Ürün Kodu: 110614
Ürün Barkodu: 8681558242368

Marka : Shazel

Product State: A0

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 gr
  • Naneli
  • Hazır Türk Kahvesi

Ürün Hakkında

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr, alışılmış Türk kahvesi ve nane aromasının harmanlanması ile elde edilen lezzet. Nanenin ferahlatıcılığı ile kahvenin eşsiz lezzetinin efsane buluşması.


Kahvenizi nane aroması ile beraber denediniz mi? Sohbetlerinizin vazgeçilmezi olacak. Kahve severlere cezveye ihtiyaç duymadan 5 saniyede pratik hazırlayabilecekleri bol köpüklü efsane tat.


Hijyenik bir ortamda steril şekilde paketlenen 100 gr.'lık ambalajda Shazel Naneli Hazır Türk Kahvemizi sizlere sunuyoruz.


Vazgeçemeyeceğiniz nane aromalı kahvemiz Shazel kalitesi ile kapınızda...

 

 

Genel Bilgiler  
Marka Shazel
Ürün Adı Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr
Üretim Yeri Türkiye
Net Gramaj 100 gr
Paket Bilgileri  
Uygun Saklama Ortamı Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler  
Yağsız Süttozu %40 ; Yağı azaltılmış Içilebilir Çikolata %32 ; Kavrulmuş ve Öğütülmüş Arabica Kahve Çekirdeği %20 ; Nane Yağı %0.2,  
Enerji ve Besin Öğeleri  
Besin Değeri 100 g / ml
Enerji 1870 kJ
Yağ 12,6 gr
Doymuş Yağ 7,8 gr
Karbonhidrat 72,1 gr
Şeker 21,7 gr
Lif 1,8
Protein 9,6 gr
Tuz 1,2 gr
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar  
Süt bileşeni içerir. Eser miktarda soya ürünü, fındık, fıstık, badem ve gluten içerebilir.  

 

 

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr

 

Geleneksel Türk kahvesi lezzetine nane ve çikolata aromasıyla yenilikçi bir yorum getiren Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr kahve tutkunlarına yeni bir tat deneyimi sunar. Ferah nane aromasını çikolatayla buluşturan ve taze kavrulmuş Arabica kahve çekirdekleriyle harmanlayan Shazel, kalitesi ve lezzetiyle ön plana çıkar. Nane kahvenin tadına fresh bir ayrıntı verirken çikolata da tatlı bir dokunuş sağlar. Her bir yudumda sizi nane ve çikolatanın muhteşem uyumuyla ferah bir lezzet yolculuğuna çıkaracak olan bu özel karışım bağımlısı olacağınız bir keyif sunar. Siz de yeni tatlar denemeyi seviyor ve bu kahve keyfine ortak olmak istiyorsanız Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr lezzetini hemen deneyimleyebilirsiniz. 

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr Nasıl Hazırlanır?

 

Taze çekilmiş Arabica kahve çekirdeklerini doğal nane aromasıyla buluşturan Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr hazırlanışı oldukça hızlı ve pratiktir. Cezveye ihtiyaç duymadan hazırlama kolaylığı sunan bol köpüklü lezzeti sadece sıcak su ile hemen hazırlayabilirsiniz. Üç katlı koruma bariyerli hijyenik ambalajının içerisinden iki dolu tatlı kaşığı kahve alarak yarım fincan kaynamış su içerisine koyun ve iyice karıştırın. Sonrasında fincanın kalan kısmına tekrar su ilave ederek karıştırma işlemini tekrardan yapın. Kahveniz içmeye hazır. Böylece kahvenin ve nanenin eşsiz kokusu odayı sararken size sadece kahvenizi yudumlamak kalır. İsteğe bağlı olarak kahvenize ekstra şeker ekleyebilirsiniz. İçme suyuyla hazırlamanız tavsiye edilir. Paketi açıldıktan sonra serin ve kuru bir yerde paketin ağzını sıkıca kapatarak muhafaza etmeniz önerilir.

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr İçindekiler Nelerdir?

 

Kendine has lezzetiyle damakta kalıcı bir tat bırakan naneli Türk Kahvesi kalitesiyle ve tadıyla tüketicilerine ferah içimli bir kahve deneyimi sunar. Bu lezzetli deneyimi sunan Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 200 gr içindekiler şunlardır: 

Kavrulmuş ve Öğütülmüş Arabica Kahve Çekirdeği (%20): Aromatik lezzete pürüzsüz dokuya sahip Arabica kahve çekirdekleri kullanılır. Özenle seçilmiş kavrulmuş ve öğütülmüş Arabica kahve çekirdekleri kahveye lezzetini verir.

Yağsız Süttozu (%40): Kahvenin kıvamını ve lezzetini artırmak için kullanılır. Yağsız süt tozu sağlıklı bir alternatif sunarken kahveye kremsi dokusunu verir.

Yağı Azaltılmış İçilebilir Çikolata (%32): Yağı azaltılmış içilebilir çikolata kahveyle tatlı bir dokunuş sağlarken içilen kahveyi daha da lezzetli hale getirir.

Nane Yağı (%0.2): Kahveye adını ve asıl lezzetini veren nane yağıdır. Kahveye tazeliğini verirken ferahlatıcı bir his katar. %0.2 oranındaki nane yağı kahvenin lezzet profilini tamamlamak için hassas bir şekilde kullanılır. 

Eser miktarda soya ürünü, fındık, fıstık, badem ve gluten içerebilir.

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr İçimi Yumuşak mıdır?

 

Naneli aromaya sahip Türk kahvesi bol köpüklü ve kremamsı bir dokuya sahiptir. Kremamsı lezzetinin özenle öğütülüp kavrulmuş kahve çekirdekleriyle bir araya gelmesi yumuşak ve pürüzsüz bir içim keyfi sunar. İlk yudumu alır almaz size aromatik ve ferahlatıcı bir deneyim yaşatmaya başlar. Nane ve çikolatanın mükemmel uyumu kahvenin tadını benzersiz kılar. Kahvenin yoğunluğu ve tatlılık seviyesi damakta uzun süren keyifli bir tat bırakır. İsteğinize göre ekstra şeker ekleyerek içimini daha da tatlı hale getirebilirsiniz. Tercihe göre sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak da tüketebilirsiniz. Arkadaş sohbetlerinde size eşlik edecek, anne-kız saatlerinizi daha da özel kılacak Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr’ı denemek için şimdi sipariş verin. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Shazel Hazır Türk Kahvesi Naneli 100 gr
41,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.