Ürün Kodu: 79559
Ürün Barkodu: 8680525962940

Marka : Bigpoint

Product State: A0

Bigpoint BP365-20 Ayağı Bükülebilir Metal Pergel

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Sağlam ve dayanıklı metal gövde
  • 2 adet yedek uç
  • Bükülebilir bacak ile kolay çizim
  • Hızlı yarıçap ayarı
  • Darbelere karşı PP koruma kabı

Ürün Hakkında

Bigpoint BP365-20 Ayağı Bükülebilir Metal Pergel

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Çizebileceği Alanın Genişliği Ayarlanabilir
Yedek Uç Sayısı 2
Boy 15cm
PP Koruma Kabı Mevcut
Materyal Metal
Renk Metal Rengi
Sağlam ve Dayanıklı Metal Gövde Mevcut
Oynar Uç Başlığı Mevcut

 

 

Bigpoint pergel, darbelere karşı PP koruma kabı sayesinde oldukça kullanışlı ve tercih edilen bir üründür. Bu koruma kabı sayesinde düşme, ezilme gibi darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Böylece aldığınız ürünü uzun yıllar boyu projelerinizde, okulda kullanabilirsiniz. Uzun yıllar kullanımında plastik bir maddeden değil de metalden yapılmış bir ürün olması da oldukça büyük bir etkendir. Böylelikle kırılmaz, eğilip bükülmez. Kullandığınız zaman içindeki durumda sizi asla yarı yolda bırakmaz.

 

Bigpoint Ayağı Bükülebilir Metal Pergel Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

 

Bigpoint ayağı bükülebilir metal pergel dayanıklı bir markadan yapılmasının yanında plastikten değil de metal bir malzemeden yapılmasıyla kullanım ömrünü uzatmıştır. Kullanım ömrünün uzun olmasının yanı sıra oldukça sağlıklı malzemelerden de üretilmiştir. Ayrıca güvenilir bir marka olması tüm e-ticaretteki şüphelerinizi ortadan kaldırır. Böylece görmeden alacağınız ürünlere karşı daha önyargısız bir şekilde yaklaşırsınız. Bigpoint ayağı bükülebilir metal pergel satın aldığınızda beklediğiniz gibi çıkmama gibi bir sorunla kesinlikle karşılaşmazsınız. İki yedek ucuyla birlikte gelecek olan ürün size esnek ve döner haliyle kolay kullanım olanağı sağlar. Böylece iş yerindeki projelerinizde, okuldaki etkinlerinizde veya diğer kullanım alanlarında zorlanmadan işinizi halledebilirsiniz.

 

Bigpoint Ayağı Bükülebilir Metal Pergel Kullanışlı Güvenilir Bir Marka mıdır?

 

Bigpoint, bükülebilir bir metalden yapıldığı halde ağır olmayan yapıya sahip ürünüyle oldukça kullanışlı ve güvenilir bir markadır. Metalden yapıldığını duymak ilk başta ağır olacağı çağrışımını yapar ancak devreye Bigpoint pergel girdiğinde tüm bilinenler bir rafa kaldırılır. Ürün, metalden yapılmış olmasının yanında hafif kullanımıyla dikkat çeker. Ayrıca ayağının bükülebilir bacak özelliğine sahip olması sayesinde size kolaylık sağlar. Bigpoint metal pergel hızlı çap ayarıyla size konforlu bir kullanım sunar. Ayarlanması kolay olan iğnesi ve bacak sıkıştırma vidasının bulunmasıyla işlerinizi hızlıca halletmenizi sağlar. Ergonomik yapısı da oldukça rahat bir kullanım sunacaktır. Böylece zamandan tasarruf eder, teslim etmeniz gereken işlerinizi zamanında teslim edebilirsiniz. Kalan zamanınızı diğer işlerinizi yapmak üzere ayırmak size iyi hissettirecektir.

 

Bigpoint Ayağı Bükülebilir Metal Pergel Sağlıklı Bir Ürün müdür?

 

Kullanım aşamasında üründen bekleneler arasında konfor ve rahat kullanım olduğu kadar sağlıklı bir maddeden yapılıp yapılmadığı da vardır. Çünkü bazen pergel kullanımı çocukların öğrenim gördüğü okullarda da yer alır. Bu yüzden pergeli çocuklarına alacak olan ebeveynler ürünün sağlıklı bir maddeden yapılıp yapılmadığına ekstra dikkat ederler. Çünkü direkt elle temasa geçen bir ürün olduğu için sağlık açısından da önem taşımaktadır. Bigpoint ayağı bükülebilir metal pergel bu noktada güvenebileceğiniz bir üründür. Herhangi bir kanserojen madde içermez.

 

Bigpoint Ayağı Bükülebilir Metal Pergel Uygun Fiyatta mıdır?

 

Projelerin veya okuldaki matematiğe dayalı veya çizime dayalı etkinliklerin baş tacı olan pergel modele, markaya veya yapıldığı maddeye göre değişkenlik gösterir. Bigpoint pergel fiyatları size uygun fiyatıyla da kolaylık sağlar. Uygun fiyatının yanında uzun kullanım ömrünü de alıcıya sunar. Bununla birlikte toplu alışveriş yaparak fiyat pahalılığını minimum seviyeye indirme şansını da deneyebilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden ürünü inceleyip dilerseniz yorumları da okuyabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını tespit edip siparişinizi tüm bunları göz önünde bulundurarak verebilirsiniz. Ergonomik yapısı ve kolay kullanımı ile Bigpoint pergel avantajlı fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bigpoint BP365-20 Ayağı Bükülebilir Metal Pergel
103,60 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.