Ürün Kodu: 72475
Ürün Barkodu: 888793803141

Marka : HP

Product State: A0

HP 302 XL Siyah (Black) Kartuş F6U678AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Siyah renk
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 480 sayfa baskı kapasitesi
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kartuş tipi Orijinal
Kartuş sayısı1
MarkaHP
Model302 XL -  F6U678AE
RenkSiyah
Baskı kapasitesi480 sayfa

Kartuş, mürekkep muhafaza edilen bölüme denir ve muhafaza edilen bölümde orijinal ürünler kullanıldığı zaman yazıcıdan istenilen verim elde edilir. HP markasının 302 XL- F6U678AE modelindeki kartuş tamda istenilen düzeyde üretilmiştir. Bu demek oluyor ki gerek günlük hayatta gerek ev ortamında gerekse iş dünyasında kolaylık sağlar. Baskı kapasitesinden de anlaşılacağı üzere sayfa veriminin en üst düzeylerde olduğu göz önündedir. HP markası ürününün orijinal olması, ürünün uzun ömürlü olmasında çok büyük rol oynar. Yazıcılarla bir takım olarak uyumlu bir şekilde çalışmasıyla kullanıcıyı zorlamadan en kolay şekilde işler.

HP XL Siyah Kartuş, Orijinal Ürün müdür?

HP markasının ürettiği XL Siyah Kartuş bütünüyle orijinal ürünüdür ve orijinal ürün olarak kullanıcıya bir çok avantaj sağlamaktadır. Orijinal ürünler genellikle fabrikadan çıkmadan önce büyük bir titizlikle testlerden geçerek incelenir. Bu sebeple herhangi bir akıtma veya bozuk olma durumuyla karşılaşılmak mümkün değildir. Ürünün orijinal olmasının en refah düzeyi de baskı kalitesinden gözükür. İstenilen düzeyde dolgun ve keskin baskılar elde edebilmek için HP markasını tercih edebilirsiniz. HP markası alıcının görüşlerini, memnuniyetini göz önünde bulunduran bir markadır bu sebeple bir satıcı olarak alıcıya güven vermek en büyük amaçları arasındadır. 

HP XL Siyah Kartuş Baskı Kapasitesi İstenilen Düzeyde midir?

HP XL Siyah Kartuş, baskı kapasitesi standartların üstünde olan bir üründür. Bu sayfa verimi 480 olarak üst düzey bir ürün olduğunu ortaya koymaktadır. Diğer ürünlere göre gerek baskı kapasitesi olarak olsun gerekse baskı kalitesi olarak HP markası işlevsel olarak farkını sunmuştur. Üretilen ürünler piyasaya sunulmadan belirli testlerden geçmesi sonucu ile satıcı rahatlıkla ürününü sunabiliyor. HP XL Siyah Kartuş fiyat performansı olarak alıcının ekonomik olarak da istediği düzeydedir.

HP XL Siyah Kartuş Dayanıklı mıdır?

HP XL kartuş orijinal ürün olması sebebiyle dayanıklıdır. HP markasının alıcıya verdiği güvence ile memnuniyeti daima sağlamayı başarmıştır. 

HP XL Siyah Kartuş Baskıda İstenilen Renk Tonu Oluşuyor mu?

HP markasının baskı kalitesi ve yüksek performansı ile son derece mükemmel sonuçlar elde edebilirisiniz. Keskin ve dolgun baskı sonuçları ile kullanıcıların vazgeçilmez tercihleri arasındadır. HP markasının üretmiş olduğu bu kartuşların en belirgin noktalarda bile işlevsel olarak performansı ortadadır. Satıcının en önem verdiği noktalardan biri de alıcının istenilen sonucu almasıdır. 

HP XL Siyah Kartuş Çevreye Uyumlu mudur?

HP markasının ürettiği 302 XL - F6U678AE model kartuş %70 oranında geri dönüştürülmüş içeriklerden elde edilmiştir. Bu sebeple ürünler üretilirken çevreye duyarlıdır. HP markası İnsan ihtiyacını düşündüğü gibi çevreyi de düşünür. Orijinal ürün olarak tercih edilmesindeki avantajlardan biri de budur. 

HP XL Siyah Kartuş Hangi Yazıcı Tipine Uyumludur?

HP markasının üretmiş olduğu bu siyah kartuş HP markasının bir çok yazıcısıyla uyumludur. Bu marka ürünlerini yazıcılarla bir bütün şeklinde çalışacak şekilde üretilmiştir. Kartuşların yazıcılarla uyuşmama ihtimalini ortadan kaldırmak içindir. Böylelikle kartuşları alıcı yazıcı sistemine göre seçebilmektedir. Kartuşların yazıcılarla uyumlu olması kartuşu yazıcıya takıp çıkarırken zorlanılmaması için çok önemli bir faktördür. Kartuş seçimi yaparken buna dikkat edilmesinde fayda vardır. Size uygun olan ürünü avansas.com üzerinden seçerek sipariş verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 302 XL Siyah (Black) Kartuş F6U678AE
1.840,49 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.