Ürün Kodu: 72817
Ürün Barkodu: 8680272117785

Marka : Printpen

Product State: A0

Printpen Hp 17A CF217A / 217A & Canon CRG-047 (1.6K)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1600 sayfa baskı kapasitesi
  • Yüksek performanslı baskı kalitesi
  • Uygun fiyat avantajı
  • Yüksek kaliteli baskı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaPrintpen
RenkSiyah
ÇipVar
Baskı Kapasitesi1600 sayfa
Model17A (CF217A)
Genişlik 358 mm
Derinlik108 mm
Yükseklik135 mm
Ağırlık0,49 g

Çipli tonerler, faks cihazından çıkan kağıtları alıcıya tamamıyla iletilmesi için kesin bir sonuç elde edilmesine yönelik üretilmişlerdir. İhtiyaç sahibi, ihtiyacı olduğu kadar baskı yapabilmek için aşağı yukarı bir sayfa sayısı elde edebilmek için bu ürünü tercih eder. Uygun fiyatlı olması da en çok tercih edilmesindeki sebeplerden biridir. Bu haznedeki toz toner bittikten sonra elle doldurulması işlemini çipli tonerler sayesinde rahatlıkla yapabilmekteyiz. 

Printpen HP siyah toner çipli olarak üretilen muadil ürünler orijinalinden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Muadil toner, lazer yazıcılara uyumlu olacak şekilde, orijinal tonerlere eşdeğerde tasarlanıp üretilen toner kartuşlardır. Bu sebeple ürünler gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 

Printpen HP Siyah Toner Baskı Kalitesi İstenilen Düzeyde midir?

HP markasının üretmiş olduğu bu tonerler yazıcıyla uyumlu olarak üretilmiştir. Bu ürünler yüksek performansıyla ürettiği baskı kalitesini göz önüne sermektedir. Printpen HP siyah toner sayesinde ilk baskıdan son baskıya kadar net bir sonuç almanız mümkün olmaktadır. HP siyah toner uygun fiyatlı olmasıyla ve performansıyla kullanıcının ihtiyacını karşılamaktadır. Bir yandan kullanıcı bütçesini göz önünde bulunduran bu ürün, aynı zamanda uzun ömürlü bir kullanım sunmasıyla da dikkat çeker. Bu yolla kullanıcı, sürekli toner değişimi yapmaktan da kurtulmuş olur.

Printpen HP Siyah Muadil Toner Yazıcıya Zarar Verir mi?

HP Siyah toner, en kaliteli parçalarla bütünleşerek üretildiği için tekrar dolum yapılabilesi için tasarlanmıştır. HP 17A Toner boşaldığı zaman bunu çipli olmasından dolayı tekrar tekrar dolum yapabilirsiniz. Tonerler ilk alındığında tamamen dolu bir şekilde tam kapasiteli olarak kullanıcıya ulaştırılır.

Tonerin muadil olması demek orijinali ile hemen hemen eşdeğer de demek olduğu için performansında hiçbir değişiklik fark etmeyeceksinizdir. Aynı zamanda muadil toner yazıcıya hiçbir zarar teşkil etmemektedir. Printpen HP siyah toner belirtilen baskı kapasitesi istenilen düzeyde olması ile kullanıcıya hitap etmektedir ve içeriklerini beklenilen düzeyde çıktı sağlamaktadır. Bu da sayfa veriminin 1600 sayfa olarak sunulmaktadır.

Printpen HP Siyah Toner Dayanıklı mıdır?

HP Siyah toner orijinaliyle birebir üretilmiş olduğu için aynı özellikleri taşımaktadır. Bu sebeple dayanıklılık potansiyeline güvenilerek tercih edilir. Üretilen ürünler çipli olmasından dolayı tonerin bitmesine yakın bir süreçte cihaza uyarı vererek tekrar dolum yapılabilmesini sağlar. Böylelikle hem yazıcı hem de toner zarar görme ihtimali ortadan kalkıyor. 

Printpen Siyah Toner Çipli Olmasa Olur mu?

İşimizi kolaylaştıran birçok teknolojik alet bulunmaktadır. Bunlardan biri de yazıcılardır. Fakat yazıcının içerisindeki tonerler bir süre sonra tükenmektedir. Bu tonerler tükendiğinde tekrar dolum yapılması gerekmektedir. Tonerin bittiğini veya bitmeye yakın olduğunu gösteren çipler bulunması gerekmektedir. Bu çip sayesinde yazıcı uyarı alır toner azaldığını veya bittiğini göstermek içindir. Bu sayede hem yazıcı hem de tonerde zarar görme durumu söz konusu olmaz. Yazıcıya her seferinde orijinal olarak toner almak oldukça maliyetli bir durumdur. Fakat Printpen HP siyah toner fiyat açısından da uygun olmasıile avantaj sunmaktadır. Bu sebeple gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Bu Ürün Hangi Yazıcılarla Uyumludur?

HP CF217A (17A) > M102, M130, M132 

CANON 047 BK > LBP110, LBP112, LBP113, MF110

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Printpen Hp 17A CF217A / 217A & Canon CRG-047 (1.6K)
245,12 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.