Ürün Kodu: 64023
Ürün Barkodu: 8690345305513

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Yazarkasa / Pos Rulosu 56 mm x 25 m 55 gr/m² 10'lu Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 55 gr/m² termal kağıt
  • Yazarkasa ve poslara uygun
  • Ekonomik 10'lu paket
  • 56 mm x 25 m
  • Sıkışma yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Yazar kasa ya da pos rulosu olarak adlandırılan termal rulo kağıdı; barkod yazıcı, elektronik tartı ya da hesap makinesi çeşitlerinde sıklıkla kullanılır. Perakende satış sektöründe tercih edilen pos rulosu, ihtiyaç listesinin başında yer alır. Satış işleminin gerçekleşmesi için gerekli olan ürün, birbirinden farklı özelliklerde üretilir.

Fiyat ve kalite dengesini sağlamlığı ile koruyan Avansas 56x25 termal rulo, oldukça pratik ve ergonomiktir. İşletmelere her açıdan avantaj sağlayan rulolar, kaygan yüzeyi ile diğer kağıt türlerinden ayrılır. Sağlam bir yapıya sahip olan pos rulosu 56x25 ölçüleri ile cihazınıza kolay bir şekilde uyum sağlar. Banka ya da kredi kartı fişlerinde kullanabileceğiniz pos rulosu, aynı zamanda ödeme kolaylığı sunar. Termal makinelerde kullanabileceğiniz ürün, ısıya maruz kaldığında fiş ya da irsaliyenin üzerinde yer alması gereken yazıları belirgin hale getirir. Uzun süre değişim yapmadan kullanılabilen pos rulosu 56x25 toptan alınıp rahatlıkla stok yapılabilir.  

Teknik Bilgiler
Ölçüler56x25 mm
Paket Adedi10'lu
Ağırlık56 gram

 

Avansas 56 MM Termal Rulo Kaliteli ve Sağlam Mıdır?

Üç katmandan oluşan Avansas 56x25 termal rulo, kalitesi ile çalışanlara büyük bir avantaj sağlar. Aşırı ısı ve ışık gibi dış etkenlerden filtre katmanı sayesinde korunan termal rulo, sağlam bir yapıya sahiptir. Yapılan satış işlemlerinin kaydını tutabilmenizi sağlarken yazar kasa fişi olarak da kullanılabilir. Kartuş gerektirmeyen termal rulonun paketlenmesi de ısı ve ışığa karşı duyarlı yapılır. 

Sağlamlığının bir diğer göstergesi olan dayanıklı katmanları ile kaliteli üretimi, termal ruloyu uzun ömürlü yapar. Kaliteli materyali sayesinde işletmeleri önemli bir masraf kaleminden kurtaran Avansas termal rulo, zorunlu ihtiyaçların başında gelir. Ölçüleri 56x25 olan 10’lu paketi ile termal rulo, beklentilerinizi büyük oranda karşılar. Böylece, maddi ve manevi tasarruf sağlarken hayatınızı kolaylaştırır. 

Avansas 56 MM Termal Rulo Kullanımı Kolay Mıdır?

Avansas 56x25 termal rulo, kullanım rahatlığı ve ergonomik yapısı ile tercih edebileceğiniz kağıt türlerinin başında gelir. Küçük ya da büyük işletme fark etmeksizin kullanılabilen ve büyük masraflardan kurtaran termal rulo, iş yükünün azalmasına yardımcı olur. Çok fonksiyonlu olması, kullanım alanının çeşitliliğini de beraberinde getirir. Fiş, irsaliye, fatura gibi sayısız alanda kullanılarak size ve müşterilerinize ödeme kolaylığı sunar. 

Birbirinden farklı ebatlarda üretilen termal rulo türleri arasından, makinenizin ölçülerine uygun ürünü seçmenizde fayda vardır. Uzun ömürlü kullanım sağlayan termal rulo, hayatınızı önemli ölçüde pratik hale getirir. İşletme sahiplerinin rutin işleri arasında yer alan termal rulo değişimi, toptan alımla son bulur. Böylece, zamandan tasarruf sağlayabildiğiniz gibi maddi açıdan da masraflarınız azalır.    

Avansas 56 MM Termal Rulo Baskı Hatalarına Sebebiyet Verir Mi?

Kartuşsuz çalışan Avansas 56x25 termal rulo, ısıya maruz kaldığında siyah ve kırmızı gibi renk değişimlerinin gerçekleşmesine neden olur. Tercih edeceğiniz renk tonuna dikkat etmenizde fayda vardır. Pos rulosu 56x25 mm ölçüleri ile doğru cihazlarda kullanılarak ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılar. Müşteri memnuniyetini önemsediğiniz işletmeniz için oldukça önemli bir masraf kalemi olan termal rulo, baskı hatalarının önüne geçer.

Kaliteli materyali ile olası hataları engelleyen Avansas 56x25 termal rulo, ısı ile temas ettiğinde yazıları belirgin hale getirir. Okunabilir net ve canlı yazılar ile size ve müşterilerinize avantaj sağlarken hayatınızı pratikleştirir. Üç koruyucu katmandan oluşan termal rulo, aşırı ısı ve ışığa karşı oldukça duyarlıdır. Kendini filtre katmanı ile koruyan kağıt, kalitesi ile baskı hatalarını da önler.    

Avansas 56 MM Termal Rulo Sıkışma Yapar Mı?

Hızlı kullanım sunan Avansas 56x25 termal rulo, saklama ve arşivleme kolaylığı ile de dikkat çeker. Giyim ya da gıda gibi perakende satış sektörlerinde karşınıza çıkan kağıt, çok fonksiyonludur. Size kaliteli bir baskı sunan Avansas termal rulo, dayanıklılığı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. 

Sunduğu imkanların arasında sıkışma yapmaması da yer alır. Hızlı ve pratik olmanızı sağlayan kağıt, kullandığınız cihazın içinden sağlam bir şekilde çıkarak size ulaşır. Böylece, satışlarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz. Avansas termal rulo ile her açıdan kazanç sağlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Yazarkasa / Pos Rulosu 56 mm x 25 m 55 gr/m² 10'lu Paket
Birim Fiyat = 11,76 TL
117,60 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.