Ürün Kodu: 69221
Ürün Barkodu: 8694642000331

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası 40 cm x 55 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Montaj gerektirmez
  • 40 cm x 55 cm ölçülerinde
  • 0.2 mm laminat malzeme
  • Ayarlanabilir yükseklik
  • Metal çerçeve

Ürün Hakkında

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası 40 cm x 55 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Avansas
Ürün Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası
Ebat 40 cm x 55 cm
Laminant Kalınlığı 0.2 mm
Yükseklik Ayarlanabilir Yükseklik
Çerçeve Metal Çerçeve
Montaj Montaj Gerektirmez

 

Ofis ve iş yerlerinde sunum ya da toplantı esnalarında sıkça tercih edilen ve verimliliği artıran yazı tahtaları oldukça büyük önem taşıyan ofis malzemelerinden biri niteliğine sahiptir. Çeşitli malzemelerden üretilen yazı tahtası yüzeyi hem dayanıklı hem de uygun fiyatlı olarak tercih edilmelidir.

Hem kullanım kolaylığı hem de dekoratiflik sunan Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtası, kullanım çeşitliliği ile ofis ve iş yerleri tarafından yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Teleskopik ayaklı yazı tahtası olması nedeniyle de oldukça kullanışlı olan Avansas laminant yazı tahtası, 3 ayaklı bir tasarıma sahiptir.

Hem ölçü olarak kullanışlı olması hem de kolay taşınabilmesi nedeniyle sunum ve toplantıların vazgeçilmez parçası niteliğine sahiptir. Ayrıca ürün, 40 cm x 55 cm ebatı ile çok fazla yer kaplamamaktadır.

0.2 mm laminant malzemeye sahip yazı tahtası, oldukça sağlam ve dayanıklı yapısı ile kolayca deforme olmamaktadır. Bu nedenle uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz Avansas teleskopik ayaklı yazı tahtası, maliyet avantajı sağlamanıza da yardımcı olmaktadır.

Ayarlanabilir yüksekliği ile kalabalık sunum ve toplantılarınız için kullanım kolaylığı sunan yazı tahtası, sıkıştırılıp gevşetilebilen ergonomik aparatlara sahiptir. Bu sayede tahta yüksekliğini kendi tercihinize göre ayarlayabilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

30 derecelik sabit açısı ile yazım kolaylığı sağlayan Avansas laminant yazı tahtası, fonksiyonel kullanım imkanları da sunmaktadır.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant 40 cm x 55 cm Yazı Tahtası Ayakları Ayarlanabilir mi?

Dengeli ayaklara sahip yazı tahtası, aynı zamanda yükseklik ayarlayabilme imkanı da sunmaktadır. Az kişilik sunum ve toplantılarınız için normal boyutlarda kullanabilirken daha kalabalık katılımlar için dilediğiniz gibi yükseklik ayarlaması yapabilirsiniz.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant 40 cm x 55 cm Yazı Tahtası Silindiğinde Yüzeyinde İz Kalır mı?

Beyaz yazı tahtalarında en büyük problemlerden biri olan silindiğinde iz kalması, Avansas’ın kendi üretimi olan laminant yazı tahtasında meydana gelmemektedir. Tamamen kolay temizlenebilen ve iz bırakmayan laminant malzemeden üretilen tahta, kolay silinerek kalem izi kalmasını tamamen önlemektedir.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant 40 cm x 55 cm Yazı Tahtası Dayanıklı mıdır?

Sağlam ve dayanıklı malzemelerle tasarlanan laminant yazı tahtası, son derece kullanışlı ve uzun ömürlü bir ürün niteliğine sahiptir. Ayrıca üç ayaklı dengeli yapısıyla devrilmelere karşı dayanıklı yapıda üretilmiştir.

Zamanla kolayca deforme olmayan metal çerçevesi de her zaman yeniliğini koruyarak toplantı ve sunumlarınızda uzun süreli modern bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant 40 cm x 55 cm Yazı Tahtası Montaj Gerektirir mi?

Montaj gerektirmeyen ve oldukça kolay bir şekilde kurulabilen yazı tahtası zamandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Ürünü teslim aldığınız zaman yalnızca kutusundan çıkarıp dilediğiniz yere koymanız gerekmektedir.

Açılıp kapanabilen ve ayarlanabilen tahta ayakları ile son derece kaliteli, ergonomik ve fonksiyonel olan Avansas teleskopik ayaklı laminant yazı tahtası uygun fiyat avantajları ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.

Siz de hemen şimdi siparişinizi oluşturabilir ve hızlı teslimat avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz. Eğer Avansas’ın hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız ürününüzü 1 iş gününde teslim alabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, TOBB Güven Damgası sahibi web sitemiz ile son derece güvenilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Teleskopik Ayaklı Laminant Yazı Tahtası 40 cm x 55 cm
821,03 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.