Ürün Kodu: 66379
Ürün Barkodu: 8691217080583

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 805 Plastik Not Tutucu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Siyah
  • Dayanıklı malzeme
  • Plastik
  • Modern ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah
MateryalPlastik
Ev KullanımıUygun
Ofis KullanımıUygun

Özellikle çalışanlar ve öğrenciler günlük hayatlarında hatırlamaları gereken şeyleri ufak kağıtlara not alır. Fakat bu notlar genelde bir yerlerde bırakılır, unutulur ya da kaybedilir. Bu noktada not tutucular işinizi kolaylaştırabilir. Unutmamanız gerekenleri ufak kağıtlara ya da post-it kağıtlara yazdıktan sonra not tutucunuza tutturabilir, böylece kaybetmezsiniz. Hatırlamanız gereken şeyleri de unutmazsınız. Mas 805 not tutucu plastik materyali sayesinde düşme durumlarında kırılmaz, sağlam ve dayanıklıdır. Üstelik siyah rengi ile masalara şık ve hoş bir görüntü katmaktadır. Aynı zamanda da uygun fiyatlı olan bu ürün tam bir fiyat performans ürünüdür. 

Mas 805 Plastik Not Tutucu Siyah Kullanımı Nasıldır?

Özellikle öğrenciler ve çalışanların çok fazla işine yarayacak olan bu ürün, günlük işler için de kullanılabilir. Alışveriş listeleri, hatırlamanız gereken bilgiler ve diğer notlar ufak kağıtlara yazılarak not tutucunuza iliştirildiğinde kaybolmaz. Böylece unutma, kağıdı kaybetme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Oldukça kullanışlı olan bu ürüne çok fazla kağıt tutturabilirsiniz. Üstelik siyah rengi ve modern tasarımı ile masanızda da hoş ve şık durur. Hem kullanışlı hem de şık bir ürün olduğundan sıkça tercih edilen ve sevilerek kullanılan bir eşyadır. 

Mas 805 Plastik Not Tutucu Siyah Nerelerde Kullanılır?

Mas 805 plastik not tutucu, kağıt kullanılan, not alınan her yerde ve herkes tarafından kullanılabilir. Fakat en sık kullanıldığı alanlardan birisi işyerleridir. Buralarda çok fazla not alındığından, yapılacak işler kağıtlara unutulmamak için yazıldığından bu kağıtların sağlam şekilde muhafaza edilmesi ve kaybedilmemesi önemlidir. Bu yüzden işyerlerinde ve ofislerde masalarda not tutucuları sık sık görebiliriz. Not tutucunun sık kullanıldığı bir diğer yer ise öğrencilerin masaları olabilir. Öğrencilerin de çok fazla şeyi hatırlaması, not alması gerekmektedir. Sınav tarihleri, ödev tarihleri gibi notları aldıktan sonra kaybetmeleri zararlarına olacağından öğrenciler de not tutucuları kullanabilir. Bunların dışında da not tutucular, not yazılan her yerde kullanılabilmektedir ve hayat kolaylaştırmaktadır.

Mas 805 Plastik Not Tutucu Siyah Dayanıklı mıdır?

Mas 805 not tutucu, plastik materyalden üretilmiş ve oldukça kullanışlı bir üründür. Plastikten yapıldığından kolay kolay kırılmaz. Ofislerde, işyerlerinde ve kullanıldığı yerlerde düşme tehlikesi olsa ve yanlışlıkla düşürülse de plastik kırılgan bir madde olmadığından not tutucunun kırılması gibi bir durumla karşılaşılmaz. Mas 805 plastik not tutucu oldukça sağlam ve darbelere dayanıklı bir üründür, kolay kolay deforme olmaz. Çok fazla sayıda kağıt ve not tutabilen bu not tutucu hem kullanışlılık hem de sağlamlık açısından avantajlı bir üründür. Aynı zamanda sağlam tasarımı sayesinde kolay kolay devrilmez.

Mas 805 Plastik Not Tutucu Siyah Fiyatı Uygun mudur?

Mas 805 plastik not tutucu fiyatı konusunda son derece uygun olmasıyla kullanıcıların beğenisini toplar. Sağlam ve dayanıklı olmasının yanı sıra siyah rengi ile şık duran bu ürün, aynı zamanda piyasada bulunabilecek en uygun fiyatlı not tutucularındandır. Tam bir fiyat performans ürünüdür. Düşük fiyatından beklenmeyecek derecede kullanışlı, sağlam ve güzel görünüşlüdür. Fiyatı da bu ürünün tercih edilmesindeki büyük etkenlerden biridir. Size en uygun Mas not tutucuyu avansas.com adresinden güvenilir bir şekilde ve kolayca bulup satın alma işlemlerinizi gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Dahası, hızlı teslimat bölgesinde iseniz 1 gün içerisinde teslimatın keyfini çıkarabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 805 Plastik Not Tutucu
97,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.