Ürün Kodu: 70394
Ürün Barkodu: 889894728937

Marka : HP

Product State: A0

HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı (Magenta) Kartuş T6M07AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi yüksek ile yüksek kalitede çıktılar
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • 825 sayfa baskı kapasitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaHP
Baskı TeknolojisiMürekkep Baskı
Baskı Kapasitesi825 sayfa 
RenkKırmızı
Ambalaj Genişliği10.50 mm 
Ambalaj Yüksekliği7.00 mm
Ambalaj Derinliği 2.00 mm
Çevre Ölçüsü2.85 cm 
Model No 903XL - T6M07AE
GarantiVar
Üretim YeriÇin
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu YazıcılarHP OfficeJet 6950 All-in-One Yazıcı (P4C78A)
HP OfficeJet Pro 6960 All-in-One Yazıcı (J7K33A)
HP OfficeJet Pro 6970 All-in-One Yazıcı (J7K34A)

Bilgisayara bağlanan yazıcılar sayesinde elimizin altında olması gereken belgeleri kağıda dökmemizdeki en büyük rolü kartuşlar üstlenir. Sadece dümdüz siyah yazılar değil renkli yazılar ve renkli resimler çıkartmanız gerektiğinde renkli kartuşlardan yardım almanız gerekmektedir. Özellikle ana renklerden oluşan kırmızı, renkli çıktılarınızda önemli rol oynamaktadır. Bu yüzden kırmızı renk için tercih edeceğiniz HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Kartuş yazıcılarınızın çıktılarına kırmızı rengi yansıtmasına yardımcı olacak.

HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Mürekkep Kartuşu Kullanşlı mıdır?

Çıkarttığımız çıktılar için kullandığımız renkli kartuşlar sınırlı sayıda basım yaptığı için yazıcımızla uyuşması ve kağıda kaliteli bir şekilde rengini aktarabilmesi önem arz etmektedir. HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Kartuş, renkli fotokopilerinizde size canlı kırmızı renkler sunar. Kırmızı renkte tercih edeceğiniz HP 903XL Kartuş, yüksek kapasitesiyle de müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımaktadır. 

HP903XL Kırmızı Mürekkep Kartuşu Orijinal midir?

Satın alacağı ürünlerin kaliteli ve orijinal olmasını herkes önemser. Özellikle sıklıkla kullanılan, yenilenmesi gereken eşyalarda orijinallik önemlidir. Bu hususta da HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Kartuş size hem akıtma dökme yapmamasıyla ilgili hem de istediğiniz şekilde 24 ay boyunca garanti kapsamında işlem yapabileceğinizi garantiler. 

HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Mürekkep Kartuşunun Kullanımı Kolay mıdır?

Kartuşunuzu taktıktan sonra her ne kadar geri kalan işlemi bilgisayarınız ve yazıcınız gerçekleştiriyor olsa da kartuş takma işlemini basit adımlarla gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken ve dikkat etmeniz gereken noktaları uyguladıktan sonra geriye sadece yazılım güncellemesinden, yazıcınızı senkronize etmeniz gerekmektedir. Yazıcınızı açtıktan sonra öncelikle eğer yazıcınızın içinde kartuş varsa bunu çıkartmalısınız. İçerisinde bitmiş olan kartuşu çıkartmak için biten kartuşun üstüne bastırıp kendinize doğru çekmeniz gerekmektedir. Eski kartuşu çıkarttıktan sonra diğerini takmadan önce güvenlik bandrolünü çıkartmalısınız. Ürününüzün kalitesi ve garantisine rağmen ürünün zarar görmemesi için sizin de dikkat etmeniz gereken noktalar var. Kartuşunuzun elektrik temas noktalarına ve mürekkep püskürtme uçlarına dokunmamanız gerekir. Dokunursanız mürekkepli kartuşunuzun akma sorunu yaratabilir. Ayrı olarak elektrikle alakalı sıkıntılara da yol açabilir. Böyle bir durumda kartuşunuzu sağlıklı bir şekilde kullanmanız mümkün olmayacaktır. Bu yüzden yeni kartuşunuzu takarken bu noktalara temas etmemeye özen göstermelisiniz. Olumsuz sorunlar çoğunlukla takma esnasındaki yanlış dokunmalardan kaynaklanmaktadır. Ürün doğru bir şekilde takıldığında akıtma, sızma gibi sorunlar yaratmayacaktır. Yeni aldığınız kartuşu takmadan önce yazıcınız, yazıcı yazılımını kullanabilmek için sizden A4 kağıt isteyecektir. Bu yüzden önce yazıcınıza bir miktar A4 kağıdı koymalısınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra yeni kartuşunuzu, eski çıkarttığınız kartuşun oturduğu yuvaya doğru ittirebilirsiniz. Kartuş kapağını kapattıktan sonra HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Kartuş bilgisayarınızda yazılım programıyla senkronize olacaktır. 

HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Mürekkep Kartuşu Nasıl Muhafaza Edilir?

Eğer yazıcınızın içinde halen bir kartuş varsa ve bitmesini bekliyorsanız yeni kartuşunuzu aldıktan sonra ve kutusundan çıkartılmadan önce kutusuyla beraber herhangi bir yerde bekletebilirsiniz. Fakat kutusundan çıkarttıktan sonra takılma işlemindeki adımlarda bahsettiğimiz gibi dikkat edilmesi gereken noktalarının zarar görmemesi için anında takmanız daha faydalı olacaktır. Kutu dışında bekletmeniz ya da sürekli elinizde taşıma halinde HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı Kartuş zarar görebilir.

Sizler de avansas.com’dan toplu veya tek halinde sipariş oluşturabilir, ofislerinizde veya evlerinizde belgelerinizi kendiniz çıkartabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz kargonuz 1 iş gününde tarafınıza iletilmektedir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 903XL Yüksek Kapasiteli Kırmızı (Magenta) Kartuş T6M07AE
1.019,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.