Ürün Kodu: 70390
Ürün Barkodu: 725184104121

Marka : HP

Product State: A0

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U17AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi yüksek kalitede çıktı almanızı sağlar
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 1600 sayfa kapasitesine sahiptir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Sayfa Baskı Kapasitesi1600
Garanti Süresi2 Yıl
Model953 XL - F6U17AE
RenkKırmızı
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu YazıcılarHP OfficeJet Pro 8210 Yazıcı(D9L63A)
HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One Yazıcı(D9L20A)
HP OfficeJet Pro 7740 Geniş Format All-in-One Yazıcı(G5J38A)
HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One Yazıcı(D9L19A)
HP OfficeJet Pro 8710 All-in-One Yazıcı(D9L18A)
HP OfficeJet Pro 8715 All-in-One Yazıcı(J6X76A)
HP OfficeJet Pro 8725 All-in-One Yazıcı(M9L80A)
HP OfficeJet Pro 8218 Yazıcı(J3P68A)

Yoğun belge çıktısı almanız gereken bir iş temposuna sahipseniz çalışırken herhangi bir takılma ve benzeri aksaklıklarla karşılaşmanıza engel olacak şekilde dizayn edilmiş olan HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modelini tercih edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde kırmızı renk kalitesini belgelerinize, grafik veya istatistiklerinize kolaylıkla entegre edebilirsiniz. HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modeli sayesinde çalışmalarınızı belge üzerinde çok daha net ve açık bir şekilde görebilirsiniz.

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş Uygun Fiyatlı mı?

Alanında uzman ekipler tarafından üretilmiş olan HP 953 XL kırmızı (Magenta) kartuş fiyat performans bakımından en uygun ve avantajlı fiyatlara sahiptir. avansas.com üzerinden satın almak istediğiniz HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modelini en avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız yalnızca 1 iş gününde satın aldığınız ürünü temin edebilirsiniz. HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş fiyatları kampanyalara ve dönemlere yönelik olarak farklılık gösterebilmektedir.

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş Akıtma Yapar mı?

HP markasına ait olan HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş özellikleri bakımından oldukça fonksiyonel bir modeldir. Bu model belge üzerinde herhangi bir akıtma veya mürekkep dağılması gibi çeşitli aksaklıklarla karşılaşmayacağınız şekilde dizayn edilmiştir. Alanında uzman bir ekip ile birlikte üretilerek hizmetinize sunulan HP yazıcıları ve kartuş modelleri akıtma problemi ve belge üzerinde mürekkep dağılması yaşamamanız için özel olarak dizayn edilmiş fonksiyonel bir çalışma mekanizmasına da sahiptir. HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modelinden en iyi performansı elde edebilmek için kartuş modeliniz ile uyum sağlayan HP yazıcı kullanmanız doğru bir tercih olacaktır. Yoğun iş temposunda size en yüksek performansı sağlayarak kaliteli baskıyı elde etmenize olanak sağlayan bu model, tek seferde en net ve en kaliteli belge çıktılarını sizlere sunarak kâğıt israfının önüne geçmenize yardımcı olmaktadır. Hızlı ve seri bir şekilde çalışan HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş sayesinde en kaliteli çıktıları, en pratik bir şekilde elde edebilirsiniz.  HP tarafından 2 yıllık bir garanti süresine sahip olan bu ürünü gönül rahatlığıyla avansas.com üzerinde satın alabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş Güvenilir Bir Ürün mü?

HP markası uzun yıllar boyunca kendi alanında uzman ve öncü markalar arasında yer almayı başarmış olan oldukça orijinal ve güvenilir bir markadır. HP markası güvenli ve pratik bir kullanıma sahip olan yazıcı ve kartuş modelleri kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Kaliteli ürün seçeneklerine sahip olan HP markasına ait olan kartuş modellerini avansas.com üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş F6U17AE modeli orijinal ve oldukça başarılı bir kullanıcı geri dönüşüne sahip olan bir üründür. HP markası garanti süresi kapsamında herhangi bir işçilik ve malzeme aksaklığı yaşamamanız için alanında uzman bir ekip tarafından dizayn edilmiş ve hizmete sunulmuştur. 

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş Sağlam mı?

HP markasına ait olan HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modeli çabuk tükenmeyen yapısıyla ve tek seferde 1600 sayfa baskı kapasitesiyle birlikte, uzun yıllar kullanıma olanak sağlayan bir modeldir. İşyerinizde sıklıkla kullandığınız yazıcınızın en kaliteli baskıyı gerçekleştirebilmesi için gerekli olan HP 953 XL kırmızı (magenta) kartuş modeli kullanıcılarından sağladığı memnuniyet ve olumlu geri dönüşler ile oldukça kaliteli ve sağlam bir model olduğu iddiasını kanıtlamıştır. Kırmızı rengi çıktılarınıza en iyi şekilde entegre eden bu kartuş modeli sayesinde iş hayatınız artık çok daha verimli ve pratik bir hal alacak.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953 XL Kırmızı (Magenta) Kartuş F6U17AE
1.870,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.