Ürün Kodu: 72254
Ürün Barkodu: 725184104046

Marka : HP

Product State: A0

HP 953 Sarı (Yellow) Kartuş F6U14AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 700 sayfa baskı kapasitesi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
TipOrijinal
TürüPigment Bazlı Mürekkep 
RenkSarı
MarkaHP
Kartuş sayısı 1
Mürekkep kartuş tipiStandart Verimlilik
Renkli mürekkep hacmi10 ml
Sayfa verimi 700 sayfa
ModelF6U14AE
Ağırlık40 g
Genişlik 14 mm
Yükseklik 25 mm

HP sarı kartuş, bir haznede depolanan mürekkebi yazıcınız ile kullanmanıza olanak tanır. Kartuşlar yazıcılara takılarak kartuşla yazıcının bir takım olarak çalışması sonucunda baskı yapılmasına böylelikle olanak tanır. Kartuş seçiminde orijinal ürün seçimi yapmak çok önemlidir çünkü orijinal olmayan ürünlerde akıtma, bozukluk ve tıkanma çok yüksek ihtimaldir. Bu durum orijinal ürünlerde karşı karşıya gelmeniz olası bir durum değildir. Çünkü orijinal ürünler piyasaya sunulmadan önce büyük bir özveriyle ve titizlikle teker teker incelenmektedir; belirli testlerden geçmekte ve bu testlerden geçen ürünler piyasaya sunulmaktadır. Kartuşun orijinal olması sizlere bir çok avantaj kazandırıyor. Orijinal olması sayesinde aslında gerçekten zor bir işlemi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. HP sarı kartuşun boyutu yazıcılarla orantılı olması ürünü seçerken bizlere inanılmaz kolaylık sağlıyor ve modeli olarak da yazıcımıza uygun olduğu için istenilen sonuç elde ediliyor.

HP 953 Sarı (Yellow) Kartuş F6U14AE Orijinal mi?

HP sarı kartuş seçeneklerinden canlı renk sonuçları almak istiyorsanız tercihiniz ilk olarak orijinal ürün seçimi olmalıdır . Orijinal kartuşlar yazıcılara daha iyi kalite sunmakta ve aynı zamanda net ve dolgun baskı oluşturmaktadır. Tabi ki bu noktada en önemli unsurlardan birisi de marka tercihidir. HP markası orijinal ürünlerinin performansı ve baskı kalitesi ile alıcıya güven açısından inanılmaz bir zemin hazırlamaktadır. Kartuş olarak sarı renkli olarak model tercihinizde 953 - F6U14AE olduğunda, beklentileriniz karşılanacaktır. Model olarak bu ürünü seçmek baskı kapasitesi için de çok önemlidir çünkü baskı kapasitesi basım sırasındaki en önemli faktördür. Bunun sebebi sayfa verimini ölçmenizi de sağlamasıdır. Böylelikle HP markası olarak güvenilir tercihlerin altına imza atmaktadır ve kullanıcı deneyimlerinin araştırılması sonucunda en çok tercih edilen marka olarak öne çıkmaktadır. HP ürünlerinin sahte çıkması, bozuk olması gibi sorunlarla karşılaşma olasılığı olmaması da en büyük faktörlerdendir.  HP kartuş, orijinalliğinin avantajlarının yanı sıra fiyat farkıyla da diğer ürünlerden kendini ayırmaktadır. Kalite standartlarına göre fiyat olarak kullanıcıya ekonomik refah sunmaktadır. 

HP 953 Sarı (Yellow) Kartuş F6U14AE Canlı Sonuçlar için Uygun mudur?

Sarı kartuş renk tonunun istenilen düzeyde olabilmesi için HP markası tercih etmek kullanıcı için en uygunudur. Bunun sebebi HP kartuşunun orijinal olması, yüksek performans ve baskı kalitesinin inanılmaz düzeyde olması olarak gösterilebilir. Her kartuş renk verimi olarak aynı performansı göstermemektedir ama HP orijinal sarı kartuş özellikleri sayesinde ilk baskısından son baskısına kadar aynı performansı göstermektedir. Orijinal kartuşlar diğer ürünlere göre daha uzun ömürlüdür kullanmaya başladığınız andan itibaren uzun bir süre ihtiyacınızı karşılar yani çabuk tükenme olasılığı bulunmamaktadır. 

HP 953 Sarı (Yellow) Kartuş F6U14AE Ürünü Çevreye Duyarlı mıdır?

HP sarı kartuş, % 70 oranında geri dönüştürülmüş içeriklerden elde edilir. Bu da kartuşun çevre dostu olduğu ve doğaya zarar vermemek adına doğru yöntemlerle üretildiğini gösterir. Orijinal ürünler hem müşteri memnuniyeti için hem de satıcı için güven oluşturması ön plandadır. Ürünün kolaylıkları yanı sıra böyle avantajı olması da tercih olarak ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Siz de hem çevreye hem de kullanıcıya karşı sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirebilen HP 953 sarı (yellow) kartuş F6U14AE modelini avansas.com’dan sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953 Sarı (Yellow) Kartuş F6U14AE
1.102,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.