Ürün Kodu: 106227
Ürün Barkodu: 8680525977265

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Snow Tükenmez Kalem 3 Siyah 2 Kırmızı Renk 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm çift bilyeli ince uç
  • 3000 metre yazım kapasitesi
  • 1.sınıf alman menşeili mürekkep
  • Yumuşak ve kolay yazım
  • 5'li ekonomik paket (3 siyah, 2 kırmızı)

Ürün Hakkında

Avansas Snow Tükenmez Kalem 3 Siyah 2 Kırmızı Renk 5'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler  
Marka Avansas
Model Snow
Ürün Çeşidi Tükenmez Kalem
Üretim Yeri Türkiye
Renk 3 adet siyah 2 adet kırmızı
Materyal Plastik
Mekanizma Kapaklı
Nokta Türü Bilyeli Uç
Uç Kalınlığı 1 mm
Mürekkep Menşei Almanya
Yazım Kapasitesi 3.000 m
Dolum Yok
Ürün Boyutları 15x5x2 cm
Paket İçeriği 5 Adet (3 siyah,2 kırmızı)
Raf Ömrü 1 Yıl

 

 

Avansas güvencesiyle Avansas Snow tükenmez kalem, müşterilerin beğenisini toplamaktadır. Firmamıza ait bu tükenmez kalem, kalitesi ve uygun fiyatı sayesinde dikkat çekmektedir. Ergonomik ve elleri yormayan bir gövdeye sahiptir. Kaliteli yapısı ve mürekkebi sayesinde kusursuz bir yazma deneyimi sağlar. Kullanırken hiçbir sıkıntı yaşatmadan kolaylıkla kullanılabilir. Yazı yazarken kesiklik yapmadan yazar ve özel uç yapısı sayesinde yumuşak ve kaygan bir şekilde yazı yazılabilir, kağıda kesinlikle zarar vermez.

Özel uç yapısı mürekkebi kurutmaz ve ucu oksitlenmez. Uç kalınlığı 1 mm ve yazım uzunluğu 3000 metredir. Hem kaliteli yapısı hem de 3000 metre yazım uzunluğu sayesinde uzun ömürlüdür. Siyah ve kırmızı renkte olan Almanya menşeili mürekkebi kesinlikle donma yapmaz ve uzun süre kullanıma uygundur. Kağıdın üzerinde yazıldıktan sonra hızlıca kurur ve bulaşması ya da dağılması gibi bir durum söz konusu değildir.  

 

Avansas Snow 1 mm Tükenmez Kalem Kaliteli Midir?

 

Tükenmez kalemler her zaman her yerde ihtiyaç duyulan ve ofislerin olmazsa olmazıdır. Uzun süre kullanılan tükenmez kalemlerin kaliteli olması istenir. Avansas her zaman hedeflediği kalite anlayışını bu ürünle sizlere sunuyor.

Özel 1 mm kalınlığında bilyalı ucu sayesinde yazarken kesik kesik yazmadan yumuşak ve kaliteli bir yazma deneyimini sizlere sunuyor. Ucunun yapısı sayesinde istenmeyen kazalara karşı koruma sağlayan Avansas tükenmez kalem akıtma yapmaz. Bilyeli ucu sayesinde kalem bozulmadan uzun süre kullanılabilir. Ayrıca mürekkep kurumaz ve yazarken doğru şekilde dağılır, bulaşma yapmaz.

Yazarken kağıda zarar vermeden kaygan şekilde yazı yazılabilir. Gövdesinin ve kapağının sağlamlığı sayesinde kalemin kırılması söz konusu değildir. Ergonomik yapısı ve sağlam gövdesi ile kolay bir tutuş sağlar. Kapağında bulunan aparat sayesinde cebinize tutturabilir, bu sayede aradığınız zaman kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Avansas Snow 1 mm Tükenmez Kalem Uzun Ömürlü Müdür?

 

Avansas kalitesi ile üretilmiş bu ürün; kaliteli gövde, kapak ve mürekkebi sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Ürün, 3000 metre yazım uzunluğu ve kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü bir yapıdadır. 3000 Metre yazım uzunluğu sayesinde çabuk bitmesi gibi bir sorun yaşanmaz.

Özel çift bilyeli ucu mürekkebi akıtmadan daha kaliteli ve uzun bir kullanım ömrü sağlar. Tükenmez kalemlerde yaşanan birçok sıkıntıyı, kaliteli malzemeler kullanılarak çözmüş olan Avansas bu kaliteyi sizlere sunmaktadır.

 

Avansas Snow 1 mm Tükenmez Kalem Mürekkep Birikmesi ve Donma Yapar Mı?

 

Tükenmez kalemlerde yaşanan en sık sorun ise kalemin ucunda mürekkebin birikmesi ya da mürekkebinin donmasıdır. Kaliteli bilyeli ucu sayesinde kalem içeriye hava almaz bu sayede uzun bir süre kuruma yapmadan kullanılabilir.

Bunun dışında mürekkebinin üstün alman teknolojisi ile üretilmiş  olması sayesinde akıtma ve dağılma yapmadan tam istenilen şekilde yazmaya olanak sağlar. Mürekkep bulaşma yapmaz ve yazıldığı anda kurur. Bu sayede tükenmez kalemin ucunda mürekkep birikmesi yaşanmadan kullanılır.

 

Avansas Snow 1 mm Tükenmez Kalem  Avansas’tan Toplu Olarak Alınabilir Mi?

 

Avansas Snow 1 mm tükenmez kalem hem kaliteli hem de uygun fiyatı sayesinde tercih edilir bir ürün olmuştur. Avansas’ın sağladığı imkanlardan biri olan toptan alışveriş seçeneği birçok üründe olduğu gibi bu ürün için de geçerlidir.

 

En uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin bulunduğu firmamız, en uygun fiyatlı tükenmez kalemleri de sizlere sunmaktadır. Kaliteli ürünlerin adresi olan Avansas güvencesi ve markası ile sizlere sunulan bu tükenmez kalemi hemen sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Snow Tükenmez Kalem 3 Siyah 2 Kırmızı Renk 5'li Paket
Birim Fiyat = 7,95 TL
39,77 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.