Çok İyi Fiyat
Ürün Kodu: 59455
Ürün Barkodu: 8690565100547

Marka : Pınar

Product State: A0

Pınar Süt 1 lt 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 litre
  • 12'li paket
  • Katkı maddesi içermez
  • Pınar uzmanlığı ve doğallığı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Pınar Süt 1 lt 12'li Paket
ÜrünSüt
Adet12
ÜreticiPınar
Paket Ağırlığı1 L x 12
Kalsiyum (100 g/ml)120 (mg)
Yağ (100 g/ml)3.3 g
Enerji (100 g/ml)250 kJ
Protein (100 g/ml)3 g
Enerji (100 g/ml)120 kcal

Süt insan vücudunun doğduğu andan itibaren ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerinden biridir. Her yaştaki insanın kalsiyum ve protein ihtiyacı için belirli bir oranda süt tüketmesi gerekmektedir. Çabuk bozulabilen bir yapıya sahip olan sütü çabuk tüketmek gerekmektedir.  Türkiye’de ilk kez UHT teknolojisi kullanılarak Pınar tarafından üretilen uzun ömürlü süt olarak adlandırılan Pınar süt 1 lt 12’li paket sütün hijyenik şartlarda ömrünün uzatılması ile daha uzun süreler tüketilebilir hale gelmiştir.

Pınar Süt 1 Litre 12’li Paket Çabuk Bozulur mu?

UHT teknolojisi ile üretilmiş olan Pınar süt 1 lt 12’li paket son kullanma tarihi geçinceye dek dayanır. Açılmayan paketlerin son kullanma tarihine kadar kullanım süresi mevcuttur. Süt, şişe kapağı açıldığı andan itibaren 2 gün içerisinde tüketilmesi ve buzdolabında saklanması gerekir. Ambalaj açılmadığı takdirde oda sıcaklığında son kullanma tarihine kadar sütün tazeliği korunur. Sütün ambalajlanmasında ve korunmasında kullanılan yüksek teknoloji sayesinde süt oldukça uzun ömürlüdür. Buzdolabı sayesinde ambalajı açılmış sütler de birkaç gün bozulmadan durmaktadır. İçmek istediğiniz miktardaki sütü aldıktan sonra kalan kısmı buzdolabında saklayabilirsiniz.

Pınar Süt 1 Litre 12’li Paket Çok Şekerli midir?

Oldukça doğal bir yapıda olan Pınar Süt 1 lt 12’li paket içeriğindeki şeker oranı 100 (g/ml)’de 4,5 gramdır. Sütün çok şekerli olması sütü doğallıktan uzaklaştırmaktadır bu nedenle şeker oranının az oluşu tüketimde sizlere doğal süt tadını vermekte oldukça önemlidir. Pınar Süt 1 lt 12’li paket özellikleri ve içeriğini ambalaj arkasındaki yazılar yardımıyla öğrenebilirsiniz. Süt içerisinde bulunan şeker miktarı insan vücudu için gerekli ve zararlı olmayan miktarlarda olduğundan dolayı sağlığınız için hiçbir sakınca teşkil etmez.

Pınar Süt 1 Litre 12’li Paket Yararlı mıdır?

İnsan sağlığı için gerekli olan süt, doğduğunuz andan itibaren ihtiyaç duyduğunuz temel gıdalardan biridir. Kemik gelişimi için çok önemli olan kalsiyum, süt ve süt ürünlerinde çokça bulunmaktadır. Kemik gelişimi çocuk yaşlarda oldukça önemlidir, kemik gelişimi çağında kalsiyum tüketimi yeterli seviyede olmazsa sağlıksız bir büyüme gerçekleşir. İnsan sağlığı için hiçbir zararlı ürünü içermeyen UHT sütler insan sağlığı için yararlıdır. Sadece kalsiyum değil, protein de barındıran Pınar süt 1 lt 12’li paket kullanımı insan vücudunun ihtiyaç duyduğu protein miktarını karşılamada büyük rol oynamaktadır.

Pınar Süt 1 Litre 12’li Paket Doğal mıdır?

Katkı maddesi ve yapay ürünler içermeyen Pınar Süt 1 lt 12’li paket doğaldır. Üretim aşamasında hiçbir farklı gıda maddesi kullanılmamıştır. Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftliklerden toplanmış olan sütler, Pınar’ın hijyenik ve modern üretim tesislerinde işlenir. Bu işlenme sırasında katkı maddesi eklenmez ve süt tüm doğallığıyla evlerinize gelir. Uzun süre bozulmadan kalması için uygulanan yüksek teknolojili işlemler harici bir işlem görmeyen Pınar süt 1 lt 12’li paket fiyatları ve yorumları için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Pınar Süt 1 lt 12'li Paket
Birim Fiyat = 46,30 TL
555,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.