3 Taksit
Ürün Kodu: 110003
Ürün Barkodu: 8681267800705

Marka : Simton

Product State: A0

Simton Çay Kazanı 12 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paslanmaz çelik gövde
  • 12 Litre hacim
  • 120 Bardak kapasite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Simton Çay Kazanı 12 lt Özellikleri
GövdePaslanmaz Çelik
Dem HaznesiPaslanmaz Çelik
Hacim12 Litre
RenkGümüş
Ofis KullanımıUygun

Ofislerde gün içinde sürekli olarak içilen çayın lezzetini iki katına çıkarmak ve paslanmaz çeliğin avantajlarından yararlanmak adına siz de markanın tasarlamış olduğu çay kazanı seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün dayanıklı yapısı ile güvenli kullanım fırsatı tanırken geniş hacmi ile de kalabalık ofislerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Simton Çay Kazanı 12 Lt Dayanıklı mıdır?

Üretilen üründe yer alan paslanmaz çelik teknolojisi kireçlenme, koku oluşumu gibi sorunların önüne geçiyor. Yüksek kalitesi sayesinde uzun süre boyunca güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz Simton çay kazanı seçeneği 12 litrelik kapasitesi ile de en kalabalık ofislerde bile avantaj elde etmenize yardımcı oluyor. Çelik içerik birden fazla kolaylık sağlamaktadır. Dayanıklı olmasının yanı sıra koku yapmayan bir yapıya sahip olması çayınızın daima taze olmasına olanak sağlıyor. Koku problemini çelik içeriğin kalitesiyle ortadan kaldıran marka sayesinde daima aradığınız lezzete erişebileceksiniz. Dem haznesi, gövdesi ve musluğu çelik olan ürün bu özelliği ile paslanmanın da önüne geçmektedir. Paslanmaya elverişli ürünler sağlık açısından riskli olduğu için siz de kalitesinden emin olduğunuz Simton çay kazanı modelini tercih edebilirsiniz.

Simton Çay Kazanı 12 Lt Kaliteli midir?

Markanın kullanıcıların ilgisine sunduğu bu üründe yer alan özellikler hem ergonomik bir kullanım sağlıyor hem de çayınızın daima sıcak kalmasına yardımcı oluyor. Termostatlı yapısı ile kullanım süreci boyunca pratik çözümlere erişmenizi sağlayan ürün tüm bunların yanı sıra ısıya dayanıklı musluk kulpları ile de memnuniyet sağlamaktadır. Direkt olarak ısı ile çalışan bir ürün olan çay kazanı seçeneklerinde ısıya dayanıklı içeriklere yer vermek kullanıcıların kazalara maruz kalmadan çay içebilmesine zemin hazırlamaktadır. Bu üründe de ısıya dayanıklı kulplara yer veren marka sayesinde kendinizi daima güvende hissedebilecek ve ısı temelli kazaların oluşmasının önüne geçebileceksiniz. Güvenlik açısından mükemmel bir koruma sağlayan ürün elektrik enerjisini de verimli bir şekilde kullanarak tasarruf olanağına erişmenize imkân tanımaktadır.

Simton Çay Kazanı 12 Lt Ofis Kullanımına Uygun mudur?

Ofisler gün içinde birden fazla kişiyi ağırlayan yerler olduğundan çay ihtiyacı da oldukça çoktur. Ofislerde kullanabilmeniz adına geliştirilmiş olan çay kazanı seçeneği 12 litre olduğu için sürekli çay yenileme sorunundan sizi kurtarıyor. Hacim açısından küçük olan kazanlar sürekli çay yenileme zorunluluğunu beraberinde getirmektedir. Bu durum gün içinde gereksiz efor sarf etmek ve elektrik enerjisini verimsiz kullanmak anlamına geleceğinden siz de yüksek hacimli Simton çay kazanı seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.451,78 TL 967,86 TL
Akbank 1.451,78 TL 967,86 TL
HalkBank 1.451,78 TL 967,86 TL
Yapı Kredi 1.451,78 TL 967,86 TL
Finansbank 1.451,78 TL 967,86 TL
Garanti 1.451,78 TL 967,86 TL
Simton Çay Kazanı 12 lt
2.903,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.