Ürün Kodu: 110613
Ürün Barkodu: 8681558242689

Marka : Shazel

Product State: A0

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 gr
  • Portakallı
  • Hazır Türk Kahvesi

Ürün Hakkında

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr

 

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr, alışılmış Türk kahvesi ve portakal özünün harmanlanması ile elde edilen lezzet. Aroma Değil Portakal Özü (Yağı) ile Üretilmektedir.


 

Portakalın enfes tadı ve aroması  ile kahvenin eşsiz lezzetinin efsane buluşması. 



Kahvenizi portakal özü ile beraber denediniz mi? Sohbetlerinizin vazgeçilmezi olacak. Kahve severlere cezveye ihtiyaç duymadan 5 saniyede pratik hazırlayabilecekleri bol köpüklü efsane tat.


Hijyenik bir ortamda steril şekilde paketlenen 100gr.'lık ambalajda Shazel Portakallı Hazır Türk Kahvemizi sizlere sunuyoruz. 


Vazgeçemeyeceğiniz Portakal özlü kahvemiz Shazel kalitesi ile kapınızda…

 

 

 

Genel Bilgiler  
Marka Shazel
Ürün Adı Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr
Üretim Yeri Türkiye
Net Gramaj 100 gr
Paket Bilgileri  
Uygun Saklama Ortamı Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler  
Yağsız Süttozu %35 ; Yağı azaltılmış İçilebilir Çikolata %27 ; (şeker, kakao) Şeker, Kavrulmuş ve Öğütülmüş Arabica Kahve Çekirdeği %15, Peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), Kakao Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Portakal Yağı %0,2,  
Enerji ve Besin Öğeleri  
Besin Değeri 100 g / ml
Enerji 1890 kJ
Yağ 14,7 gr
Doymuş Yağ 9,1 gr
Karbonhidrat 65,8 gr
Şeker 25,4 gr
Lif 1,6 gr
Protein 12,6 gr
Tuz 1,2 gr
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar  
Süt bileşeni içerir. Eser miktarda soya ürünü, fındık, fıstık, badem ve gluten içerebilir.  

 

 

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr

 

Oldukça köklü bir geçmişe sahip olan Türk kahvesi, Türk kültüründe çok önemli bir yer kaplar. Kendine has aroması ve pişirme tekniğiyle, kahve severlerin damaklarına hitap eder. Keyifli sohbetlerin eşlikçisi Türk kahvesi misafirliklerin, bayramların ve yemek sonrası ikramların vazgeçilmezi olur. Siz de Türk kahvesini lezzetli bir aroma eşliğinde denemek isterseniz, Shazel hazır Türk kahvesi portakallı, kahve deneyiminize yepyeni bir lezzet katar. Kolayca hazırlayabileceğiniz ürün, portakal aroması ile Türk kahvesini bir arada sunarak kahve keyfinizi taçlandırır. Hem size hem de misafirlerinize farklı bir lezzet sunan Shazel hazır türk kahvesi portakallıyı Avansas’tan satın alarak hemen deneyebilirsiniz.

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr Tadı Nasıl?

 

100 gramlık pakette sunulan Shazel hazır Türk kahvesi portakallı, alışagelmiş Türk kahvesine lezzetli bir dokunuş yapar. Türk kahvesi ile portakal özünün harmanlanmansı sonucu oluşan ürün, kahve keyfinizi ileri bir seviyeye taşır. Türk kahvesi tutkunları için özel bir lezzet deneyimi sunan Shazel hazır Türk kahvesi portakallı, ideal oranlara sahip özel karışımıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Kaliteli kahve çekirdeklerini portakalın ferah ve taze tadı ile buluşturarak her yudumda enfes bir lezzet sunar. Türk kahvesi geleneğine modern bir yorum katan karışım, özellikle portakal ve narenciye tadını sevenlerin bir numaralı tercihi olur. Shazel hazır Türk kahvesi portakallı hem Türk kahvesi sevenlerin beğenisini kazanır hem de portakalın enfes aromasıyla kahve keyfinizi artırır. Siz de bu özel karışımı gün içerisinde tüketebilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Dilerseniz yemek sonrası güzel bir tatlının yanında servis ederek kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Damaklarda unutulmaz bir aroma bırakan Shazel portakallı hazır Türk kahvesini hemen sipariş ederek deneyebilirsiniz.

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr Nasıl Hazırlanır?

 

Shazel hazır Türk kahvesi portakallı 100 gr, pratik kullanımıyla hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanır. Bu özelliği sayesinde zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Üstelik cezveye ihtiyaç duymadan kahvenizi dakikalar içerisinde hızlı bir şekilde hazır ederek keyifle yudumlayabilirsiniz. Bunun ihtiyacınız olan tek şey bir adet fincan ve sıcak su. İşte Shazel hazır Türk kahvesi portakallı hazırlamak için yapmanız gereken işlemler ise:

 

 

Bir bardağa ya da fincana Shazel hazır Türk kahvesi portakallıdan dolu dolu iki tatlı kaşığı koyun. 

Ardından bardağın yarısına kadar sıcak suyu ekleyerek kahve eriyene kadar güzelce karıştırın. 

Karıştırma işlemi bittikten sonra fincanın tamamını sıcak su ile tamamlayın. 

Pratik özelliğe sahip olan Shazel; canınız Türk kahvesi istediğinde ya da aniden gelen misafir ziyaretlerinde yardımınıza koşar. Pratik olduğu kadar lezzetiyle de ön plana çıkan portakallı Türk kahvesi, herkesin mutfaklarında bulunması gereken ürünlerin başında gelir. 

 

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr Nasıl Saklanır?

 

Kaliteli kahve çekirdekleri kullanılarak üretilen Shazel, portakal aroması eşliğinde size muhteşem bir Türk kahvesi deneyimi sunar. Steril bir ortamda hijyenik olarak paketlenen Shazel hazır Türk kahvesi portakallı, 100 gramlık ambalajlarda sizlere sunulur. Keyifli sohbetlerin baş kahramanı olan ürün, mükemmel karışımıyla içenlerin beğenisini kazanır. Siz de bu özel ürünü hemen deneyerek Türk kahvesi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kahveyi serin ve kuru bir yerde muhafaza ederek kullanmanız önerilir. Shazel kahveyi gün içerisinde, yemeklerden sonra, misafir ağırlarken servis edebilirsiniz. Türk kahvesi tadına yepyeni bir lezzet kazandıran Shazel hazır Türk kahvesi portakallıyı Avansas ayrıcalıklarıyla hızlı ve kolay bir sipariş edebilir, molaların keyfini çıkarabilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Shazel Hazır Türk Kahvesi Portakallı 100 gr
41,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.