Ürün Kodu: 95238
Ürün Barkodu: 8697405221905

Marka : Brons

Product State: A0

Brons Beyaz Tutkal 500Gr Plastik Br-410

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Su bazlı
  • 3 yaşından büyük çocukların kullanımına uygundur
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Solvent içermez
  • Okul, ev ve işyerinde kullanılabilir

Ürün Hakkında

  • Ürün Özellikleri Nelerdir?

     

     

    Brons Beyaz Tutkal 500 gr Özellikleri  
    Ağırlık 500gr
    Su Bazlı Özellik Mevcut
    Solvent Mevcut Değil
    Materyal Plastik
    Renk Beyaz
    Hızlı Kuruma Özelliği Mevcut
    Kolay Sıkıma Uygun Kapak Tasarımı Mevcut
    Sağlığa Uygunluk Uygun

     

     

    Brons beyaz tutkal hayatın birçok noktasında ihtiyaç duyulan bir üründür. Okuldaki bir proje yapımında, iş yerindeki veya evdeki işleri halletmede her zaman size yardımcı olacak bu ürün su bazlıdır. Bu sayede sağlık açısından diğer yapıştırıcılardan çok daha iyidir. Solvent içermez özelliği sayesinde kimyasal madde solumaz, ürünü gönül rahatlığıyla bitirebilirsiniz. Kanserojen madde içermemesi tercih etme noktasında büyük bir öneme sahiptir. Ayrıca bu ürün üç yaşındaki çocukların kullanımı için bile uygundur. Böylece küçük çocuklarınızla etkinlik yaparken de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

     

    Brons Beyaz Tutkalın Kolay Kuruma Özelliği Var mıdır?

     

    Brons beyaz tutkal diğer tutkalların aksine oldukça hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Bir tutkaldan beklediğiniz tüm şeyleri size sunacak olan bu ürün sayesinde birleşmesi zor olan maddeleri yapıştırabilirsiniz. Hızlı kurumanın yanında bu ürünü her yüzeyde rahatlıkla ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle pürüzsüz yüzeylerde oldukça etkili sonuçlar doğurur. Kuvvetli ve zararsız maddelerden yapılmış olan Brons beyaz tutkal yüksek kalitede bir ürün olduğu için sadece birkaç damlası bile istenilen sonucu elde etmenizi sağlar; hızlı ve kolay bir şekilde işinizi halletmenize olanak tanıyarak zamandan tasarruf etmenize de yardımcı olur. Böylece diğer zamanlarınızı farklı işlerinizi yapmak için ayırabilirsiniz. Ayrıca az miktarın bile yeterli olmasıyla yeni bir ürün almanız uzun sürecek ve böylelikle paranızdan da tasarruf etmiş olacaksınız.

     

    Brons Beyaz Tutkal Kullanışlı mıdır?

     

    Okulda iş yerlerinde ev işlerinde veya projelerin yapımında oldukça ihtiyaç duyulan bu ürün hem çocuklara hem de yetişkinlere uygun bir şekilde üretildiği için oldukça kullanışlıdır. Özel ince damlatan kapak tasarımı ve ağır olmayan plastik üretimiyle kullanımı oldukça kolaydır. İnce damlatması kullanım aşamasında sizi mağdur etmeyecek, kontrollü bir şekilde tutkalı yüzeye sürmenizi sağlayacaktır. Böylelikle etrafa yapıştırıcı bulaşma riskini en aza indirerek beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Brons beyaz tutkal su bazlı bir ürün olmasıyla çocukların eğitici tüm uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir. Böylece gönül rahatlığı ile çocuğunuzun bu ürünü kullanmasına, eğitici ve öğretici etkinliklerden geri kalmamasını sağlayabilirsiniz.

     

    Brons Beyaz Tutkal Güvenilir Bir Marka mıdır?

     

    Brons beyaz tutkal alıcılarının her türlü ihtiyacını ve beklentilerini karşılamaya çalıştığı için oldukça güvenilir ve tercih edilen bir markadır. Bu ürünün güvenirliği sayesinde e-ticarete olan önyargılarınızı kırabilir, görmeden aldığınız üründen bile oldukça memnun kalabilirsiniz. Böylelikle ürünü elinize aldığınızda beklenildiği şekilde çıkmama mağduriyetini yaşamazsınız. Hatta markaya olan güveniniz sayesinde dilerseniz toptan alışveriş yapma fırsatını da gözden geçirebilirsiniz. Brons beyaz tutkal kanserojen madde içermemesiyle de çocukların kullanımı için ebeveynlerin güvenini kazanmış bir markadır. Böylece bu ürünü yetişkinler, çocukları için de satın almaya yatkın olacaktır. Kaymaz ve hemen akıtmaz yapısı, tutkalı az miktarda akıtan kapak tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım sunar.

     

    Brons Beyaz Tutkal Uygun Fiyatta mıdır?

     

    Ürün kullanımındaki kolaylık ve güvenirliğin, uzun süreli kullanımının yanında oldukça uygun ve ulaşılabilir fiyatlarıyla da ilgi çeker. Böylece hemen hemen her bütçeye uygun bir üründür. Sizler de avansas.com üzerinden ürünü inceleyip siparişinizi verebilirsiniz. Dilerseniz Brons beyaz tutkal yorumlarını okuyabilir, ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kolay kullanımı ve güvenilirliğiyle Brons beyaz tutkal uygun fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor!



Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Brons Beyaz Tutkal 500Gr Plastik Br-410
165,66 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.