Ürün Kodu: 53587
Ürün Barkodu: 8008621000036

Marka : Hi-Text

Product State: A0

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak uç
  • 1,7 mm uç kalınlığı
  • Her türlü yüzey için uygun
  • Kalıcı mürekkep
  • Mürekkep rengini gösteren ön kapak

Ürün Hakkında

 Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah
Uç ÖzelliğiYuvarlak Uç
Uç Kalınlığı1,7 mm
ÇeşidiMarker Kalem
Mürekkep RengiSiyah
Yüzey UygunluğuHer Türlü Yüzey İçin Uygun

 

 

Teknolojik gelişmelerin her türlü araç ve gereçlerde çeşitli seçenekler sunduğu gibi, kalem çeşitlerinde de sınırları oldukça genişletilmiştir. Artık her türlü yüzeylerde kullanılabilen marker kalemler ile eğitimden sanatsal faaliyetlere, ofis işlemlerinden sosyal yaşama, tekstilden sanayi sektörüne kadar hemen hemen her alanda marker kalemlerin çeşit ve özelliklerine göre kullanımı oldukça artmıştır. Bunlardan birisi de Hi-Text PB 830 marker kalem yuvarlak uçlu siyah renkliüründür.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Uç Özelliği Kullanışlı mıdır?  

Hi-Text PB 830 marker kalem yuvarlak uçözelliğine sahip bir kalem olarak üretilmiştir. Uç yapısı keçeden yapılmıştır. Keçe özellikli olmasından dolayı mürekkep tutuşu daha güçlüdür. Uç kalınlığı 1.7 mm’dir.  Bu mm’lik uygunluk sayesinde Hi-Text PB 830 marker kalemi koli kalemi olarak da kullanabilirsiniz.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Mürekkep Özelliği Var mıdır? 

Marker kalemler kullanım şekilleri bakımından özel mürekkebe sahiptir. Kaygan yüzeylerde ya da kalın tabakalı yüzeylerde hatta cam, plastik ya da metal yüzeylerde normal mürekkep ile istenilen sonuç alınamamaktadır. Bu nedenle bu alandaki kullanım açığını kapatmak amacıyla özel üretilen mürekkepli marker kalemler geliştirilmiştir. Bu mürekkebin en önemli özelliği kaygan yüzeylerdeki tutunuşudur. Mürekkep içeriğindeki özel pigmentler sayesinde marker kalem ile yazılan, çizilen ya da işaretlenen tüm yüzeylerde kalıcılık sağlar. Kolaylıkla silinmez, ayrıca çabuk kurur ve su ile çıkmaz. Az kokulu olması sayesinde de insan sağlığını tehlikeye sokması söz konusu değildir. Ürünü derinden koklamadığınız ya da tadına bakmak istemediğiniz sürece hiçbir zarar ile karşılaşmazsınız. Ancak alkol yardımı ile kaygan ve parlak yüzeylerden silinebilme durumu vardır. Kalıcı mürekkep özelliği ile tam istenilen sonuçlar alınır.Birçok renk mürekkep özelliğinde marker kalemleri mevcuttur. Hi-Text PB 830 marker kalem siyah uçludur. Dolayısıyla kalıcılığı beklendiğinden daha fazladır. Mevcut bu ürünümüz ile uzun soluklu çözümler sağlamış olursunuz.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Kullanım Kolaylığı Var mıdır?

Hi-Text PB 830 marker kalemözel tasarımı sayesinde kullanımı oldukça pratiktir. Kalemi kullanmadan önce ağzı kapalı bir şekilde birkaç kez sallamanız gerekir. Bu şekilde içindeki mürekkebinden daha çok faydalanmanızı sağlayacaktır. Ayrıca her kullanımdan sonra ağız kısmını kapalı tutunuz. Kapağı kapalı şekilde muhafaza etmeniz mevcut ürünün daha sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımınızı sağlayacaktır. Cam, plastik, metal ve kağıt üzerinde yazı yazabilir, işaretleme yapabilir, çizgi çizebilir ya da işaretleme yapabilirsiniz. Siyah renkli olması, uç kalınlığı ve özel üretilen mürekkep özelliği ile her türlü kullanım şeklinizde daha kalıcı sonuçlar alırsınız.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Kaliteli midir?  

Hi-Text PB 830 marker kalempermanent ve marker kalem üreticiliği konusunda gerek Türkiye gerek ise dünya pazarında lider firmaların başında gelen NOKI ismi altında toplanan 5 büyük markadan birisi olarak pazarda oldukça iyi bir konumdadır. Hi-Text, profesyonel, kullanışlı ve şık tasarım seçenekleri olan bir İtalyan markasıdır. Ürünlerinde kanıtlamış olduğu kalitesi ile Avrupa’nın sayılı firmalarından biri olmuştur. Dolayısıyla ürün, kalitesi ve uygun fiyat performansı ile tüketiciyi tatmin eden üretim politikasına sahiptir.

Avansas güvencesiyle siparişinizi hızla ve güvenle avansas.com üzerinden verebilirsiniz. Eğer hızlı sipariş bölgemizde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah
34,81 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.