Ürün Kodu: 74001
Ürün Barkodu: 8681137310327

Marka : Globox

Product State: A0

Globox 1032 Zincirli Tükenmez Vezne Kalemi 1 mm Çelik Uçlu Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm çelik uçlu
  • Normal plastik zincir uzunluğu 34 cm
  • Plastik zincir uzama mesafesi 1.5 m
  • Sabitlenebilir
  • 5 farklı eğime sahip hareket mekanizması

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

RenkKalemin büyük kısmı şeffaf, tutma aparatı mavi, hazne mavi, tutucu hazne üzerinde Globox yazıyor
Kalem ucu1 mm çelik uçlu
Normal plastik zincir uzunluğu34 cm
Plastik zincir uzama mesafesi1.5 m
Kalem haznesi sabitlenebilirEvet
Hareket mekanizması5 farklı eğim
MarkaGlobox

 

Globox 1 mm kalem, uzayabilen plastik zinciriyle banka ve vezne gibi çalışma alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 10 yılı aşkın süredir piyasada faaliyetlerini sürdüren Globox markasının zengin kırtasiye ürünlerinden bir tanesidir.

Globox kalem yazarken kesiklik yapmaz, mürekkebi kurumaz veya damlatmaz. Uzun süredir piyasadaki yerini koruyan Globox markası, kırtasiye ürünleri konusunda deneyimli bir firmadır. Kısacası ürünleri, güvenilirliklerini seneler içinde tüketiciye kanıtlamıştır. Ek olarak ergonomik tutma aparatıyla ve yumuşak yazma özellikleri sayesinde uzun süreli kullanımlarda kullanıcıya konfor sağlar ve kağıdın zarar görmesini engeller.

Kırtasiye sektöründe deneyimli Globox markasının ürünü olan kalem, 1 mm uca sahiptir. Çelik ucu ve kaliteli üretimi sayesinde ucunda mürekkep birikmez, donmaz veya akıtmaz. Ayrıca zincirli yapısı sayesinde kaybolma ihtimali engellenmiştir.

Globox 1 mm kalem, kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Böylelikle fiziki olarak dayanıklı ve sağlam olması sağlanmıştır; kırılmaz. Benzer ürünlerde gözlemlenen kısa süre içinde bitme durumu Globox 1 mm tükenmez kalemde kesinlikle yaşanmaz.

Benzer ikinci sınıf ürünlerin kullanımında mürekkep dağılması, yazmama veya kesik kesik yazma durumları yaşanmaktadır. Ancak 10 yılı aşkın sürenin deneyimi ve birinci sınıf malzemeden imal edilmiş Globox 1 mm çelik uçlu kalemde, mürekkep dağılması olmaz, yazarken kesiklik yaşanmaz.

Globoz 1 mm Çelik Uçlu Tükenmez Vezne Kalemi Kaliteli Midir?

Globox markası 10 yıldan daha uzun süredir kırtasiye sektöründe varlığını ve faaliyetlerini sürdürmektedir. Piyasadaki deneyimi ve ürünlerinin kalitesi sayesinde tüketicinin takdirini kazanmayı başarmıştır. Eğitim hayatına öğrenci veya ebeveyn olarak bir şekilde dahil olan herkes tarafından mutlaka kullanılmıştır.

Uygun fiyatlı olması ve kalitesi sayesinde sıklıkla tercih edilen markalar listesinin başında gelmektedir. Kalitesiz benzerlerinin kullanımında, mürekkep kuruması veya yazarken iyi kaymaması sebebiyle kağıdın zarar görme durumları Globox 1 mm çelik uçlu kalemde kesinlikle yaşanmaz.

Globoz 1 mm Çelik Uçlu Tükenmez Vezne Kalemi Kağıda Zarar Verir Mi?

Kaliteli malzemeden imal edilmiş olması, ergonomik tutma aparatı ve kusursuz yazma deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. Tükenmez kalem kullanımında kalemin iyi kaymaması veya mürekkep kuruması sonucunda yazı yazılan kağıda zarar verme durumları Globox kalemde asla yaşanmaz. 

Globox 1032 Zincirli Tükenmez Vezne Kalemin Mekanizması Nasıldır?

Globox 1032, zemine sabitlenebilir kalem haznesi ve plastik zinciri sayesinde kaybolmaz. 5 farklı eğimde çalışabilen ve yazı yazarken kullanıcıya kolaylıklar sağlayan mekanizmaya sahiptir. 1 mm çelik ucunun yazı işlemlerini kolaylaştıran kayganlığı, dağılmayan mürekkebi ve ergonomik tutma aparatı sayesinde kullanıcı dostudur. 

Avansas Globoz 1 mm Çelik Uçlu Tükenmez Vezne Kalemini Toplu Olarak Satıyor Mu?

Toplu siparişlerde kimi zaman gecikmeler veya yetersiz ürün bulunması gibi sorunlar yaşanabilmektedir. Avansas, 12000 metrekarelik devasa deposunda 5000’den fazla ürünü her zaman stoklu ve satışa hazır halde tutmaktadır. Böylelikle verilen toplu siparişleri hızlıca teslim edebilmektedir.

En kaliteli ürünleri, en hızlı şekilde, uygun ve tutarlı fiyatlarla sunma ilkemiz ve sahip olduğumuz yüksek satın alma gücü sayesinde siz değerli müşterilerimize ciddi maliyet avantajları sunuyoruz.

Sürekli yenilenen stoklarımız sayesinde Globox 1 mm çelik uçlu kalemi daima envanterimizde bulundurmaktayız. Vereceğiniz toplu siparişler sonrasında, ürünlerinizi Avansas güvencesiyle siz değerli müşterilerimize daima temin edebiliriz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Globox 1032 Zincirli Tükenmez Vezne Kalemi 1 mm Çelik Uçlu Mavi
68,69 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.