Ürün Kodu: 74219
Ürün Barkodu: 190781107088

Marka : HP

Product State: A0

HP 203A Siyah Toner CF540A

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1400 sayfa baskı kapasiteli
  • Yüksek kalitede belgeler elde edin
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Teknolojinin gelişimiyle birlikte, cihazların önemi de artmaya başlamıştır. Bilgisayarlar, televizyonlar, telefonlar ve bunların bileşenleri de vazgeçilmez ekipmanlar arasında yerini almıştır.

HP 203A CF540A siyah toner de bunlardan bir tanesidir. Kapasitesi yüksek olmakla birlikte yüksek kaliteli belgeler çıkarabilmektedir. Ürün 1400 sayfa baskı yapabilme kapasitesine sahiptir. Bunun yanı sıra Türkiye garantili olarak işlem yapma özelliği vardır. HP garanti süresince de herhangi bir malzeme ya da işçilik hatası barındırmamaya yardımcı olan bir alettir. Ürünün marka bilinirliği yüksek olmasından dolayı, baskı kalitesi de bu standartlara göre tasarlanmıştır.

Ürünün özellikleri, sayılamayacak kadar çoktur. HP marka yazıcı sayesinde verimli sonuçlar almak mümkündür. Ürünün teknik özellikleri de kullanıcıları etkileyecek düzeydedir. Yüksek kaliteye sahip olan belgeler çıkarabilmek için yazıcı modelinin HP marka seçilmesinde fayda olacaktır. Ürünün teknik özellikleri;

RenkSiyah
Model No203A - CF540A
Baskı kapasitesi1.400 Sayfa
Çalışma Isısı Aralığı15 - 30°C
Depolama Isısı-20 - 40°C
Depolama nemi% 10 - 90 RH
Garanti2 yıl

HP 203A CF540A Siyah Toner Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar?

Baskı kalitesi ve baskı sayısı tonerler ve yazıcılarda büyük bir öneme sahiptir. Siyah toner üretiminde CF540A serisinin baskı kapasitesi oldukça yüksektir. 1400 sayfa baskı kapasitesi sayesinde büyük şirketler, okullar ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilir.

Yüksek baskı işlemine göre bütçe olarak da oldukça uygun fiyat garantisiyle satışa sunulan bir üründür. Düşük maliyetlerden dolayı, her bütçeye yardımcı olacak fiyatlarda satışa sunulur.

Üstün HP kalitesi sayesinde büyük avantajlar yakalamak mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra %70 oranlarında geri dönüşümlü malzemelerden üretilen bir alettir. Orijinal HP tonerleri, çevreyi koruyacak malzemelerden üretilmektedir.

HP 203A CF540A Siyah Tonerin Garanti Süresi Ne Kadardır?

Her elektronik üründe olduğu gibi HP tonerlerde de garanti süresi bulunmaktadır. Garanti süresi ve kapsamı, malzeme ve işçilik hataları olmaması durumunda geçerli olmaktadır. HP tarafından garanti edilen süre 2 yıl olarak belirlenmiştir.

Bu süre zarfında kullanılan tonerin, garanti kapsamı içinde arızalanması durumu söz konusu olursa, telafisi yapılacaktır. Marka bu anlamda kullanıcılarına büyük kolaylıklar sunmuştur. Aynı zamanda uygun fiyatıyla da aldığı övgüleri hak eden bir üründür. Ürünün baskı kalitesinde ve ekipmanlarında oluşabilecek sorunların giderilebilmesi için garanti kapsamı müşteri memnuniyeti için verimli çalışmaktadır.

HP 203A CF540A Siyah Tonerin Garanti Koşulları Nelerdir?

Garanti koşulları HP toner için belli kurallara göre belirlenmiştir. Öncelikle kullanıcı hatası olmaması durumunda garanti kapsamı söz konusu olacaktır. Yazıcıdan kaynaklı olan hatalar ya da buna benzer sorunlar için kesinlikle garanti talebinde bulunabilmek mümkündür. 2 yıllık garanti süresi kapsamında oluşabilecek arızalar için HP’den yardım alınabilir.

HP 203A CF540A Siyah Tonerin Depolama Şartları Nelerdir?

Ürünün kullanım özellikleri arasında yerini alan depolama şartları, belli oranlara göre tasarlanmıştır. Öncelikle kullanım işlemlerinde silindirin yüzeyine dokunmadan kullanım sağlanmalıdır. Serin ve kuru yerde olacak şekilde ürün çalıştırılmalıdır. Yalnızca belirli uyumlu yazıcılar için tonerin kullanımı yapılmalıdır. Ürünü yatay olarak tutarak kullanmadan önce çalkalamak gerekir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas, avantajlı satın alma işlemleri sayesinde kurulduğu günden bu yana, müşterilere en iyi hizmeti sunan bir sitedir. Ofis malzemelerinden kırtasiye ürünlerine kadar birçok ürünü bulabilmek mümkündür. Avansas’tan alışveriş yapmanın avantajları arasında; 200’den fazla olan tedarikçinin yaptığı yeniliklerden faydalanmak yer alır. Ayrıca birçok sitede var olmayan, stoklu çalışma prensibi sayesinde tasarruflu alışverişler yapılır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 203A Siyah Toner CF540A
3.088,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.