Ürün Kodu: 79130
Ürün Barkodu: 8697869464115

Marka : Cafe Milano

Product State: A0

Caffe Milano 2'si 1 Arada Kahve 12 gr 20'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • Pratik 2'si 1 arada
  • Mükemmel aroma
  • Kolay hazırlama

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaCaffe Milano
Paket içeriği2'si 1 arada
Paket miktarı20
Tek kullanımlıkEvet
Kolay açabilme Evet
Lezzet güvencesi Evet
Uyumsuz tatHayır

Kahve, tutkunları için büyük bir önem taşır. Kahveseverler için özenle hazırlanmış olan Caffe Milano serisi ile benzersiz kahve aroması sizlere eşlik eder. Şüphesiz kahve hazırlamak gün içinde birçok defa tekrarladığımız uğrak yerimizdir. Güne güzel başlamak ve enerjimizi etkin hale getirebilmek için kahveye ihtiyaç duyabiliriz. Kahve dünya üzerinde en çok tüketilen ürünlerden biridir. Caffe Milano 2’si 1 arada kahveleri, eşsiz lezzetleri sayesinde içim kolaylığı sunar. Kendine has dokusu ve lezzetiyle sizlere birçok tadı tek bir yudumda sunar. Benzersiz kahve kokusuyla sizi iyi hissettirecek olan bu ürünümüz uygun fiyat garantisi ile sizlerle buluşmaya hazırlanmaktadır. İlk denemede dahi sizlere keyifli bir kahve tadını sunan bu ürünler kolay taşınabiliyor olması ve zahmetsiz bir şekilde kahveye erişebilmeniz için özenle paketleniyor. Üstün kahve taneciklerinin tek bir pakette sizlere sunulabilmesi için, en değerli kahve bölgelerinden özenle seçilmiş kahve tanecikleri ile içim zevkini üst bölgelerde yaşamanızı sağlıyor.

Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Paketlerin Tadı Güzel midir?

Uzun yıllardır kahve üreticiliği ile bilinen Caffe Milano tecrübesinin vermiş olduğu birikimle siz kahve severlerin zevkine uygun olarak yıllardan beri üretiliyor.  İlk içimde dahi tadının vermiş olduğu keyif ve memnuniyetle tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Vazgeçemeyeceğiniz kahve tadını evlerinize getirirken, kokusu ile de güzel tadını desteklemeye hazırlanıyor. 

Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Ambalajlar Nasıl Paketlenmiştir?

Üstün teknolojilerle geliştirilmiş olan fabrikalarda özenle hazırlanmış paketler, gramaj noksanlığı içermeden sizlere paketler halinde üretilmiştir. Pratik ve kolay açılabilme özelliklerini tek bir pakette sizlere sunmayı hedef olarak belirlemiştir. 12 gramlık paketleri açarak tek fincanda doyasıya kahve lezzeti ile buluşabilirsiniz. Caffe Milano kahve 20’li avantajlı paket seçeneği ile ekonomik olarak satın alabilirsiniz. Küçük paketler halinde kolay taşınabiliyor olması sayesinde gidebileceğiniz her ortamda sizlere ayak uydurur. 

Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Paketler Bayatlar mı?

Yüksek gramajlı kahve paketlerini almak yerine, Caffe Milano 2’si 1 arada tek kullanımlık paketler halinde, özenle üretilmiş kahvelerden yana seçimlerinizi gerçekleştirmeniz gerçekleştirmek raf ömrünü uzun hale getirebilmektedir. Hava almayacak şekilde üretilen ve paketlemelerinde tüketicilerin beğenisini kazanmayı hedef belirlemiş Caffe Milano 2’si 1 arada kahveler, uzun süre tazeliğini korumaktadır. Aynı zamanda her kahve içilme sırasında açılacağı için sizlere her pakette aynı kahve lezzetini sunar. 

Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Paket Üzerinde Köpük Oluşur mu?

Caffe Milano kahvenin içeriği ve özenle hazırlanmış formülü sayesinde tüketicinin istediği köpük miktarını kendiliğinden ayarlar. Sizlere ilk içimde köpükle buluşma hazzını yaşaması kalır. Yoğun ve kalın köpük katmanı ile sizleri adeta kafede içiyormuş hissiyatına eriştirecektir. Makine veya french presse ihtiyaç duymaksızın hazırlayabileceğiniz bu instant kahvenin tadı uzun süre damağınızda kalacak. 

Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Paket Suda Kolay Çözülür mü?

Caffe Milano 2’si 1 arada tortu bırakmaksızın su ile buluştuğu anda çözülür. Sıcak suyun kahve granüllerini direkt olarak aktif hale getirmesi ile kahve hızla çözünür ve sizlere de bu lezzetin tadına varması kalır. Caffe Milano 2’si 1 Arada Kahve 12 gr. 20’li Paket içeriği, hızlı hazırlanışı, kolay çözünmesi ve eşsiz lezzeti ile çaba sarf etmeden enerjik kalabilir ve zinde bir şekilde hayatınızın hareketli akışına daha rahat uyum sağlayabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde ürüne ulaşabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Caffe Milano 2'si 1 Arada Kahve 12 gr 20'li Paket
Birim Fiyat = 3,35 TL
67,07 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.