Ürün Kodu: 79566
Ürün Barkodu: 2000000106335

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Econoprint HP 83A Siyah Muadil Toner Çipli CF283A / 283A / 83A

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1500 sayfa baskı kapasitesi
  • HP 83A (CF283A) siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

>
Genel Bilgiler
Renk Siyah
Model NoHP 83A (CF283A)
Baskı Kapasitesi1500 Sayfa 
Uyumlu Yazıcı ModelleriHp Laserjet Pro Mfp M125a
HPLaserjet Pro Mfp M225dw
Hp Laserjet Pro Mfp M125nw
Hp Laserjet Pro Mfp M125rnw
Hp Laserjet Pro Mfp M127fn
Hp Laserjet Pro Mfp M127fp
Hp Laserjet Pro Mfp M225dn
Hp Laserjet Pro Mfp M127fw
Ofis ve Ev KullanımıUygun

Çipli tonerler üretilirken, toner üzerine bir elektronik kart yani toner çipi de takılır. Bu cins tonerler genelde faks makinesi özelliği de gösteren yazıcılarda kullanılır. Çip boş kâğıt çıkmasını da engellediğinden, tasarruf da sağlar. Farklı özelliklerde üretilen çipler, ilk olarak faks makinelerinde kullanılsın diye tasarlansa da zamanla çok farklı çeşitleri üretilmiştir. Bu çiplerin en önemli özelliklerinden birisi, gelen faksların, kâğıt yerine çipin içinde bulunan hafızaya kaydedilmesidir. 

Avansas Econoprint Muadil Çipli Tonerin Farkı Nedir?

Firmalar tarafından, toner bittiğinde gelenleri hafızaya almak için kullanılan çipler, aynı zamanda sahte toner kullanımını engellemek içinde eklenmiştir. Farklı bir toner kullanmanız durumunda normalde uyarı veren bu çipli yazıcılar, dilendiğinde çipsiz olarak da kullanılabilir. 

Bazı firmalar ise orijinal olan kartuşlarının yeniden dolumunu engellemek için bu sistemi tercih etmişlerdir. Ancak Econoprint muadil çipli toner, bu sorunların hepsini çözmüş durumda. Avansas’ın muadil çipli tonerlerinin tamamı, yazıcınıza uyumlu ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır. 

Avansas Econoprint Çipli Muadil Toner Kullanmak Yazıcı için Zararlı mıdır?

Avansas Econoprint çipli muadil toner özellikleri ile kullanıcılarını çipli yazıcılardan kaynaklı sorunların tamamından kurtarmaktadır ve sorun çıkmasını önlemektedir. Özel üretim çipli muadil tonerlerin hiç biri yeniden dolum şeklinde üretilmediğinden, çipli olan yazıcıların tamamında rahatlıkla kullanılabilir. Hiçbir yazıcı, fotokopi makinesi ya da faks makinesine zarar vermeden çalışabilen Avansas çipli muadil tonerler, uygun fiyat avantajı ile de iş yerlerinin en çok kullanılan sarf malzemelerinden birisi haline gelmiştir. 

Avansas’ın tedarik ettiği tüm tonerler de olduğu gibi, çipli tonerler de üretim aşamasında özel kalite kontrol süreçlerinden geçirilmektedir. Farklı kalite testlerine tabi tutulmaktadır. Tamamen kalitesinden emin olunduktan sonra tüketici ile buluşması için tedarik süreçleri başlatılmaktadır.

Orijinal Toner ve Avansas Muadil Toner Kullanım Açısından Farklı mıdır?

Çipli Muadil, sadece muadil ya da orijinal toner arasında kullanım farklılığı yoktur. 1500 sayfa ve kaliteli baskı performansı, piyasada bulunan muadillerine ve hatta orijinal olanına göre bile çok daha yüksek kalite ve performans sağlamaktadır. Çipli muadil tonerlerin fiyatı, normal tonerlere göre biraz daha yüksek olsa da, sayfa başına ödenen maliyetler düştüğünden dolayı normalden daha avantajlı olmaktadır. 

Muadil tonerler gibi yeniden dolum işlemi için uygun olmayan çipli tonerler de sıfır şekilde üretilir. Bu açıdan da diğer tonerlerden daha iyi bir baskı kalitesi ve performansına sahiptir. Renk pigmentlerinden, yazıcıda kullanılmasına kadar her özelliğinde orijinal tonerle ayrımının yapılması neredeyse imkânsız olan çipli tonerler, yeni nesil yazıcıların neredeyse hepsinde bulunmaktadır. Sizde çipli bir yazıcıya sahipseniz ve yazıcı markanızın çipe yüklediği çeşitli görevler nedeni ile yüksek toner maliyetlerinden şikâyetçiyseniz, Avansas çipli muadil tonerleri rahatlıkla satın alabilirsiniz. 

Hizmet ağı sayesinde sipariş verebileceğiniz tüm ürünler, hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günüde teslim edilir. Hızlı teslimat bölgesi dışındaysanız, en kısa sürede teslimat yapabilen kargo şirketi ile tarafınıza gönderilecektir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Econoprint HP 83A Siyah Muadil Toner Çipli CF283A / 283A / 83A
246,23 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.