Ürün Kodu: 92985
Ürün Barkodu: 5000394145665

Marka : Duracell

Product State: A0

Duracell AA Kalem Pil 20'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paket içi miktar: 20
  • 10 kata kadar daha uzun ömürlü
  • Voltaj: 1.5 V
  • Pil boyu: AA

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Duracell Alkalin AA Kalem Pil 4'lü Paket Özellikleri
Marka Duracell
Kullanım Süresi 10 Kata Kadar Uzun Ömürlü
Voltaj 1.5 V
Pil Boyu AA
Ürün Kalem Pil
Paket Içi Miktar 20'li Paket

Pil, kimyasal enerjiyi elektrik enerjiye dönüştüren bir aygıttır. Duracell Alkalin AA kalem pil özellikleri incelendiğinde görüleceği üzere, kullanıcıya normal pillerden daha fazla avantaj sunmaktadır. Bu kalem pillerin 10 kata kadar uzun ömürlü olması, normal şartlardan çok daha uzun süre kullanım sağlanabileceği anlamına gelmektedir. Voltajı da istenilen performansı göstermesi için özel olarak tasarlanmıştır.

Duracell Alkalin AA Kalem Pil Uzun Ömürlü Kullanıma Sahip midir?

Duracell Alkalin AA kalem pil ömrü, normal şartlarda kullanılan pillerin kullanım ömürlerinden 10 kadar daha fazla uzun ömürlü olması için tasarlanmıştır. Kullanım ömrü ne kadar uzun olursa pilden o kadar verim alınabilmektedir. Pillerin sürekli değiştirilmesi hem maddi açıdan zarar ettirir hem de mental olarak insanı yorabilir. Bir işi yaparken onu en basit ve pratik şekilde yapmak en önemli faktördür. Duracell Alkalin AA kalem pil de tamda bu düzeyde işinize yarayacak şekilde, güçlü ve uzun ömürlü olarak tasarlanmıştır.

Duracell Alkalin  Kalem Pil AA Pil Ne Anlama Gelir?

Duracell Alkalin AA kalem pil 1.5 V gerilime sahiptir. 49.2–50.5 mm arası uzunluğa ve 13.5–14.5 mm çapa sahiptirler. Alkalin pil olarak bilinen AA piller, yaklaşık olarak 23 gr ağırlığa sahiptirler. Lityum AA pillerin ağırlığı ise 15gr’dır. Ve diğer şarjlı Ni-MH AA piller de 31 gr civarında bir ağırlığa sahip olurlar. Bu ağırlıklar da herhangi bir pil için oldukça hafif olmaktadır.

Duracell AA Kalem Pil Alkalin Pil Olması Ne Anlama Gelir?

Alkalin piller, çinko dioksit ile manganez dioksit arasındaki kimyasal tepkimeden yararlanarak elektrik üretirler. Çinko karbon pillerle kıyaslandığında Alkalin piller daha yüksek enerji yoğunluğuna ve raf ömrüne sahiptir. Duracell Alkalin kalem pil kapasitesi, düşük akım çeken bir cihazda kullanıldığında 3000 mAh civarında bir kapasiteye sahiptir. Bu da pilin normalden uzun süre kullanıma yatkın olduğunu göstermektedir. Duracell kalitesi, her zaman uzun kullanımın performansla birleşmesiyle kullanıcılarını memnun etmiştir.

Duracell Alkalin Kalem Pil Nerede ve Nasıl kullanılır?

Piller günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş ürünlerdir. Duracell Alkalin kalem pil en sık olarak kumandalarda, mouse ve klavyelerde, el fenerlerinde, saatlerde, oyuncaklarda ve daha birçok alanda rahatlıkla kullanılmaktadır. Pilin takılacağı noktada artı ve eksi uçlar bulunmaktadır. Bu noktalara dikkat ederek, pratik bir şekilde yerleştirildiğinde, ilgili cihaz kullanıma hazır hale gelecektir.

Duracell Alkalin Kalem Pil Dayanıklı mıdır?

Duracell Alkalin kalem pil ihtiyaca yönelik bir aygıt olması sebebiyle verimi en yüksek olacak şekilde tasarlanmıştır. Pilin kumandaya, saate, oyuncağa ya da kullanacağınız herhangi bir şeye zarar vermemesi için aşınmaya, bozunmaya karşı özel olarak tasarlanmıştır. Duracell AA Alkalin kalem pil kullananlar özellikle ürünün ihtiyaçlarını rahatlıkla karşıladıklarını, uzun ömürlü kullanımlarda dahi problemlere yol açmadığını dile getirmektedirler. Sizin de aklınızdan geçen uzun ömürlü ve kullanıcı dostu bir pil satın almaksa, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Duracell Alkalin kalem pil fiyat performans oranı olarak piyasadaki en rekabetçi ürünlerden birisi olarak da ön plana çıkıyor; ürün hem ergonomik hem de ekonomiktir. Özelliklerine göre bütçeye uygun bir üründür. Hemen avansas.com üzerinden ürünü sipariş edebilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesi içerisinde verilen siparişler 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Duracell AA Kalem Pil 20'li Paket
394,10 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.