Ürün Kodu: 64499
Ürün Barkodu: 886112877309

Marka : HP

Product State: A7

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş CN622AE

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2500 sayfa baskı kapasiteli
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Baskı Kapasitesi2500
Garanti 2 yıl
Renk Mavi (Cyan)
Çalışma Isı Aralığı5-35° arasında
Depolama Isısı-40° ile 60°C arasında
Depolama Nemi% 10-90 RH

HP 971 mavi (cyon) kartuş, işyerlerinizde, evlerinizdeki yazıcılarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. HP 971 mavi kartuş, 2500 sayfalık baskı kapasitesi hem uzun süreli kullanım imkanı sunar hem de mavi rengini mükemmel ve net bir şekilde verir.

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş CN622AE Orijinal mi?

Yazıcılardan en verimli sonucu alabilmek için orijinal kartuşların kullanılması son derece önemlidir. Orijinal kartuşlar, hem en yüksek verimi almanızı hem de yazılarınızın net ve temiz bir şekilde çıkmasını sağlamaktadır. HP 971 mavi kartuş, hiçbir sorun yaşamadan, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz orijinal bir üründür. Orijinal bir ürün olması nedeniyle 2 yıllık garantisi de bulunan HP mavi (cyon) kartuş, HP yazıcılarınız için en iyi seçenektir.

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş Akıtma Yapar mı?

İşyerlerinde ve evlerde yazıcıları bulunan kişilerin en büyük şikayetlerinden biri kartuşların akıtmasıdır. Yazıcıdan çıktı alınacağı sırada akıtma yapan ve belgelerin temiz ve net bir şekilde çıkmasına engel olan bu sorun, kartuş alırken kullanıcıların en çok dikkat ettiği şeylerden biridir. HP971 mavi (cyon) kartuş, akıtma yapmadan çıkarttığınız yazılarınız temiz, net ve oldukça canlı renkte çıkmasına olanak tanımaktadır. HP yazıcılarında orijinal HP mavi kartuş kullanan kişiler hiçbir sorun yaşamadan baskı işlemlerini yapabilmektedir.

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş CN622AE Çabuk Bozulur mu?

Teknolojik alet ve bu aletlerin yan ürünlerini alırken en çok aklımıza takılan sorulardan biri şüphesiz ki çabuk bozulup bozulmayacağıdır. Çabuk bozulan ürünler, hem işlerimizin aksamasına hem de maddi olarak olumsuz etkilenmemize neden olur. HP 971 mavi kartuş, oldukça sağlam dış malzemeden ve mürekkepten üretildiği için çabuk bozulmaz. HP gibi pek çok kullanıcı bulunan bir markanın ürünü olan HP mavi kartuş, uzun süreler baskı yapabilmenize olanak sağlamaktadır.

HP 971 Mavi Kartuş CN622AE Tıkanma Yapar mı?

Kartuşlarda karşılaşılan en büyük problemlerden biri tıkanma problemidir. Özellikle işyerlerinde yoğunlukla kullanılan yazılarda orijinal olmayan ve kalite olarak düşük kartuşları kullanmak tıkanma sorununun ortaya çıkmasını daha da kolaylaştırmaktadır. HP yazıcılarının vazgeçilmezi olan HP mavi (cyon) kartuş, kaliteli malzemesi ve orijinal oluşuyla tıkanma probleminin ortaya çıkmasına engel olur. HP 971 mavi kartuş, işyerlerindeki yoğun zamanlarda bile sizi yarı yolda bırakmayacaktır.

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş CN622AE Fiyatı Uygun mudur?

Kullanılan ürün ile fiyat her zaman birbirini karşılayamayabilir. Orijinal olmayan ve kalitesiz mürekkepten ve dış malzemeden üretilen kartuşların çok uçuk fiyatlarla satılması kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan biridir. HP 971 mavi (cyon) kartuş CN622AE kalitesi ile fiyatı birbirini karşılayan ve hem yazıcılarınız için hem de maddi durumunuz için oldukça uygun bir üründür. HP gibi kaliteli bir markanın ürünü olan HP mavi kartuş, 2500 sayfalık baskı kapasitesi, tıkanma veya akıtma yapmaması, ürün performansı olarak üst düzey olması, son derece canlı mavi rengi ile hem çok kaliteli hem de uygun fiyatlıdır. Sizlerde avansas.com üzerinden HP yazıcılarınız için en uygun seçenek olan HP 971 mavi (cyon) kartuşu, kolaylıkla alabilir ve hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 iş günü içerisinde sipariş ettiğiniz ürüne ulaşabilirsiniz. Kalitesiyle adından söz ettiren HP 971 mavi (cyon) kartuş CN622AE, sitemizde sizleri beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 971 Mavi (Cyan) Kartuş CN622AE
2.934,47 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.