlatır

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 kg Özellikleri
Ambalaj şekli5 KG
PH değeri6,5-7,5
Kullanım şekli5-10 gr/litre
Uygun olduğu yüzeylerTüm yıkanabilir yüzeyler
ÖzelliğiKokulu, renksiz

Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici 5 KG boyutu ile büyük iş yerlerinde, alışveriş merkezleri gibi ortak kullanılan mekanlarda güvenle kullanılacak temizleyiciler arasında yer alır. Ürün ortamda hijyeni sağlamasının yanında kokusu ile ortamı ferahlatır. 6,5 ve 7 aralığında değişen pH değeri cilt ile temasında cilde herhangi bir zarar vermez. Gıda ve el, yüz haricinde tüm yüzeylere rahatlıkla uygulanır. Suya karıştırılarak kullanılan temizleyici, yüzeye uygulandıktan sonra durulanmaya ihtiyaç duymaz.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG Bakterileri Karşı Etkili midir?

Mermer, fayans, seramik gibi mutfak tezgâhı, lavabo, ıslak zemin gibi yüzeyleri çizmeden temizler. Profesyonel temizliği ve hijyeni garantiler. Düzenli kullanıldığında ortak alanlarda oluşabilecek bateri benzeri oluşumların önüne geçer. Islak zeminler yüzey temizleyici ile temizlendiğinde kirlerden arınırken parlaklığı ile de dikkat çeker. Su ile karıştırılarak kullanılan üründe litre başına 5-10 GR yeterlidir. Etkili aktif maddesi sayesinde az miktarda ürün ile geniş bir alan temizlenebilir.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG Kullanımı Kolay mıdır?

Ambalajı kimyasal bileşimlere dayanıklı plastiktir. Kolay taşınabilir olması kullanım kolaylığı sağlar. Ölçü olarak bidonun kapağı kullanılabileceği gibi farklı ölçülerde kullanılabilir. Suya karıştırdıktan sonra karıştırılarak yüzeye uygulanabilen ürünün temizlik bittikten sonra kuruması yeterlidir. Özel olarak kurulamaya ya da durulamaya gerek yoktur. Sabunun yaydığı ferahlık kokusu kullanıcıyı rahatlatır. Kullanım sırasında maske kullanmaya gerek yoktur. Ayrıca pH aralığı cilde hasar vermeyecek oranda olduğundan, uygulama sırasında cilt ile temasında bir sakınca yoktur. Ambalajı temizlik malzemelerinin konulduğu alanlarda depolamaya müsaittir.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG Kokusu Sağlığa Zararlı mı?

Çeşitli araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda üretilen ürünün sağlığa zararı ile ilgili bir durum raporlanmamıştır. Sabun kokusu insanları rahatlatan kokular arasında sayılır. Bir yandan da sabun temizliğin kokusu olarak bilinir. Ayrıca tüm yüzeylerde tek bir ürünün kullanılabilir olması kullanım kolaylığı sağlar. Farklı alanlar için farklı ürünleri bulundurmak gerekmez. Büyük ambalajı ile ve çok amaçlı kullanım özelliği ile ürün bütçe tasarrufu konusunda da destek sağlar. Temizlik suyuna katılan miktar su miktarına göre oldukça azdır. Az bir miktar ile oldukça geniş bir alanı temizlemek mümkündür. Sağlığa zararlı olmadığı için yıkanabilir yüzeyleri sadece ürünün katıldığı su ile silmek yeterlidir. Gıda, el yüz ya ada vücudu yıkamak için uygun olmasa da uygulama sırasında el ile temasında bir sakınca yoktur.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Uzun Süre dayanır mı?

Ambalaj şekli ve kullanım dozu itibarıyla temizlik sıklığı ve alan büyüklüğüne bağlı olarak dayanımı uzun sürer. Uzun süreli dayanması sayesinde sürekli temizleyici almak gerekmez. Ayrıca sabun kokulu olması nedeniyle beğenilen temizleyiciler arasında sayılır. Ofislerden, alışveriş merkezlerinden içeri giren kişilerin ilk gözlerine çarpan ortamın temizliği ile birlikte kokusudur. Az kullanılsa bile ortama sabunun temizlik kokusunu yaymakta başarılıdır. 1 LT 5-10 GR eklendiğinde istenilen sonucu verir. Banyo, mutfak, koridor gibi yıkanabilir alanlarda temizliği ve hijyeni garantiler. Temizliğin kokusunu sürekli hale getirmek isterseniz sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yaşam alanlarınızda hijyeni sürekli hale getirebilirsiniz. Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG avantajlı fiyatlarını kaçırmamak için sayfamızı ziyaret etmekte gecikmeyin!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5 KG
Birim Fiyat = 19,97 TL
99,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.