Ürün Kodu: 122695
Ürün Barkodu: 8681124901057

Marka : Dayco

Product State: A0

Dayco 0122B Delikli Çöp Kovası Siyah 12 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Estetik ve kullanışlı tasarım
  • Derin hazneli
  • 12 litre kapasiteli
  • Delikli
  • Yüksek kalite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ürün Çöp Kovası
Yükseklik 300 mm
En 285 mm
Hacim 12 litre
Materyal Plastik
Renk Siyah
Kapak Yok
Pedal Yok
Ofis Kullanımı Uygun

Dayco delikli plastik çöp kovası evde ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilecek pratik bir üründür.Çok fazla alan kaplamayacak olan Dayco delikli plastik çöp kovası, 12 litrelik iç hacmiyle ise ideal bir şekilde konumlandırılabilir. Ebatı sayesinde masanızın altına rahat bir şekilde koyabileceğiniz Dayco delikli plastik çöp kovası sizi sürekli ortak çöp kovasına gitme zahmetinden kurtararak çöplerinizi yakınınızda toplamanızı sağlayacaktır. Ayrıca modeli itibarıyla sıkça kullanılan Dayco delikli çöp kovası oldukça kullanışlıdır. Düz tabanı ve sağlam plastiği sayesinde devrilmez, dengeli bir biçimde konumunu korur. Kalın ve dayanıklı plastiği sayesinde sarsılmalara izin vermez. Birçok zemin için kullanımı uygun olan bu ürünü dilediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz.Ayrıca çöp torbası kullanmanız çöp kovanızın daha temiz kalmasını sağlayarak, ürünün ömrünü uzatacaktır. Beyaz rengi ile sade bir görünüme sahip olan Dyco delikli plastik çöp kovası kir tutmaz. 

Dayco Delikli Plastik Çöp Kovası Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Kaliteli plastik materyal kullanımı ile birlikte tasarlanmış ürün, yapısından dolayı olası darbelere karşı dayanıklıdır. Sizlere hem hijyen hem de uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Beyaz rengi ile sadeliği yakalayan ürün iş yerinize veya çalışma ortamınıza uyum sağlar. 

Dayco Delikli Plastik Çöp Kovası Kapaklı ve Pedallı mıdır?

Dayco delikli plastik çöp kovası katı ve sıvı atıkları kolayca muhafaza eder. Deliksiz oluşu sebebiyle sıvı atıklarınızı da gönül rahatlığıyla atabilirsiniz.Dayco delikli plastik çöp kovası kapaksızdır. İçerisine kolayca yerleştirebileceğiniz ve tam olarak oturtabileceğiniz çöp torbaları sayesinde kokuyu en aza indirebilirsiniz.Dayco delikli plastik çöp kovası pedalsızdır. Pedal sistemini içermeyen çöp kovası, bu özelliği ile yerden tasarruf sağlar. Ayrıca kapaksız oluşu sebebiyle çöplerinizi hızlı bir biçimde hazneye atmanızı sağlar. Ev, iş yeri veya mutfak gibi işlek alanlarda ayağınızın pedal gibi bir bölmeye takılmasını önler. Olası çarpma ve takılma tehlikelerinin önüne geçer.  

Dayco Delikli Plastik Çöp Kovası Koku Geçirir Mi?

Ürün içerisinde yerleştireceğiniz çöp poşetleri kolayca ürünün dört köşesinden tutunabilmektedir. Çöp kovasının boyutlarına uygun bir poşet ile sıkı ve sağlam bir poşet geçirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çöp poşetini kenar kısımlarından kıvırarak, ürünün etrafını saracak şekilde takabilirsiniz. Materyalinin plastik olması ile de sıvı atıklardan kaynaklanan sızmaları önler. Sızmaların yol açacağı koku vb. problemlerin de önüne geçer. Şirket gibi kullanım alanları için son derece uygun olan Dayco delikli plastik çöp kovasının kir tutmayan yüzeyi sayesinde temizliği de kolayca yapılabilir. Silinebilir veya yıkanabilir yüzeyi sayesinde daha hijyenik bir kullanım imkanı sağlar.  Belli aralıklarla yapılan bu temizleme işlemleri sırasında ürün hiçbir zarar görmez. 

Dayco Delikli Plastik Çöp Kovası Paslanma ve Oksitlenme Yapar mı?

Dayco delikli plastik çöp kovası, sağlam plastikten üretilmiştir. Kalın ve dayanıklı olan bu plastik hem kir tutmaz hem de metal ürünlerde rastlanan paslanma ve oksitlenme gibi durumlara rastlanmaz. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz ve yaşam alanlarınız için hijyeni en etkin şekilde uygulayabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş gün içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Dayco 0122B Delikli Çöp Kovası Siyah 12 lt
72,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.