Ürün Kodu: 71848
Ürün Barkodu: 5000394203884

Marka : Duracell

Product State: A0

Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil 3 Volt 2'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paket içi miktar: 2
  • 10 yıla kadar muhafaza
  • Voltaj: 3 Volt
  • Pil türü: Düğme pil

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil Özellikleri
Paket İçi Miktar2 Adet
Pil TürüDüğme Pil
Pil Voltajı3 volt
Muhafaza Süresi10 Yıl
Pil TeknolojisiLityum
Pil TipiTek Kullanımlık Pil
Pil Performansı90 mAh
Ürün RengiGümüş

Duracell CR 2016 lityum düğme pil, gelişmiş pil teknolojisine sahiptir ve uzun yıllar boyunca aynı performansı sağlayarak sizi asla yarı yolda bırakmaz. Düğme pil ile uyumlu uzaktan kumanda, tartı, sensör gibi birçok cihazda yüksek verim alınmasını sağlar. Her pil özel ambalajında yüksek korumaya sahip, çocukların bataryaya erişmesini önlemek için çift katlı plastik ile sarılmış olarak sizlere ulaştırılır. 10 yıla varan muhafaza ömrü ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan lityum piller kullanıldığı cihazlarda en iyi performansı sağlayacak şekilde geliştirilmiştir.

 Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil Çocuklar İçin Güvenli midir

Anne ve babalar, çocukları için tehlike oluşturan düğme pillere karşı oldukça dikkatlidir. Minimal boyutu ile bebeklerin dikkatini çeken ve yutulması oldukça kolay olan düğme pil, laboratuvarlarda bebeklerin ve küçük çocuklarının sağlığını korumak amacıyla özel olarak geliştirilen bebek güvenlik teknolojisi ile bu endişeleri giderir. Pil yüzeyinin arka kısmında bulunan katman acı bir tat sağlayarak yutulmasını önler. Ayrıca yüksek güvenlikli ambalajı sayesinde makas yardımı olmadan, çift katlı kapsül içine yerleştirilmiş pillere ulaşmak zordur. Böylece küçük çocukların pile erişim sağladığı noktada ambalajı kolayca açarak yutması engellenir. Ambalajdan çıkarılan pilin negatif tarafındaki koruma çıkarılarak kullanıma başlanır.

 Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil Uzun Ömürlü müdür

Özel olarak geliştirilen pillerin materyali lityumdur ve 3 volt enerji akımına sahiptir. Yüksek kalitesi ve uzun ömrü pilin sıklıkla tercih edilmesinde asıl etkendir. Günlük hayatta pil ile çalışan ve sürekli kullandığımız aletlerin işlevselliğini kaybetmesi can sıkıcı bir durumdur. Ancak Duracell CR 2016 lityum düğme pil 3 volt,  kullandığınız cihazlara normal pillere oranla %50 daha fazla güç sağlayarak daha verimi arttırır. 10 yıla varan güç muhafazası ile ilk alınan performans uzun yıllar boyunca etkisini sürdürür. Lityum pil, cihazlarda sürekli olarak pil yenilenmesine gerek bırakmaz, uzun yıllar boyu aynı kalitede güç sunar. Kullanılmadığı durumlarda pilin kendi kendine boşalması mümkün değildir, uzun süre aynı güçte kalır. Hesap makineleri, uzaktan kumandalar, kol saatleri, adımsayar, tıbbi cihazlar (işitme cihazı, nabız ölçer vb.) gibi taşınabilir özellikte birçok elektronik cihazda kullanılabilir. Yüksek saflıkta lityumdan üretilmiş olması geleneksel pillere göre daha uzun ömürlü ve daha yüksek güç yoğunluğuna sahip olmasını sağlar. Yüksek kalitede üretilen pil, cihaz içerisinde uzun süre kullanıma bağlı akma veya sızma yaparak cihaza zarar vermez. Ayrıca iyi sızdırmazlık özelliği göstermesi pil güvenliğini sağlar. Ancak yüksek ve düşük sıcaklık gibi çevre koşullarına karşı piller korunmalıdır. Düğme pil, kullanıldığı her cihazda üstün performans sağlaması için özel olarak geliştirilmiştir.

Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil Ekonomik midir?

Düğme pil, yeterli voltajı ile kullanıldığı cihaza sürekli güç kaynağı sağlar. Özel olarak üretilen bir lityum düğme pil, uzun yıllar aynı performansta kullanılabildiği için cihazda sürekli pil değişimi yapmak zorunda kalmazsınız. Çevre koşullarına karşı dayanıklı üretilmiştir, pil ve cihaz güvenliğini sağlamak için birçok korumaya sahiptir. Uygun fiyata alınan 2'li pil yüksek kapasiteleri ve uzun süreli kullanıma uygun olmaları nedeniyle ekonomiktir. Uygun fiyat ve yüksek performans bu üründe bir araya gelir. Sizlerde cihazlarda uzun süreli kullanım ve yüksek performans verimi gösteren Duracell CR 2016 lityum düğme pil fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Duracell CR 2016 Lityum Düğme Pil 3 Volt 2'li Paket
Birim Fiyat = 55,79 TL
111,59 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.