Ürün Kodu: 84420
Ürün Barkodu: 8690530029941

Marka : Selin

Product State: A0

Selin Nemlendirici Limon Kolonyası 5 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Klasik Limon Kolonyası
  • 80º Virüslerde Ve Bakterilerde Etkili
  • 5 KG

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Selin nemlendiricili limon kolonyası, klasik limon kolonyasının faydalarını ve etkilerini cildi kurutmadan sunabilen bir üründür. Limon kolonyasının tazeleyici ferahlığını sunarken, aynı zamanda elleri kolonyanın kurutucu etkisinden de korur. İçeriğindeki gliserin sayesinde ellerde yumuşaklık sağlayan Selin nemlendiricili limon kolonyası, cildine önem verenler için ideal bir seçenektir.

Nemlendiricili olma özelliği ile fark yaratan bu kolonya, alkol konusunda da etkisini korumaktadır. Hijyen sağladığı için sıklıkla tercih edilen Selin nemlendiricili limon kolonyası, 80 derece alkole sahiptir. Bu alkolün etkisi ile gün içinde çeşitli maddelerle temas eden ellerdeki tüm zararlı organizmaların temizlenmesini sağlar. Hızlı ve etkili bir hijyen sunduktan sonra ellerde ıslaklık ya da yapışkanlık hissi bırakmaz.

MarkaSelin
ModelNemlendiricili Limon Kolonyası
Ölçü5 KG
Ek ÖzelliklerGliserin içerikli, yumuşatma ve nemlendirme, cilt pH değeri ile uyumlu.

 

Selin nemlendiricili limon kolonyası, ellerdeki yumuşaklığı içerisinde bulunan ve cilde zararı olmayan gliserin sayesinde sağlar. Cilt pH değeri ile uyumlu bir ürün olduğu için herhangi bir zarar vermeden mükemmel hijyen ve ferahlığa ulaştırır. Dermatolojik testlerden başarı ile geçen bu kolonya, Avansas’tan sipariş edilebilir ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Kolonya üretiminde seçkin firmalar arasında olan Selin, Eczacıbaşı kalitesiyle üretilen bir markadır. Bu nemlendiricili limon kolonyasında da aynı kaliteyi görmek mümkündür. Hem formülasyonu hem de ambalajı kaliteli olan Selin nemlendiricili limon kolonyası, 5 litrelik şişesi ile kolonya ihtiyaçlarını uzun süre karşılayabilen bir üründür. Büyük boyu ile misafir yoğunluğu olan evler ve personel sayısı fazla olan iş yerleri için ideal bir tercihtir.

Selin Nemlendirici Limon Kolonyası Kaç Derece Alkol İçerir?

Hem bir kişisel hijyen malzemesi hem de misafire sunulan bir ikramlık olan Selin nemlendiricili limon kolonyasının kokusu da oldukça etkilidir. 80 derece alkol içeren bu kolonya, ellerde derinlemesine bir hijyen sağlarken kullanıldığı ortamın havasını da limon kokusuyla ferahlatır.

Selin Nemlendirici Limon Kolonyası Cilde Zarar Verir mi?

Sık kullanılan ve cilt ile sürekli temas halinde olan Selin nemlendiricili limon kolonyası, cilde zarar vermeyen bir formüle sahiptir. Nemlendirici etkisinin yanında içeriğindeki gliserinin etkisiyle ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Bu yumuşaklığı sağlarken cildi kurutmaz ve çevresel faktörlerden korur. Dolayısıyla cilde zarar vermezken ferahlık ve korumayı bir arada sunar.

Selin Nemlendirici Limon Kolonyası Kaliteli midir?

Eczacıbaşı’nın bir markası olan Selin, kaliteli kolonya üreticileri arasında yer almaktadır. Nemlendirici limon kolonyası da ilgili kategorinin kaliteli ürünlerinden biridir. Selin’in klasik limon kolonyasının gelenekselliğini bozmadan ortaya çıkardığı bu ürün, gösterdiği etkiler ile kalitesini de ortaya koyar. Güvenli ve kaliteli şişesi ile hem kullanımı hem de muhafaza etmesi kolay olan nemlendiricili limon kolonyası Avansas güvencesiyle satın alınabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Kullanıcı memnuniyeti en yüksek alışveriş platformlarından biri olan Avansas’ın sıklıkla tercih edilmesinde pek çok faktör rol oynar. Bu faktörlerin arasında; uygun fiyat, hızlı teslimat, basit site arayüzü gibi unsurlar bulunurken en önemlisi ise güvenli olmasıdır. 

Avansas, online alışverişin en güvenilir adreslerinden biridir. Firmamızın hem ürünleri titizlikle seçmesi hem de kullanıcıya tüm alışveriş sürecinde destek sağlaması, güvenilir olmasının temelini oluşturur. Bunun dışında sipariş, ödeme, teslimat ve satış sonrası tüm işlemler, kullanıcı menfaatleri doğrultusunda yönetilir. Firmanın TOBB Güven Damgası’na sahip olması, güvenilirliğinin kanıtıdır.

Avansas’tan alışveriş yapanlar, görselde gördüğü ile eline ulaşanın aynı ürün olacağı konusunda şüphe duymazlar. Ayrıca, kart bilgileri her zaman güvende olduğu için online ödemeyi gönül rahatlığı ile yaparlar. Teslimat sırasında da ürünün kaybolması ya da fiziksel açıdan zarar görmesi mümkün değildir. Satış sonrasında ise iade ve değişim gerekmesi halinde tam kapsamlı bir destek sunulur.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Selin Nemlendirici Limon Kolonyası 5 KG
498,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.