Ürün Kodu: 70439
Ürün Barkodu: 4977766748131

Marka : Brother

Product State: A0

Brother BT5000C Mavi Mürekkep Kartuş 5.000 Sayfa

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mavi renk
  • Her seferinde etkileyici sonuçlar
  • 5.000 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Mavi
Model Numarası BT500C
Baskı Kapasitesi5.000 sayfa
Mürekkep ile Uyumlu YazıcılarDCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W, MFC-T800W
Ofis KullanımıUygun

Brother mavi mürekkep kartuş, uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün olma özelliğine sahiptir. Oldukça orijinal bir ürün olmakla beraber, uzun süreli kullanıma da uygundur. Ofis kullanımı konusunda herhangi bir problem yaratmayarak, oldukça ofiste kullanıma da uygun bir üründür. Baskı kapasitesinin geniş bir kullanıma yol açmasından dolayı, sorunsuz ve masrafsız bir kullanım olanağı sunmaktadır. Renk bakımından da her çıktıda kullanabilir avantajda bir ürün olma özelliğini, bünyesinde barındırmaktadır. 

Brother Mavi Mürekkep Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Kaliteli bir ürün olma özelliğini hiçbir şekilde kaybetmeden korumaktadır. Bundan dolayı en çok tercih edilen kartuş olma özelliğine sahiptir. Brother mavi mürekkep kartuş, uzmanlar tarafından da sıklıkla kullanılması önerilmektedir. Çünkü orijinal olan bu ürünü yazıcınızla kullanırsanız, yazıcınızın bozulma ihtimalini de sıfırlamış olacaksınız. Hem yazıcı masrafı çıkmayacak hem de mükemmel çıktıları elde edebileceksiniz. Toplantılarda düzenli ve mükemmel yazılar kaliteli mürekkep kullanmaktan geçmektedir. Düzenli ve ilgi çekici yazılarınız ile başarılı sonuçları da elde edebilirsiniz.

Brother Mavi Mürekkep Kartuş Tüm Yazıcılar ile Uyumlu mudur?

Uyumluluk konusunda içiniz oldukça rahat bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Çoğu yazıcı ile uyumlu olmakla beraber, uyumlu olduğu diğer yazıcılar ise; DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W, MFC-T800W bunlar olmaktadır. Brother mavi mürekkep kartuş renk itibariyle de oldukça uyumlu bir özelliğe sahiptir. Bu konuda her yazınızda uyumluluğunu her zaman yakalamaktadır. Her metne uygun ve yazıcılarla uyumluluğu konusunda, sorunsuz bir ürün olma özelliğine sahip olmaktadır. Cep dostu fiyatlara da sahip olmasından dolayı oldukça kullanışlı bir ürün olma özelliğini bünyesinde barındırmaktadır.

Brother Mavi Mürekkep Kartuş Orijinal Bir Ürün müdür?

Başarılı sonuçlar elde etmenizde en büyük yardımcınız, brother mavi mürekkep kartuş olmaktadır. Başarılı ve mükemmel yazıların çıktıdan sorunsuz bir şekilde çıkarmanıza ve elde etmenize yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı da sıklıkla tercih edilen bir ürün olma özelliğini bünyesinde barındırmaktadır. Başarılı ürünlerin tek adresi olan brother mavi mürekkep kartuş, fiyat itibariyle de uygunluğunu her daim korumaktadır. Bundan dolayı cep dostu bir ürün olma özelliğine sahiptir. Orijinal ürünler cihazlarınıza hiçbir şekilde zarar vermezler. Brother mavi mürekkep kartuş da orijinal bir ürün olduğu için, asla yazıcınızda herhangi bir sorun çıkarmayacaktır. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ürünler arasında yerini ilk sıralarda alacaktır. Bozulma ve akma gibi problemler ile karşılaşmayarak, mükemmel yazılarınızı çıktıdan kolayca elde edebileceksiniz. Bu sayede hem cebinizden hem de zamanınızdan fazlaca kazanmış olacaksınız. Sorunlu yazılara ayıracağınız ek süre yerine, orijinal ürünleri tercih ederek problemler ile karşılaşmayın. 

Brother Mavi Mürekkep Kartuş Güvenilir midir

Brother mavi mürekkep kartuş her yazıya uyumlu ve bir o kadar da güvenilir bir kartuştur. Başarılı ve güvenilir sonuçları, brother mavi mürekkep kartuş ile elde edebilirsiniz. Zaman konusunda da oldukça tasarruflu bir ürün olmaktadır. Bu yüzden uzun yıllar kullanıma uygunluğu konusunda içiniz oldukça rahat olabilir. Herhangi bir şekilde yazıcıda akma ve tıkanma gibi problem ortaya çıkarmayacaktır. Bundan dolayı da asla yazıcınızda bozulma gibi sonuçları da doğurmayarak, ek masraflar harcamanıza engel olacaktır. Başarılı sonuçları, brother mavi mürekkep kartuş ile elde edebilirsiniz. Hemen avansas.com adresini ziyaret ederek, kolay ve güvenilir alışverişinize başlayabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Brother BT5000C Mavi Mürekkep Kartuş 5.000 Sayfa
360,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.