Ürün Kodu: 65305
Ürün Barkodu: 4977766715539

Marka : Brother

Product State: A0

Brother LC565XLC Mavi ( Cyan) Kartuş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mavi renk
  • Her seferinde etkileyici sonuçlar
  • 2 yıl garanti
  • 1.200 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkMavi (Cyan)
Baskı KalitesiÇok iyi
Baskı Kapasitesi1200 sayfa
Ev KullanımıUygun
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu Yazıcı ModelleriHer yazıcı modeline uygundur.

Brother, teknolojik ürünlerinin orijinalliği ve kalitesi ile bilinen bir markadır. Brother LC565XLC mavi kartuş da bu kaliteden geri kalmamıştır. Yazıcınız için yapabileceğiniz en iyi şey orijinal bir kartuş kullanmaktır. Brother kartuşları bu konuda size yardımcı olabilir, çok fazla sayıda ve en iyi kalitede baskılar alabilmenizi sağlar. Brother kartuşlarda akma, çabuk tükenme ve tıkanma gibi durumlarda karşılaşılmaz.

Brother LC565XLC Mavi (Cyan) Kartuş Fiyatı Uygun mudur?

Brother ürünleri oldukça kaliteli ve uzun süre kullanabileceğiniz seçeneklerdir. Brother LC565XLC mavi kartuş, uzun ömrü, kalitesi ve orijinalliği ile en iyi kalitede renkli çıktılar elde edebilmenizi sağlar. Üstelik bu kartuş fiyat anlamında kullanıcıların bütçesine hitap edecek niteliktedir. Dilediğiniz renklerdeki Brother kartuşları uygun fiyatlara kolayca temin edebilirsiniz. Brother LC565XLC kartuş, aynı zamanda yazıcınızın da ömrünü uzatır ve performansını artırır. Brother orijinal kartuşları kullandığınızda sürekli olarak yeni kartuş almak veya tamir ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Üstelik Brother kartuşların sahte ve bozuk çıkma gibi ihtimalleri de yoktur.

Brother LC565XLC Mavi (Cyan) Kartuş Baskıları Kaliteli midir?

Brother LC565XLC mavi kartuş aynı markanın diğer renkleri gibi en yüksek kalitede baskılar ve fotokopiler alabilmenizi sağlar. Renkleri net çıkarır, bozulma ve dağılma yapmaz, yüksek performansta çalışır. Aynı zamanda birlikte kullandığınız yazıcının da performansını artırır. Kullandığınız yer neresi olursa olsun, istediğiniz materyalleri en net ve en canlı renklerde kolayca baskı halinde alabilirsiniz. 

Kalitesi ile öne çıkan Brother LC565XLC mavi kartuş, çıktı alma işlemlerinizi kolaylaştıracak, en iyi kalitede baskılar elde etmenizi sağlayacak, size zaman kazandırırken bütçenize de yardımı olacaktır. Brother LC565XLC kartuş ile alınan baskıların kalitesi kolayca fark edilir seviyededir.

Brother LC565XLC Mavi (Cyan) Kartuş Nerelerde Kullanılabilir?

Yazıcılar ve kartuşlar, baskı ve fotokopi alınan her yerde sık kullanılmaktadır. Brother baskı ürünleri de sıkça tercih edilen ve sevilerek kullanılan kaliteli ürünlerdir. Brother LC565XLC mavi kartuş, Brother markasının diğer renklerde ve modellerdeki kartuşları gibi en yüksek kalitede ve çok fazla sayıda baskı alabilmenizi sağlar. Brother LC565XLC mavi kartuşu okullarda, ofislerde, iş yerlerinde, evde ve renkli baskı alınan her yerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Uzun süre kullanabileceğiniz bu kartuş ile en canlı renklerde, net ve yumuşak baskıları kalitesinde bozulma olmadan alabilirsiniz. Brother LC565XLC mavi kartuşun kullanım süresi boyunca akma, silik baskı yapma ve benzeri sorunlar ile karşılaşmazsınız.

Brother LC565XLC Mavi (Cyan) Kartuş Kullanım Ömrü Uzun mudur?

Brother ürünleri kaliteleri ve orijinalliklerinin yanı sıra uzun kullanım süreleri ile de bilinmektedirler. Brother LC565XLC mavi kartuşu uzun süre kullanabilir ve çok fazla sayıda baskı alabilirsiniz. 1200 sayfa baskı kapasitesi ile Brother LC565XLC mavi kartuş uzun kullanım ömrü sağlamaktadır. Üstelik bu kullanım süresinde kalitede bozulma ve eksilme görülmez. En iyi kalitede, canlı renklerde baskılar almaya devam edebilirsiniz. Renkli kartuşlar genel olarak kısa ömürlü olmaları ile bilinirler fakat Brother kartuşlar bu sorunu aşarak uzun ömürlü renkli kartuşlar üretmiştirler. 

Size ve yazıcınıza en uygun Brother kartuşları avansas.com adresinden pratik ve güvenilir bir şekilde temin edebilir ve en yüksek kalitede baskılar almaya başlayabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Brother LC565XLC Mavi ( Cyan) Kartuş
524,30 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.