Ürün Kodu: 108517
Ürün Barkodu: 4441676303372

Marka : Gezer

Product State: A0

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği 43 Numara

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 43 Numara
  • 4 Nokta ortopedik taban
  • Terletmez delikli yüzey
  • Kolay temizlenebilir suni deri malzeme
  • Kapalı iş yerleri için uygun

Ürün Hakkında

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Hastanelerde, veterinerlerde, atölylerde kıscası ayakta çalışmanın yoğun olduğu kapaşı alanlar ortopedik taban yapısı sayesinde en çok tercih edilen Gezer Sabo Ortopedik terlik avansas.com'da sizlerle.

Uzun süre ayakta çalışma gerektiren işlerde ayak yorulmalarını geçiktirir. Ayrıca kolay giyilip çıkarılması sayesinde istirahat zamanlarında terlik giyip çıkarmakla ekstra vakit kaybının önüne geçer. Delikli yapısı sayesdinde ayağınızı terletmez. Suni deri yüzeyi kirlenmelere karşı dayanıklıdır. Basit bir ıslak mendil ile bile kolayca temizlenir. Poliüretan tabanı fayans ve mermer zeminlerde kaymaz. Hızlı hareket edilemsi gereken zamanlarda terliklerinize güvenebilirsiniz.

Üst malzemesi lacivert renklidir. Taban Beyaz veya Siyah olabilir. Aynı kalitede ve 4 nokta ortopediye sahiptir. Poliüretan malzemenin o anki hamur rengine bağlı olarak farklılık göstermetedir. 

 

 

  
MarkaGezer
ModelSabo
İç/dış metaryelSuni deri
Taban materyaliPoliüretan
Topuk yüksekliği1 cm

 

Sayfamızda uygun bir fiyattan size sunulan Gezer Sabo Ortopedik terlikten çok sayıda alarak, toptan alışveriş ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bu sayede iş yerlerinizde ihtiyaç duyulan her yerde, çalışanların güvenliğini ve sağlığını bu terlikler ile sağlayabilirsiniz.

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği Uzun Ömürlü müdür?

İş yerlerinde kullanılan terliklerin uzun ömürlü olması, kaliteli malzemeden yapılmasına bağlıdır. Sayfamızda size sunduğumuz Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği, baştan tabanına kadar kaliteli şekilde üretilir. Herhangi bir yırtılma, açılma sorunu olmadan uzun yıllar kullanılabilir. 

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği Kolay Temizlenir mi?

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği, su ve deterjan yardımıyla kolayca temizlenebilir. Terliğin üzerinde bulunan lekeler, rahatlıkla çıkarılabilir.

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği Hastanelerde Neden Tercih Edilir?

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği, hastane terliği,  doktor terliği, hemşire terliği, sabo terlik gibi isimleriyle yaygın olarak bilinen uzun saatler süren nöbetler, hasta yoğunluğu gibi durumlarda adeta vazgeçilmez bir gereksinim haline gelen Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği, ayak anatomisine en uygun taban özelliğine sahip terlik çeşididir. Kolay giyilip çıkarılması acil durumlar hemşire ve doktorlara vanataj sağlar.

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği Terletir Mi?

Hava Alabilen Yapısı sayesinde Gezer Sabo terlik, ortopedik terlik gibi kullanışlı çeşitler kullanılan malzemesi ve delikli yapısı sayesinde hava alır. Hava alan ayak ve terlik içi koku yapmaz, ayağı terletmez ve mantar gibi enfeksiyonlara neden olmaz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir? 

Güvenli alışveriş için 500 binin üzerinde firmanın ilk tercihi olan Avansas ile siz de daha güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizin güvenliği konusunda herhangi bir endişe yaşamadan, alışveriş deneyimini yaşamanız için Verisign sistemini kullanıyoruz.

Kişisel verilerinizin üçüncü kişilerin eline geçmesini önlemek için ise veri tabanımızında şifreli bir koruma sağlıyoruz. Aldığınız ürünlerin sağlam yapıda size ulaşabilmesi için en korunaklı şekilde paketlemelerini yaparak, kapınıza kadar teslimat sağlıyoruz.

Sayfamız, TOBB tarafından güvenilir e-ticaret sitelerine verilen Güven Damgası’na sahiptir. 5000’in üzerinde ürün çeşidimiz arasından tercihinizi yaparak, siz de güvenli alışveriş ayrıcalığını hemen yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Gezer Sabo 4 Nokta Ortopedik İş Terliği 43 Numara
353,45 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.