Ürün Kodu: 67047
Ürün Barkodu: 889296160892

Marka : HP

Product State: A0

HP 652 Üç Renkli Kartuş F6V24AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Her seferinde etkileyici sonuçlar elde edin, kaliteye güvenin.
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 200 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
TipOrijinal
Yükseklik115 mm
Genişlik113 mm
Derinlik37 mm
Ağırlık37, 2 g
Baskı Kapasitesi200
Çalışma Isı Aralığı15 - 32 °C
RenkÜç Renk
Renk ÇeşidiVar

HP Üç renkli kartuş ile renklerin dünyasını keşfedecek ve baskılarınızı canlandıracaksınız. Orijinal HP kartuşların baskı kalitesi, üst düzey performansları sayesinde belgelerinizle göz önüne çıkacaksınız. Güçlü etki bırakan bu canlı renkler, belgelerinizin net olması için tasarlanmıştır. Gezegenimizi de düşünen bu harika işçilik ürününü sayesinde hem kalitenizi üst seviyelere çıkaracak hem de gereksiz atıkların oluşmasını engelleyeceksiniz. Her baskıda olağanüstü sayfalar sizinle olacak. Orijinal HP kartuşların kaliteli mürekkeplerine güvenerek, özgürce baskı yapın. 

HP 652 Üç Renkli Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP üç renkli kartuş sayesinde renklere doyacak ve baskılarınızı göz alıcı tasarımlarla süsleyebileceksiniz. İşçiliği, kalite farkı ve güvenilirliğiyle tüketicilerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan HP kalitesinden şüphe duymayın. Sınırsız baskı özellikleriyle, renklerin ilk günden son güne aynı kalitede devam etmesiyle yazıcıların en büyük arkadaşı olmayı başarmaktadır. Kullanılan malzemelerin kalitesinden dolayı dayanıklılığından hiçbir şey kaybetmeyecek, sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Kaliteli mürekkepler sayesinde işletmenizi en iyi şekilde temsil edebilecek aynı zaman da uzun süreli belge kalitesinin farkına varacaksınız. Herhangi bir tıkanmaolmadan sorunsuz baskı yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun seçtiğin kartuş renklerine karar vermeniz yeterli olacaktır. Gerisini HP kartuş halledecek ve sizi alanınızda en iyisi yapacaktır. Dayanıklılığı ve kalitesiyle ofis ortamlarının vazgeçilmez bir parçası olmaktadır.

HP 652 Üç Renkli Kartuş Çabuk Tükenir mi?

Her kartuşun kendine özel bulunan teknik özellikleri bulunmaktadır. Satın almaya karar verdiğiniz zaman ürünü incelediğinizde göreceğiniz baskı kapasitesinde bulunan sayı sizin ne kadar baskı yapabileceğinizi göstermektedir. HP kartuş yazdığı baskı kapasitesi kadar ürün elde edecek, ani kartuş bitimleri yaşamadan dilediğinizce baskı yapabileceksiniz. Kartuşun çabuk tükenme gibi ani sorunlarla karşı karşıya kalmama bilincinde olarak sayfalarınıza baskı yapabileceksiniz. HP kartuş müşterilerine sunduğu sonsuz güvenilir ürünleriyle alanınızda en iyisi olacak, çıkarttığınız tasarımlarla kendinizi en iyi şekilde temsil etmiş olacaksınız.

HP 652 Üç Renkli Kartuş Akıtma Yapar mı?

HP kartuşun içeriğinde bulunan mürekkep, muazzam işçiliklerden geçerek hazırlanmaktadır. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve usta işçiliklerle beraber sizi büyük problemlerden koruyacaktır. Hem yazınızın hem de sizin zarar görmemeniz ve bozulmaları önlemek için sizin yanınızda olacaktır. Kartuşun herhangi bir akıtma yapması size kabarık faturalar olarak geri dönebileceği için bu tarz problemleri yaşamak istemiyorsanız tercihiniz her zaman kaliteden ve güvenilir markalardan yana olmalı. HP kartuş da bu güvenilir markalardandır. Tercih edeceğiniz her ürün sizi uygun maliyet ve çevre dostu bir HP ile buluşturacaktır. 

HP 652 Üç Renkli Kartuş Fiyatı Uygun mudur?

Sık yapılan baskılarda, iş belgelerinizde, kusursuz tasarımlarınızda renk cümbüşünü size yaşatan HP kalitesini düşününce aldığınız ürünün fiyatı uygundur. Uygun maliyete ürünleri güvenilir şekilde alıp, yüksek kaliteyi yaşayabilirsiniz. Ofisinizde her zaman profesyonel baskılara sahip olacak, yazıcınızla kartuşunuzun uyumu sayesinde elde ettiğiniz baskılar uzun süre dayanıklılığını yitirmeyecektir. 

Son derece orijinal olan bu ürünler ambalajlı olarak kullanıcıya ulaştırılmaktadır. Orijinal ürün kalitesinin farkına vardığınızda tercihiniz hep bu yönde olacaktır. Tercih ettiğiniz ürünün muazzam mürekkebi, fiyatı gayet uygun yapmaktadır. Avansas ve HP ürünlerine güvenerek, dilediğiniz gibi alışveriş keyfini çıkarabilir, ofisinizi renklendirebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişinizi 1 iş günü içerisinde teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 652 Üç Renkli Kartuş F6V24AE
581,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.