Ürün Kodu: 83131
Ürün Barkodu: 8680965625597

Marka : Bubu

Product State: A0

Ceoart Doğal Kil Beyaz 500 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 500 gr
  • %100 doğal kil
  • Beyaz renk
  • Seramik çalışmalarında kullanılır

Ürün Hakkında

Ceoart Doğal Kil Beyaz 500 gr

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Kullanım Seramik
Marka Ceoart
İçerik %100 Doğal
Renk Beyaz
Ağırlık 500 gr
 

 

 

Seramik killerinin en önemli minerali ise kaolinit mineralidir. Killer çok eski yıllardan bu yana kullanıldığı için birçok değişik isim almışlardır. Killer minerallerinin türü, oranlarına göre sınıflandırılır. Ülkemizde ise bu isimler seramik kili, sabun kili, ateş kili, fayans kili, Çin kili gibi isimlerle çevrilmiştir. Killer sarı, kırmızı, esmer renklerde bulunur. Killer çanak, çömlek, çini, cam, porselen, elektro porselen, boya, ilaç, kimya, tekstil, plastik, tarım gibi alanlarda kullanılmaktadır. Kil denilince ülkemizde akla ilk olarak seramik killeri gelir. Killerin özellikleri ise yağlılık, yağsızlık, plastisite, kohezyondur. Kil saf haldeyken beyaz renktedir. Metal oksitlerle karıştıkları için genelde bu renktedirler. Doğal renkleri bu şekildedir. Ceoart doğal beyaz kil ile hayalinizdeki ürünleri evinizin konforunda üretebileceksiniz. Beyaz seramik kili %100 doğal içeriklerden üretilmiş olup 500 gr’lık pakette satılmaktadır. Seramik kili ham maddesi sayesinde kolayca istediğiniz şekilleri verebilmenizi sağlar. Kuruduktan sonra seramik kili şeklini bozmaz. Tüm seramik çalışmalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oldukça şık duran beyaz bir renge sahiptir. Seramik kili uygun fiyatı ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda yapacağınız tüm çalışmalar özelinde etkn bir tutuş kabiliyetine sahiptir. Eserlerin şeklinin bozulmasını önlemek için özel bir içeriğe sahiptir. Bu içerik, uzun süreli dayanıklılığı yükseltici bir rol oynar. Ceoart kil ile hayalinizdeki heykeltıraşa dönüşmenin tam zamanı!

 

Ceoart Doğal Kil Nasıl Kullanılır?

 

Ceoart doğal kili paketinden çıkarın. İstediğiniz kadarını alın ve merdane yardımıyla seramik kilini açmaya başlayın. Kolay şekil alabilmesi için öncesinde kili isterseniz ıslak elle de yoğurabilirsiniz. Hamura istediğiniz bir şekli verin. Bu şekiller kuş, vazo, magnet, kase, süs eşyaları gibi şekiller olabilir. Şeklinizi verdikten sonra kilin yüzeyinin pürüzsüz olması için tekrar ıslak elle düzeltebilirsiniz. Sonrasında hamuru 24 saat boyunca kurumaya bırakın. Seramik kil hamurunu fırınlamaya gerek yoktur. Kuruduktan sonra yüzeyini zımpara ile daha pürüzsüz hale getirin. Yüzeyindeki tozları bez veya fırça yardımı ile temizleyin. Sonrasında ise tasarımınızı vernikleyerek daha parlak bir görünüm elde etmesini sağlayın. Son olarak boyama işlemine geçin ve istediğiniz renklerde boyayın.

 

Ceoart Doğal Kil Sağlığa Zararlı mıdır?

 

Seramik kili doğal ve kaliteli materyallerden üretilmiş olup sağlık için bir sakıncası bulunmamaktadır. Seramik kili ayrıca çatlama ve kırılma yapmaz. Dayanıklı ve sağlam bir şekilde uzun yıllar kullanım ömrü sağlar. Ceoart kil yüzeyinde boyaları parlak ve canlı bir şekilde gösterir ve şık dekoratif aksesuarlar oluşturmanızı sağlar. Su bazlı boyalar ile boyayabilirsiniz. Çocuklar el becerilerini geliştirmek için ve yetişkinler de hobi olarak rahatlıkla kullanabilirler. Ceoart doğal kili sevdiklerinize hediye olarak verebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Ceoart doğal kil sanat atölyelerinde de de kullanılabilir. Ceoart doğal kili avansas.com güvencesi ile bir tıkla sipariş edin ve evinizde tasarım havası essin! 10 yılı aşkın süredir ofis araç gereci hizmeti veren Avansas.com ile şirket ihtiyaçlarınızda bir adım öne geçmek mümkün! Avansas’ın kolay iade ve değişim avantajları, hızlı teslimat özelliği ile ofisinizde modernliği ve ayrıcalığı yakalayın! avansas.com’un avantajlı dünyasından hemen siparişinizi verin ve siparişleriniz hızlı teslimat bölgesinde 1 iş gününde kapınıza kadar ulaşsın! Avansas üzerinden hem bireysel hem de toplu alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyaları ve avantajlı fırsatları takip etmeyi unutmayın.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceoart Doğal Kil Beyaz 500 gr
74,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.