Ürün Kodu: 65302
Ürün Barkodu: 4977766725057

Marka : Brother

Product State: A0

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2.400 sayfa baskı kapasitesi
  • Kusursuz performans
  • 2 yıl garanti
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah (Black)
Baskı KalitesiÇok iyi
Baskı Kapasitesi2400 Sayfa
Ev KullanımıUygun
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu Yazıcı ModelleriHer yazıcı modeline uygundur.

Brother markasının kartuşları, diğer ürünlerinin kalitesi gibi yüksektir. Özellikle iş yerlerinde ve okullarda sıkça kullanılan yazıcı, kartuş ve tonerler; duyulan ihtiyacı orijinal, kullanışlı ve kaliteli bir şekilde karşılamaktadır. Kaliteli baskı vermesinin yanı sıra aynı zamanda uzun zaman kullanılabilen Brother kartuşlar akıntı yapmaz, tıkanmaz ve çabuk tükenmez. 

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş Kaliteli midir?

Brother markasının teknolojik ürünleri oldukça kaliteli ve uzun süre kullanım sağlayabilir. Brother LC569XLBK siyah kartuş da markanın diğer teknolojik ürünleri gibi kalitelidir. Siyah kartuşlar, renklilere göre daha da sık ve yaygın şekilde kullanılmaktadır. Okullarda, iş yerlerinde ve evlerde farklı türlerde dokümanların basılabilmesi ve bu baskıların kaliteli olması gerekmektedir. Brother siyah kartuş bu ihtiyaçları karşılayabilmektedir. 

Baskılarının kaliteli, yumuşak ve net renklerde olmasının yanı sıra 2400 sayfa baskı kapasitesi ile uzun süre kullanım sağlayan Brother LC569XLBK siyah kartuş, kullandığınız süre boyunca işlerinizi ve hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş Kullanım Ömrü Uzun mudur?

Brother LC569XLBK kartuş, kaliteli, yumuşak ve net renklerde baskılar elde edebilmenizi sağlamanın yanı sıra aynı zamanda uzun süre kullanım sunar. 2400 sayfa baskı kapasitesi olan bu siyah kartuş ile uzun süre boyunca kaliteli ve çok fazla sayıda baskıyı kolayca alabilirsiniz. Özellikle okullarda, iş yerlerinde kartuşların kullanım ömrünün uzun olması beklenmektedir. Bu yüzden Brother LC569XLBK siyah kartuş buralarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Üstelik kullanım süresi boyunca baskıların kalitesinde azalma, renk solma, hatalı baskılar yapma gibi sorunlar minimum seviyede görülür. Bu sebepler Brother siyah kartuşun ve diğer renk seçeneklerinin tercih edilmesi için yeterlidir.

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş Fiyatları Nasıldır?

Brother markasının ürünleri kaliteli ve uzun ömürlü olmalarının yanı sıra uygun fiyatlı ve bütçe dostudur. Brother LC569XLBK siyah kartuş ürünü için de bu böyledir. Üstelik satın aldığınızda yaptığınız ödemenin dışında da bazı kazanç durumlarınız vardır. Örneğin, Brother LC569XLBK siyah kartuş, kaliteli bir kartuş olduğundan birlikte kullanıldığı yazıcının da performansını ve ömrünü artırır. Bu da size bir kazanç olarak döner. Aynı zamanda Brother LC569XLBK siyah kartuş 2400 sayfa baskı kapasitesi ile çok fazla sayıda baskı alabilmenizi sağlar. Sık sık kartuş değiştirmek zorunda kalmayacağınızdan bu da size kazanç olarak geri döner. Aynı zamanda aldığınız baskılar yüksek kalitede olacaktır.

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş İş yeri Kullanımına Uygun mudur?

Brother LC569XLBK siyah kartuş 2400 sayfa baskı kapasitesi ile çok fazla sayıda baskıyı en yüksek kalitede, netlikte almanızı sağlar. Hem kalite hem de uzun ömrü bir arada bulunduran Brother LC569XLBK siyah kartuş, ideal bir üründür. İş yerlerinde çok fazla belge ve doküman çıktı alınmaktadır ve yazıcılar her gün kullanılmaktadır. Bu sebeplerden iş yerlerine uzun ömürlü ve kaliteli baskılar verebilecek olan bir yazıcı ile kartuş gerekmektedir. 

Özellikle siyah kartuş, iş yerlerinde çok sık kullanılmaktadır. Brother LC569XLBK siyah kartuş iş yerlerinin baskı ihtiyacını kolayca karşılayabilir. Aynı zamanda bu kartuş iş yerlerinin dışında ofislerde, okullarda, evlerde ve baskı gereken her yerde kullanılabilir. Kartuş alışverişi avansas.com’dan güvenilir şekilde yapılarak sahte veya bozuk kartuş alma gibi durumların önüne geçilebilir. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Brother LC569XLBK Siyah (Black) Kartuş
852,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.