Ürün Kodu: 105386
Ürün Barkodu: 8680679803199

Marka : LETS

Product State: A7

Lets L8340-10 Oyun Hamuru Siyah Renk 150 Gram

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Siyah Renk
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Canlı renkler
  • 150 gr.
  • Çocukların hayal gücünü geliştirir

Ürün Hakkında

Lets L8340-6 Oyun Hamuru Siyah 150 Gram

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ağırlık  150 gram
Malzeme Buğday Unu
Renk sayısı  1
Kapak Şekilli 
Zararlı Madde Yok
Cinsiyet Kız/Erkek

 

Çocuklarınızın evde veya okulda eğlenceli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak adına birçok aktivite gerçekleştirebilirsiniz. Bunların başında hiç şüphesiz ki oyun hamurları gelmektedir. Hem renkli oluşları, hem de yumuşak bir dokuya sahip olmaları çocuklara, istedikleri gibi şekil verme imkanı sağlamaktadır. Hem düşünme yetisi kazanabilmeleri hem de kaliteli vakit geçirmek için kullanılabilir.

Lets L8340-6 Oyun Hamuru Siyah Çocuklar Üzerinde Etkili midir?

Çocuklar okul öncesi veya okul zamanlarında gerek ödevinde gerek ise oyun oynamak için bu hamurları tercih edebilirler. Bu hamurlar sayesinde çocuklar, hayal dünyalarını genişleterek, herhangi bir cisme nasıl şekil verebileceklerini düşündüklerinden, düşünme yetkilerini de geliştirebilirler. Bu hamurların hem yumuşak bir dokusunun olması hem de renk renk ayrılarak üretilmesi onların ilgisini çekecektir. Çocuklarınız bu hamurlardan çeşitli şekiller yapabilirler. Ortaya çıkacak olan şekiller tamamı ile onların hayal gücünün bir göstergesi olacaktır. Bu tür antrenmanlar yaparak, okul hayatlarında da başarılı olmalarını sağlayabilirsiniz.

Lets L8340-6 Oyun Hamuru Siyah Sağlıklı mıdır?

Bütçenizden bir miktar ayırarak, çocuklarınızın vakitlerini güzel geçirmek adına aldığınız ürünün sağlıklı koşullarda üretilip, kötü bir etki yapmaması her ebeveynin düşündüğü bir şeydir. Lets L8340-6 oyun hamuru, hijyenik koşullarda üretilip, herhangi bir kotu etki barındırmadan paketlenip, sizler için satışa sunulmuştur. Hamurların bulunuşu plastik kaplar, sağlıklı bir şekilde paketlenmiştir. Çocuklarınız ve sizler gönül rahatlığı ile bu urunu kullanabilirsiniz. Sizler de çocuklarımız ile birlikte güzel vakitler için, çeşitli şekiller ve hayvanlar yaparak, günlerini güzel bir şekilde geçirmenizi sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın boş vakitlerini doğru bir şekilde geçirmeleri adına bu hamurları çocuklarınıza alabilir, onlarında güzel zamanlar geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı teslimat noktasında iseniz satın aldığınız takdirde 1 iş günü içinde sizlere iletilmektedir.

 

Lets L8340-6 Oyun Hamuru Siyah Sürekli Kullanılabilir mi?

Bu ürünü satın aldığınızda hamurlarınızı koyabilmek için kutulu bir şekilde gönderilmektedir. Kutunun yanı sıra dış kısmı da karton bir malzeme ile korunmaktadır. Çocuklar bu oyun hamurlarından oynayacakları vakit, kutularından çıkarıp, oynayabilirler. Oyunları bittiği zaman ise kutuların üstündeki renklere bağlı olarak doğru hamuru doğru kutuya yerleştirip, ağızlarını kapattıktan sonra kaldırabilirsiniz. Oyun hamurları belli bir saatin üstünde ağızları açık bir şekilde bekletilir ise kuruma yapabilirler. Bu sorunu ortadan kaldırmak için kutularına koyup kullanabilirsiniz. Bu oyun hamurları ile şekiller yaparken iki veya daha fazla rengin birbirine karışmaması için dikkatli bir şekilde kullanmanız tavsiye edilmektedir. Bu ve bunun gibi oyun hamurlarına Avansas.com üzerinden göz atabilir, aynı zamanda kolaylık ile satın alabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lets L8340-10 Oyun Hamuru Siyah Renk 150 Gram
36,11 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.