Ürün Kodu: 99171
Ürün Barkodu: 8691217068055

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 680 Pul Süngeri Turuncu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Küçük boy
  • Yüksek kalite
  • Sağlam ve dayanıklı yapı
  • Modern ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Mas markası kırtasiye sektöründe 37 yıllık tecrübeye sahiptir. Birçok ülkede istikrarlı bir şekilde bu sektörde üretim yapan firma, ağırlıklı olarak büro ve okul malzemeleri üretmektedir. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ve işlerini pratik şekilde halletmelerini sağlayan ürünler üreten Mas markası, ergonomik bir tasarım anlayışı benimsemektedir.

Mas pul süngerleri, temelde elinizi bir miktar nemlendirmek amacı ile kullanılır. Bu özelliği sayesinde banknot ya da sayfalara parmaklarınızın daha iyi tutunmasını sağlar. Daha iyi bir şekilde yüzeye tutunan parmaklarınız ise kayma problemi ile karşılaşmaz. Bu özelliği sayesinde para sayma ya da sayfa çevirme işlemlerini çok daha kolaylaştıran Mas pul süngeri, işlerinizi daha hızlı bir hale getirmek için tasarlanmıştır.

 

 

 

  
MarkaMas
Model680 Pul Süngeri
MateryalPlastik
Ürün rengiTuruncu
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet

 

Daha çok bankacıların ve veznedarların tercih ettiği Mas 680 pul süngeri ürünü, günümüzde her sektörde büyük ilgi görmektedir. Manavdan, eczacıya, ofis çalışanlarından marangozlara kadar birçok farklı meslek grubu bu ürünü tercih etmektedir. Pul süngerlerini su ile nemlendirebilir ya da alkol bazlı antiseptik dökerek de kullanabilirsiniz.

Hafif bir şekilde nemli olan Mas 680 pul süngeri, elinizin sayfalara ya da banknotlara çok daha iyi tutunmasını sağlar. İşlerinizi hızlı bir şekilde halletmenizi sağlayan bu ürün, evlerde, ofislerde ve her türlü çalışma ortamında rahatlıkla kullanılabilir. En uygun fiyatlarla Mas 680 pul süngeri almak için avansas.com avantajlarından faydalanabilir, hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Mas 680 Pul Süngeri Kaliteli midir?

 

Mas 680 pul süngeri oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Mas güvencesiyle üretilen ürün, uzun yıllar forumu bozulmadan yüksek kaliteli bir şekilde kullanım sağlar. Nitelikli süngeri, uzun kullanım sürelerinde dahi içine çökmez, kullanıcısına rahatlık sağlar. Parmağınızı pratik bir şekilde nemlendirmenizi sağlayan ürün, tüm işlemlerinizi daha hızlı ve kolay yapmanıza yardımcı olur.

 

Mas 680 Pul Süngeri Dayanıklı mıdır?

 

Mas 680 pul süngeri yüksek dayanıklılığa sahip plastik malzemeden üretilir. Bu özelliği sayesinde yere düşme, darbe ve benzeri durumlarda kırılmayan ürün, oldukça sağlamdır. Dayanıklı süngeri, baskı yapmanız durumunda dahi eski formuna geri dönerek sizi yarı yolda bırakmaz.

 

Mas 680 Pul Süngeri Tasarımı Şık mıdır?

 

Mas 680 pul süngeri oldukça şık ve modern bir yapıya sahiptir. Ofislerde masalara ve ortama farklı bir hava katan ürün, şık mavi rengiyle stilinizi yansıtır. Küçük yapısı sayesinde masanızda çok yer kaplamaz. Bu özelliği sayesinde masanızdaki diğer araç ve gereçlere yer kalır. Oval yapısı Mas 680 pul süngerine şık bir görünüm sağlar.

 

Mas 680 Pul Süngeri Kullanışlı mıdır?

 

Mas 680 pul süngeri küçük ve pratik tasarımı sayesinde oldukça kullanışlı bir formdadır Masanızın bir köşesinde durarak size kullanım kolaylığı ve hız kazandıran ürün, dış kısmına nem sızdırmaz. Böylelikle masanızın üzerinde duran evraklar ıslanmaz veya zarar görmez. Uzun süre kullanmadığınız durumlarda ise nemli şekilde saklamanız tavsiye edilir.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

 

Avansas olarak müşterilerimize güvenli bir elektronik alışveriş deneyimi sunmaktayız. TOBB Güven Damgası verilmiş olan firmamız, güçlü altyapı yazılımı sayesinde tüm müşterilerimizin verilerini yüksek güvenlik seviyesi ile korur.

12000 metrekarelik depomuzda sizler için binlerce çeşit ürün stokluyoruz. Binlerce çeşit ürün içerisinden eviniz, ofisiniz veya çalışma ortamınız için ihtiyacınız olan tüm; gıda, temizlik, mobilya, teknoloji ve kırtasiye ihtiyaçlarını Avansas ile karşılayabilirsiniz. Tek bir tık ile sipariş verebilir, güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 680 Pul Süngeri Turuncu
45,35 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.