Ürün Kodu: 95290

Karton Bardak Çift Logo

65,40 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Baskılı Karton Bardak Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • 7 Oz, 207 ml.
  • 4,2 Gr. Ağırlık
  • Tasarım Yükleme Ürünü
  • Sızdırmaz, Erimez

Baskı Seçeneklerini Belirle

Boyut
Adet

Ürün Hakkında

Baskılı Karton Bardak Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Baskılı karton bardak yaptırırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında bardağın sızdırma ve akıtma sorunu yaşatmaması için flekso, yani bir başka deyişle esnek baskı tekniğinin kullanılıp kullanılmadığıdır. Rulo baskı alanında en gelişmiş baskı tekniği olan flekso baskı, diğer baskı tekniklerinin kullanılamadığı etiket ve ambalaj baskıları için kullanılır. Karton bardak baskıları için en uygun teknik flekso baskı tekniğidir. 

Baskı tekniği kadar kartonun ve mürekkebin kalitesi de önemlidir. Kağıt bardakların ağız kısmında kayma olmaması ve kullanılan kağıdın hammaddesinin kalitesi önemlidir. Bunlarla birlikte baskılı ya da özel baskılı bardaklar için kullanılacak karton hammaddesinin muhafaza edildiği depoların rutubetli olmaması, hijyenik olması da büyük önem  taşır. Ayrıca bardak baskılarının TÜV Rheinland onaylı olmasına ve gıda ile temas raporu olup olmadığının kontrol edilmesi de önemlidir.

Özel Baskılı Karton Bardak Online Olarak Nasıl Yaptırılır?

Avansas’tan vereceğiniz özel baskılı karton bardak siparişlerinizde istediğiniz tasarım, sipariş ettiğiniz adette karton bardak üzerine basılarak adresinize teslim edilir. 

Özel baskılı karton bardaklar üzerine dilediğiniz tasarımın basılmasını isteyebilir ve kahve-çay ya da soğuk içeceklerinizi zevkle tüketebilirsiniz. 

Kurumsal Logo Baskılı Karton Bardak Nasıl Yaptırılır?

Kurumsal kimliğinizi yansıtacak, logonuzun basılı olduğu kurumsal logo baskılı karton bardak siparişlerinizi Avansas’tan verebilirsiniz. Fuarlar, toplantılar, lansmanlar ve diğer organizasyonlarınızda soğuk ve sıcak ikramlarınız için kullanacağınız sağlıklı ve tek kullanımlık karton bardakların üzerine kurumsal logonuz, özel basım teknikleri kullanılarak, kaliteli hammadde ve boyalarla basılır. Kurumsal logonuzun siparişinizle birlikte online iletilmesinden sonra baskı gerçekleşerek, teslimatınız en hızlı şekilde gerçekleştiriir. 

Baskılı Karton Bardak İmalatı ve Kargo Süreçleri

Avansas’tan sipariş verilmesi ve tasarımın Avansas’a online iletilmesi sonrasında özel baskı tekniği kullanılan baskılı karton bardak imalat süreci başlamış olur.  Bardakların basımı yüksek kalitede materyaller ve özel baskı tekniği kullanılarak gerçekleştirilir. Baskılı karton bardaklar, tek taraf veya çift taraf logo baskılı 7 oz (207 ml) hacmindedir. İsteğe göre bardağın tamamı baskılı olarak da üretilebilir.

Siparişlerinizi, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerimiz ile birlikte Türkiye’nin her yerinden verebilir, istediğiniz logo tasarımını yapıp, Avansas’tan gönül rahatlığı ile uygun fiyatla satın alabilirsiniz.

Avansas Baskılı Karton Bardak Özellikleri Nelerdir?

Sıcak ve soğuk ikramlarınız için güvenle ve keyifle kullanabileceğiniz Avansas baskılı karton bardaklar, yüksek kalitede hammaddeler, baskı malzemeleri ve ileri teknoloji baskı teknikleri kullanılarak hazırlanır. 7 oz baskılı karton bardaklar,  207 ml soğuk veya sıcak içecek alacak hacimdedir. Karton bardaklar, sıcak içecekler, bardağı tutarken elinizi ve içerken ağzınızı yakmayacak şekilde üretilmektedir. İçeceğin tadını bozmaz ve bardağın ya da boyanın rengi içeceğe karışmaz. 

Baskılı Karton Bardak Fiyatları Ne Kadar?

Baskılı karton bardaklar istenilen adetlerde ve Avansas’a özel uygun fiyatlarla  satılmaktadır. İsteğinize özel baskılı karton bardak fiyatları sayfamızdan öğrenebilir ve kaliteli karton bardaklara uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Özel Baskılı Karton Bardak Fiyatları Ne Kadar?

Özel baskılı karton bardaklar, istenilen adetlerde ve uygun fiyatlarla satılmaktadır.  Özel baskılı karton bardak çeşit ve fiyatları için ürün sayfamızı inceleyebilir, tasarım ve fiyatlar konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.