Ürün Kodu: 60527
Ürün Barkodu: 8693245010761

Marka : Noki

Product State: A0

Noki 4836 A3 Şeffaf Poşet Dosya 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 90 Mikron
  • Sağlam polipropilen malzeme
  • 11 delikli
  • A3 boyutlu 29.7 cm x 42 cm

Ürün Hakkında

Noki 4836 A3 Şeffaf Poşet Dosya 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Şeffaf
Adet 25 adet
Boyut A3 boyutu 29,7 cm x 42 cm
Delik Sayısı 11 adet delik
Ofis Kullanımı Ofis kullanımına uygun

 

Ofiste, evde ya da okulda düzenlemek istediğiniz evraklarınız, gruplandırmak istediğiniz fotokopileriniz, dosyalamak istediğiniz belgeleriniz için Noki şeffaf poşet dosya yardımınıza yetişerek ideal bir ürün özelliği gösterecek. Noki kalitesi ve farkıyla poşet dosyanızdan maksimum verimi almanızı sağlayacak. Ergonomik ve kaliteli yapısıyla ürün kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Dayanıklı yapısıyla yırtılma ya da olası kopmalara karşı dirençlidir. Kaliteli materyal kullanımı ile tasarlanan ürün muadillerine fark atarak kalın, dolgun kaliteli yapısıyla rahatlıkla dosya içlerinizi düzenler, büyük bir kullanım kolaylığı sağlayarak kullanıcılarından tam not almayı başarır. Dayanıklı ve kaliteli polipropilen malzemeden üretilen bu dosya kullanıcılarına oldukça uzun kullanım ömrü vadederek büyük bir ekonomik avantaj sağlar. A3 boyutlarıyla hemen hemen her dosyaya kolayca uyum sağlar ve size bu ergonomik düzenin keyfini çıkarmak kalır. Noki güvencesiyle ürününüzü herhangi bir deformasyon olmadan uzun süre güvenle kullanabilir ya da dosyalarınızı düzenlemek için materyal olarak kullanabilirsiniz. Oldukça kolay ve pratik bir şekilde açılan ağız kısmı ile ürün kâğıt yerleştirirken ya da dosya veya klasör içinde büyük bir kullanım kolaylığı sağlar ve yırtılmadan uzun süre güvenle kullanılır.

Noki 4836 A3 Şeffaf Poşet Dosya 25'li Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Noki güvencesi ve kaliteli materyal kullanımı ile birlikte tasarlanmış ürün olası yırtıklara, takılmalara ve kopmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Kaliteli polipropilen malzeme kullanımı ile ürün son derece ergonomik ve pratiktir. Ofis, ev ya da okulda her türlü dosya, kâğıt, materyali gönül rahatlığıyla muhafaza etmenize olanak tanıyan bu kaliteli şeffaf dosyalar ihtiyacınız olan her an büyük bir kullanım kolaylığı sağlayarak en değerli yardımcılarınızdan biri olacak. Son derece kaliteli ve dayanıklı yapısıyla gerek dosya içlerini gerek klasörlerinizi düzenlemenizde gerek ayrı olarak güvenle kullanabilirsiniz. Her yaş grubu için oldukça kullanışlı olan bu ürünün sağlığa hiçbir zararı yoktur ve gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Uygun fiyatı ve 25 adetlik içeriği ile ürün oldukça kalitelidir ve ideal bir ürün özelliği göstererek büyük bir ekonomik avantaj sağlayarak tasarruf etmenize de olanak tanır. Avansas güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu pratik ve ergonomik şeffaf dosyalar sahip olduğu özelliklerle sizlerin de kısa sürede vazgeçilmeziniz olacak.

Noki 4836 A3 Şeffaf Poşet Dosya Kullanım Alanları Nelerdir?

Ofisinizde, evinizde ya da okulunuzda son derece geniş bir kullanım yelpazesi ile bu şeffaf dosyalar günlük hayatınızı oldukça kolaylaştıracak ve ihtiyaç duyduğunuz her an size son derece konforlu bir düzen sunacak. İster klasör veya dosya içinde ister tek başına bu şeffaf dosyalar her türlü düzenleme, saklama ve muhafaza etme ihtiyacınız için ideal bir ürün özelliği gösterecek. Oldukça dayanıklı ve kaliteli yapısıyla uzun yıllar güvenle kullanacağınız bu şeffaf dosyalar uzun kullanım ömürleri ve ergonomik yapıları ile her an yanı başınızda size güvenle hizmet edecek. Bu ürünler, hayatınızı kolaylaştırarak size ihtiyaç duyduğunuz düzen ve tertibi sağlarken, içinde muhafaza etmek istediğiniz evraklarınızı güvenle koruyacak. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Avansas güvencesi ile yaşam alanlarınıza düzen ve pratiklik getiren bu son derece kullanışlı, ekonomik ve uzun ömürlü dosyalara oldukça avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Dahası, hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde ürünlerinizi teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Noki 4836 A3 Şeffaf Poşet Dosya 25'li Paket
Birim Fiyat = 7,59 TL
189,76 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.