Ürün Kodu: 81751
Ürün Barkodu: 1974199720407

Marka : HTM

Product State: A7

Mühlen HTM Violet Smart Bataryalı Para Kontrol Cihazı

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2200mAh kapasiteli batarya
  • Mor ötesi LED ampul sistemi
  • Hologram ve gölge analizi için beyaz ışık
  • Sesli ve ışıklı uyarı
  • 2 yıl garanti

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ölçüleri202x106x105 mm
Ağırlığı600 gr
Net Ağırlık 500 gr
Batarya Gücü2200mAh
RenkGri
Ofis Kullanımı Uygun

HTM Violet Smart bataryalı para kontrol cihazı, kullanım pratikliği ile istenilen her yerde tercih edilebilir. Hafif yapısı ile kolayca taşınabilir ve her yere götürülebilir. Böylelikle dilediğiniz her yerde paraların sahte olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Sahte parayı saniyeler içerisinde tanımlayarak bildirir. Bu açıdan da sahte para mağduriyeti yaşamanızı önler. Son derece hızlı sistemi ile onlarca parayı hızlıca taratabilirsiniz. Kullanımı ile pratik olan bu teknolojik aletler her yerde kullanım için uygundur.

HTM Violet Smart Bataryalı Para Kontrol Cihazı Güvenilir midir?

Gelişmiş teknolojisi ile sahte parayı anında tanımlar böylelikle de zamandan tasarruf sağlar. Adet olarak belli bir miktar parayı aynı anda taratsanız dahi algılama gücünü yüksek tutar. HTM Violet Smart para kontrol cihazı manyetik kontrol sistemine sahiptir. Böylelikle tüm paralarda bulunan şifrelenmiş manyetik mürekkebi algılar. Üstelik bunu oldukça kısa bir sürüde yapar. 

Hızlı çalışmasının yanı sıra hassas manyetik kontrol sistemi tek bir paranın dahi yanlış şekilde algılanmasını önler. Şifrelenmiş manyetik mürekkebi algılayan kristallere sahip olduğu için son derece iyi kamufle edilmiş sahte parayı dahi algılayıp bildirir. Güvenle kullanabilir ve paraların yapısını sorgulayabilirsiniz. Üst üste olan paraları da tek bir tanesini dahi ayırmadan tek tek sorgular bu açıdan da çokça parayı aksaksız olarak kontrol eder.

HTM Violet Smart Bataryalı Para Kontrol Cihazı Kaliteli midir?

Dayanıklı malzemesi ile uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz HTM Violet bataryalı para kontrol cihazı her daim ilk günkü performansını korumaktadır. Yıllar geçse dahi oldukça kısa bir sürede paraları tarar ve sahteliği hakkında bilgi verir. Zamanla manyetik okuyucusu zarar görmez her daim hassasiyeti devam eder. Böylelikle de geçirdiğiniz paraları en ince detayına kadar kontrol eder. 

Sağlam gövdesi ve dayanıklı malzemeden üretilen yapısı darbeler karşın direnç göstermektedir. Ufak darbelerde kırılan cihazların aksine darbelere karşı dayanıklıdır. Bu sayede de yine yıllar boyunca kırılmadan kullanım imkanı sunmaktadır. Tek seferde aldığınız kaliteli HTM Violet para kontrol cihazı ile senelerce rahat edin. Paraları sıkıştırmadan tek tek inceler.

HTM Violet Smart Bataryalı Para Kontrol Cihazı Sahte Parayı Nasıl Bildirir?

Çok fonksiyonlu bu para kontrol cihazı özellikle iş yerlerinde oluşabilecek sahte para krizlerine karşın yardımcı olmaktadır. Son teknoloji ile geliştirilen manyetik kontrol sistemi sahte parayı algılarken sesli uyarı da vermektedir. Kontrol sonrası gerçek paralarda kırmızı ışık ile bildirim yaparken sahte paralarda “bip” sesi ile durumu bildirmektedir. Gürültülü ortamlarda dahi duyulabilen sesi ile sahte paralara karşı uyarmaktadır. HTM Violet sahte para kontrol cihazı sesli bildiri sistemi sayesinde çalışma anında yoğunluk dolayısıyla sahte paraların gözden kaçmasını önler. Güçlü “bip” sesi ile sahte parayı anında algılamanıza yardımcı olur. Çeşitli özellikleri sayesinde hayatı kolaylaştıran ve çok daha güvenli hale getiren bir alettir. Yanlış sayım yapmadan mevcut paraların tümünü kontrolden geçirir.

Akıllı HTM Violet Sahte Para Kontrol Cihazı Şarjı Doluyken Kullanılabilir mi?

Gelişmiş fonksiyonları ve farklı özellikleri ile bataryalı bir üründür. 2200 mAh gücündeki Li-on bataryası hem kaliteli hem de uzun süreli güç sağlayan bir cihazdır. Şarjı doldurulduğunda prize takılmadan da kullanılabilmektedir. Bu sayede elektrik olmayan yerlerde de sahte para kontrol cihazını kullanma imkanına sahipsiniz. Bataryası son derece kaliteli olup hızlı bir şekilde doldurulup uzun süre gücünü korumaktadır. Hızlı şarj ve uzun ömürlü pil gücü sizleri yarı yolda bırakmaz. HTM güvencesiyle bu para kontrol cihazlarına avansas.com üzerinden ulaşabilir, siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz satın aldığınız ürün 1 iş günü içerisinde size teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 541,25 TL 360,83 TL
Akbank 541,25 TL 360,83 TL
HalkBank 541,25 TL 360,83 TL
Yapı Kredi 541,25 TL 360,83 TL
Finansbank 541,25 TL 360,83 TL
Garanti 541,25 TL 360,83 TL
Mühlen HTM Violet Smart Bataryalı Para Kontrol Cihazı
1.082,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.