Ürün Kodu: 61851
Ürün Barkodu: 8690345312801

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Diplomat Zarf 1.Hamur Pencereli 110 gr 10.5 cm x 24 cm 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kusursuz fiyat / performans dengesi
  • Yüksek kalite
  • Pratik silikon yapıştırma
  • 110 gram kağıt gramajı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Gram110 gr
Paket100'lü
Cm10.5 cm x 24 cm
Yapıştırma TürüSilikon
MateryalKağıt
RenkBeyaz
Ofis KullanımıUygun

Avansas’ın kendi ürünü olan Avansas diplomat zarf ofislerinizde hayatınızı kolaylaştırmak ve daha da hızlandırmak için üretilmiştir. Birinci sınıf hamurdan üretilen kağıt sayesinde her türlü yıpranmaya dayanıklı bu zarf avansas.com’da 100’lü paket olarak sizlere en uygun fiyatta sunulmaktadır. Avansas diplomat zarfın kalitesi sayesinde ofisinizdeki önemli evrakları muhafaza etmek artık daha kolay. Boyutları 10.5 x 24 cm olup hem her türlü evraklarınızı saklamaya yeterlidir hem de ofisinizdeki çekmeceler de yer tasarrufu imkanı sağlamaktadır. Avansas diplomat zarfın silikon yapıştırması sayesinde iş başında iken sizlerin zamanından çalmaz ve işlerinizi hızlı halledebilmenizi sağlar. Aynı zamanda bu diplomat zarflar pencereli olma özelliğine sahip bir üründür. En çok iş yerleri tarafından tercih edilmektedir fakat kişisel işleriniz içinde kullanıma uygundur. Ürünlerimiz Avansas ekiplerimiz tarafından özenle kontrol edilmektedir. Sizler bizi tercih ettikçe biz ürünlerimizin kalitesine kalite katarak üretmeye devam edeceğiz.

Avansas Diplomat Zarfı Dayanıklı ve Kaliteli midir?

Birinci sınıf hamur kağıdından üretildiği için darbelere ya da su dökülmelerine karşı dayanıklıdır, kolay kolay yıpranmaz veya yırtılmaz. Avansas diplomat zarflar tek bir ebatta üretilmemektedir. Farklı ebatlarda üretilen zarflar da mevcuttur. Çoğunlukla çeşitli ebatlardaki diplomat zarflar kurumsal firmalar tarafından tercih edilmektedir. Kaliteli kağıtlardan ve kaliteli yapıştırmalardan üretilen zarflar sade görünümü ile de tercih edilmektedir. Aldığınız ürünün üzerinden uzun zaman geçse veya sık sık kullanmış olsanız bile zarfların renginde solma gerçekleşmez. Avansas diplomat zarfı dayanıklılığı ve kalitesi sayesinde sizi ofislerinizde yalnız bırakmayacaktır. Ayrıca diplomat zarflar zeminde iz bırakmaz.

Avansas Diplomat Zarfı Markası Güvenilir midir?

avansas.com sattığı bir çok ürünle dikkat çekmiştir ve adını duyurmayı başarmıştır. Sitesinde satılan ürünlerini özenle seçmektedir ve kendi ürettiği ürünlerini de özenle geliştirmektedir. Sitesinde satılan ürünlerin orijinal olmasından tutun, meyve sularının taze olmasına, diplomat zarflarının kaliteli olmasına kadar dikkat etmektedir. Satın aldığınız herhangi bir ürünle ilgili sorununuz olduğunda bununla ilgilenip en kısa sürede sizlere bilgi sağlamaktadır. Çevremizdeki her on kişiden biri avansas.com’u bilmektedir ve güvenilir bir site olduğunu söylemektedir. Sizler bu şekilde geri dönüş yaptıkça bizler, sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin istekleri, geri dönüşleri bizler için çok önem arz etmektedir.

Avansas Diplomat Zarfının Yapıştırma Özelliği Sağlam mıdır?

Avansas diplomat zarfının yapıştırması silikondan üretilmiştir. Silikon olması zarfın kapağının hem hızlı yapışmasını hem de sağlam yapışmasını sağlamaktadır. Bu sayede ürünü kullanmak çok pratiktir. Diğer markaların diplomat zarf ürünlerinin yapışkanları silikondan üretilmediği için bu derece sağlam olmamaktadır. Avansas diplomat zarfın en büyük avantajlarından biri de yapışkanının silikon olmasıdır. Silikon yapıştırma sayesinde zarflarınızda deformasyon olmaz çünkü yapıştırıcının gücü çok kuvvetlidir.  

Avansas Diplomat Zarfı Pahalı mıdır?

Avansas diplomat zarfı sizler için en kaliteli şekilde üretilmektedir ve buna rağmen fiyatlandırma yaparken sizlerin cebini düşünerek hareket etmekteyiz. Özellikle avansas.com da 100’lü paket imkanı sunarak ürünleri daha da uygun fiyata almanızı sağlamaktayız. Fiyat fayda olarak düşündüğümüzde birbirlerini karşıladıklarına inanmaktayız. Sizlerden gelen yorumları değerlendirdiğimizde ise durumun tam olarak bu orantıda işlediğine şahit olmaktayız. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Diplomat Zarf 1.Hamur Pencereli 110 gr 10.5 cm x 24 cm 100'lü Paket
Birim Fiyat = 1,26 TL
126,05 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.