Ürün Kodu: 81257
Ürün Barkodu: 4549292015706

Marka : Canon

Product State: A0

Canon CEXV 49 Kırmızı Orijinal Toner

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 19.000 sayfa baskı kapasitesi
  • 24 ay garantili
  • Kusursuz performans
  • Kırmızı renk
  • Kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Canon yazıcı ve toner çeşitleri birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Canon yazıcı modeli ile uyumlu toneri bir araya getirdiğiniz zaman, yüksek baskı kalitesi de beraberinde gelir. Kusursuz bir yazıcı performansı için gerekli niteliklere sahip olan Canon CEXV 49 kırmızı toner, yenilikçi bir teknoloji ile üretilmiştir. CEXV 49 toner ile yüksek kaliteli sonuçlara tanık olabilirsiniz.

Canon mühendisleri tarafından tasarlanan tonerin 19.000 sayfa kapasitesi sayesinde, uzun ömürlü ve net baskılar elde edebilirsiniz. Ürün, sunduğu kullanım kolaylığı ile görüntü tutarlılığı ve performans sürekliliği sağlar. Tonerin dökülmeme özelliği, yazıcının çalışma sistemini de olumlu yönde etkiler.

Tambur ünitesi ve sabitleme sistemi temiz kalan cihaz, bulanık ya da gri arka plan oluşumunun önüne geçer. Her zaman her yerde net ve canlı görüntü performansı sunan toner, bu ürüne duyulan ihtiyacı fazlasıyla karşılar. Avansas’tan uygun fiyata satın alabileceğiniz Canon CEXV 49 toner ile sayfalarca yumuşak ve net baskılar yapabilir ve işlerinize sorunsuz bir şekilde devam edebilirsiniz.

Teknik Özellikler
RenkKırmızı
Model CEXV 49
Baskı Kapasitesi19.000 sayfa
Uyumlu Yazıcı ModelleriIR-C3300, 3320, 3325, 3330

Canon CEXV 49 Kırmızı Tonerin Baskı Kalitesi Nasıldır?

Canon toner çeşitleri arasında kalite, güvenilirlik ve baskı hızı ile adından söz ettiren CEXV 49 sıklıkla tercih edilir. Renkli çıktılar için kullanılan polimerize toner, küresel formu ve tek tip boyutu ile üretilir. Canon yazıcıların ışığa duyarlı tamburunda son derece ayrıntılı görüntüler oluşmasını sağlayan ürün, kırmızı rengi ile pek çok alanda kullanılır. Renkli çıktı almak istediğiniz her baskıda yüksek kalitesini gözler önüne serer.

Hassas aktarım hızına sahip olan toner, yüksek kalitede görüntü çıktısı verir. Yağsız kaynaştırma teknolojisinin desteği ile üretilen ürün, profesyonel ve renkli baskı kalitesi sunar. Canon mühendisliği ile üretilen mürekkepler, yumuşak ve temiz görüntüler elde etmenizi sağlar. Yazıcının baskılı sayfaya sorunsuz şekilde yeniden yazabilmesine imkan tanıyan Canon CEXV 49 toner, pürüzsüz görüntüler oluşturur.

Canon CEXV 49 Kırmızı Toner Hangi Marka ve Modeller İle Uyumludur?

Baskı işlemlerinde yüksek kalite ve performansı ile standartları belirleyen Canon toner modellerinin çevre duyarlılığı oldukça gelişmiştir. Yenilikçi teknolojiye bağlı olarak üretilen Canon CEXV 49 toner, üstün baskı performansı sağlar.

Etkileyici sonuçlar için gerekli olan uyum, doğru yazıcı ve tonerin bir arada bulunmasıyla meydana gelir. Uyumlu yazıcılar ile birleştirilen toner çeşitleri, kusursuz baskılar çıkmasına yardımcı olur. Canon CEXV 49 tonerin uyumlu olduğu marka ve modeller şu şekildedir:

  • Canon IR-C3220
  • Canon IR-C3220i
  • Canon IR-C3300
  • Canon IR-C3320
  • Canon IR-C3325
  • Canon IR-C3325i 
  • Canon IR-C3330
  • Canon IR-C3330i

Canon CEXV 49 Kırmızı Toneri Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Canon CEXV 49 kırmızı toner, uyumlu olduğu yazıcının performansını yükseltir. Yüksek baskı kalitesine sahip görüntü ve yazı çıktıları için toneri doğru bir şekilde kullanmanız gerekir. Canon CEXV 49 toneri kullanırken dikkat etmeniz gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

  • Öncelikle, 19.000 sayfa baskı kapasitesine sahip olan ürünün ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliktedir. 
  • Toner kullanırken bir süre sonra bitip bitmediğini kontrol etmenizde fayda vardır.
  • Canon CEXV 49 kırmızı toneri bittiği zaman orijinali ile değiştirebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. 
  • Toneri değiştirirken ilk adım, yazıcıyı tamamen kapattığınızdan emin olmakla başlar. Sonra işletim panelini hassas bir şekilde kaldırmanız gerekir.
  • Toner kartuşunu dışarıya doğru çekip aynı zamanda aldığınız yeni Canon CEXV 49 toneri koruyucu torbasından çıkarmalısınız. Tonerin eşit dağılması için birkaç defa sallayıp düz bir zemine yerleştirirseniz, üründen daha fazla verim sağlarsınız.
  • Toner üzerinde yer alan yaklaşık 50 cm olan mühür bandını, düz bir şekilde çekerek kopmasını önleyebilirsiniz. Bandın parçasının içeride kalması, yazıcının bozulmasına neden olur.
  • Tonerin sağ ve sol projeksiyonlarını yazıcının içerisinde bulunan kartuş kılavuzları ile hizalayıp dibe kadar ittirmeniz gerekir.
  • Son olarak, toner kapağını indirip işletim panelini kapatabilirsiniz. Kapanmadığı takdirde kartuşun doğru takıldığından emin olmanız gerekir. Zorla kapatmaya çalışarak hasara sebep olabilirsiniz.     

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Canon CEXV 49 Kırmızı Orijinal Toner
4.241,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.