3 Taksit
Ürün Kodu: 110001
Ürün Barkodu: 8681267800712

Marka : Simton

Product State: A0

Simton Çay Kazanı 160 Bardak 15lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Simton Çay Kazanı 15 Lt Özellikleri
Hacim15Lt - 160 Bardak
RenkGümüş
MateryalPaslanmaz Çelik
Ofis KullanımıUygun

Gün içinde en çok tüketilen içeceklerden biri olan çay lezzetini demlenme şeklinden almaktadır. Çay demlerken doğru alternatifleri tercih etmek ve gün boyu çayın keyfine varmak için Simton’un üretmiş olduğu çay kazanı seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Ürünlerin yüksek hacimli yapısı ve dayanıklılığı uzun müddet size güven ve memnuniyet sağlıyor.

Simton Çay Kazanı 15Lt Kaliteli midir? 

Markanın satışa sunduğu bu üründe yer alan materyal ofis kullanımına uygun olmasının yanı sıra güvenli bir şekilde çay demleme imkanını da sizlerle bir araya getiriyor. Demleme işlemi sırasında tercih edeceğiniz ürünün koku yapmayan bir alternatif olması oldukça önemlidir. Koku yapmayan çelik içeriği ile her ofis ortamına uygun olan bu ürün yüksek performansı ve dayanıklılığı ile aradığınızı bulmanıza yardımcı oluyor. Yalnızca hacmiyle değil aynı zamanda kaliteli içeriği ile de memnuniyet kazanan ürün kireçlenmeye karşı da önlem almanıza fırsat vermektedir. Suyun içinde bulunan bileşenler zaman içerisinde çay kazanlarında kireçlenme oluşturur. Simton, ürettiği çay kazanı seçeneğindeki paslanmaz çelik teknolojisini kullanarak kireçlenmenin de önüne geçmeyi hedefliyor.

Simton Çay Kazanı 15lt Dayanıklı mıdır?

Çayınızın lezzetini iki katına çıkarmak ve yüksek hacmiyle tüm gün çay servisi yapma imkânı tanımak gibi avantajlara sahip olan ürün yüksek kaliteli içeriği ile de size konforlu kullanım fırsatı veriyor. Isıya karşı dayanıklı muslukları, musluk başlıkları ve kulpları ile yanma sorununu ortadan kaldıran ürünler iş kazası riskini de minimum seviyeye indirmektedir. Satışa sunulan seçeneklerin 16 litre olması sürekli olarak çayı yeniden demleme zorunluluğundan da sizi kurtarıyor. Bu sayede tek demlemede uzun müddet yeterli olacak çay elde edebilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde kırılma, çatlama gibi sorunları da ortadan kaldıran ürün güvenli kullanım imkânı ile her ofisin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Simton Çay Kazanı 15lt Ofis Kullanımına Uygun mudur? 

Ofisler birden fazla kişinin yer aldığı kalabalık ortamlardır. Bu ortamlarda en çok tüketilen içeceklerin başında çay geliyor. Çay klasik demleme metotlarına uygun şekilde çaydanlıklarla demlenmektedir. Fakat bu durum sürekli çay tazeleme zorunluluğunu da beraberinde getireceği için yüksek hacimli çay kazanı seçeneklerini tercih ederek ofisinizdeki çay ihtiyacını daha pratik bir şekilde karşılayabilirsiniz. Isıya dayanıklı muslukları çay doldururken ellerinizi yakmanızı ya da kazaya maruz kalmanızı engellemektedir. Bu açıdan bakıldığında hem güvenli hem de kullanışlı bir alternatif olan Simton çay kazanı 15 lt seçeneği birden fazla noktada avantaj sağlıyor. Satın alacağınız ürünleri hızlı teslimat bölgesindeyseniz bir gün içinde teslim eden Avansas ile ofisinizde, iş yerinizde çayın keyfini çıkartabileceksiniz!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.570,90 TL 1.047,27 TL
Akbank 1.570,90 TL 1.047,27 TL
HalkBank 1.570,90 TL 1.047,27 TL
Yapı Kredi 1.570,90 TL 1.047,27 TL
Finansbank 1.570,90 TL 1.047,27 TL
Garanti 1.570,90 TL 1.047,27 TL
Simton Çay Kazanı 160 Bardak 15lt
3.141,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.