Ürün Kodu: 72255
Ürün Barkodu: 725184104008

Marka : HP

Product State: A0

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • 700 sayfa baskı kapasitesi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Marka HP
RenkKırmızı (Magenta)
Baskı kapasitesi700 sayfa
Model No953 - F6U13AE
Garanti Süresi2 yıl 

HP marka yazıcınızdan verimli sonuç elde etmek için orijinal HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE kullanmayı düşünmelisiniz. Ürün, 700 baskı kapasitesine sahiptir. HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE ile belirgin kırmızı renkte baskılar elde ederek ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün, kullanıcılarına orijinal olarak sunulmaktadır. 2 yıl garantiye sahip olan kartuş seçeneği, gerek işçiliği gerekse içeriğinde bulunan ham maddesi ile kalitesini gözler önüne sermektedir. Avansas üzerinden satışa sunulan Magenta kartuş modelleri ile baskılarınız olduğundan çok daha keskin ve parlak görünecek. 

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE Tüm Yazıcılarla Sorunsuz Çalışır mı?

HP 953 kırmızı, birçok yazıcı modeline uyumlu çalışacak şekilde üretilmiştir. Kırmızı renkte baskılarınıza sorunsuz bir şekilde sahip olmak ve en etkili sonucu almak istiyorsanız bu ürünle birlikte kullanabileceğiniz uygun yazıcılar arasında Officejet serisi bulunur. Geniş formatlı yazıcı modellerinden All-in-One serilerine kadar birçok seçenek ile uyum içindedir. Birkaç örnek vermek gerekirse, HP OfficeJet Pro 8725 All-in-One, HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One (D9L20A) modelleri, bu kartuş ile kullanılan yaygın ürün seçeneklerindendir. Sizler de bu yazıcılar arasında tercih yaparak, satın aldığınız kartuşu uzun süre verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE Orijinal midir?

HP 953 kırmızı kartuş, HP marka garantisiyle satışa sunulan orijinal bir ürün olup 2 yıl HP Türkiye garantilidir. Ürün güvenilirdir ve üstün kaliteli, kırmızı renkte çıktılar almanızı sağlar. Yüksek kaliteli belge çıktıları elde etmek için her yazıcı modeline uygun HP marka kırmızı baskı kartuş seçeneğini satın alabilirsiniz. HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE, hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmayan orijinal bir üründür. Üstün performansından memnun kalacağınız bu ürünü işyerlerinizde güvenle kullanabilirsiniz. 

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE Çabuk Tükenir mi?

HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE, üstün kalitede renkli baskılar elde etmenize yarayan bir üründür. 700 baskı kapasitesine sahip bu ürün çabuk tükenmez ve fiyat/performans açısından oldukça avantajlıdır. Orijinal HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE ile tüm belgelerinizi güvenle çıkarabilirsiniz. 

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE Kullanımı Avantajlı mıdır?

Belgelerinizde ve dokümanlarınızda fark yaratmak, belirgin hale getirmek istediğiniz metinlerinizi kusursuz biçimde öne çıkarmak istiyorsanız HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AEkullanabilirsiniz. İster siyah-beyaz baskılarınıza farklı bir renk katmak için isterseniz de yalnızca kırmızı renkte baskılar elde etmek için kullanabilirsiniz. En çarpıcı sonuçları elde edebileceğiniz bu ürün uzun ömürlü kullanım avantajıyla en profesyonel sonuçları elde etmenizi sağlayacak. Orijinal HP mürekkepleri ile tüm belgelerinizde kusursuz renklerle olağanüstü bir performans sağlar. Diğer kartuşların aksine solma yapmaz. Her baskınızda net ve belirgin kırmızı renkler elde edebilirsiniz. Rapor, fotoğraf, broşür, grafik gibi tüm iş belgelerinizde HP 953 kırmızı (magenta) kartuş modelini sağlıklı sonuçlar elde etmek için güvenle kullanabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından oldukça avantajlı olan HP 953 kırmızı (magenta) kartuş F6U13AE; iş yeri, okul ve kütüphane gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, avantajlı fiyatla sahip olacağınız bu ürünle yüksek kaliteli ve canlı renkli belgeler elde edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953 Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U13AE
1.102,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.