Ürün Kodu: 108922
Ürün Barkodu: 8698809012151

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex 25 mm Nokta Etiketi Yeşil 1 Rulo 2500'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 2.500 etiket
  • 25 mm ölçülerinde
  • Yeşil renkt
  • Sağlam ve dayanıklı yapı
  • Farklı alanlarda kullanılabilir

Ürün Hakkında

Tanex Nokta Etiketi 

 

   
Marka Tanex
Ölçü 25 mm
Bir rulodaki etiket sayısı 2500
Rulo sayısı 1
Renk Yeşil

 

 

Yeşil renkli olan etiket sağlam ve dayanıklıdır. Birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Renginin yeşil olması ise hayli dikkat çekicidir. Dikkat çekmesi istenilen alanlara rahatlıkla yapıştırılabilir. Bir etiketten beklenenden çok daha fazlasını vaad eder. Uygun fiyatı ve geniş uygulama alanları sayesinde çokça tercih edilmektedir. İstenilen zemine kolayca yapışabilir. Kuvvetli yapışkan özelliği ile tüketicisinde hayranlık uyandırmaktadır. Boyut olarak da son derece kullanışlıdır. Daire şeklindedir. Plastik, kağıt ve bu gibi alanlara kolaylıkça yapışır. Yapışmama gibi bir durumla karşılaşmak mümkün değildir. Zarf, paket ve benzeri ürünleri düzene sokmak için de kullanılır. Özellikle markalama ve işaretleme için çok önemli bir yere sahip olan nokta etiketler sıfır sorun ile kullanılabilir.

Tanex Nokta Etiketi 25 mm 1 Rulo Kolayca Yapışır mı?

Tanex nokta etiketi yeşil 25 mm 1 rulo uygulandığı zemine kolayca yapışır. Farklı yerlerde kullanım için en çok tercih edilen ürünlerdendir. Kağıt, plastik, demir, metal gibi her alanda kullanılabilir. Bu sebeple en çok tercih edilen etiketlerdendir. Aksesuarda satışa hazır ürünlerde de kullanılır. Kullanım yelpazesi oldukça geniştir. Kaliteli baskısı ve yüksek standartlı üretimlerden geçmesi sebebiyle yapıştırıldığı zeminden kolayca kalkmayacaktır. Tanex nokta etiketi yeşil 25 mm 1 rulo görünümü ile yaşamı renklendirir, kolaylaştırır ve düzenler. Yuvarlak tasarımı kullanıcılarının kullanım kolaylığı ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmiştir. Kuvvetli yapışkan özelliği ile tüketicisini kendisine hayran bırakmaktadır. Dikkat çekilmek istenen bilgiler için çok elverişlidir. Özel işlerde de dikkat çekici özelliğinden dolayı tercih edilmektedir. Özelleştirilmiş boyutuyla çok kullanışlıdır. Yeni ambalajı ile tüketicisine kendini sevdirmiştir.

Tanex Nokta Etiketi 25 mm 1 Rulo Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Çok sağlamdır ve kolayca yıpranmaz. Geniş yelpazesi ile kaliteli ürünler satışa sunan Tanex markasının ürünü olan Tanex nokta etiketi 25 mm 1 rulo yüksek baskı kalitesi ve ileri teknoloji makineleri ile hassasiyet gerektiren baskı işlemleri ile üretilmiştir. Kalite kontrolleri büyük hassasiyetle gerçekleşmektedir. Hava şartlarına dayanıklıdır. Bu sebeple dış mekan kullanımına da açıktır. Birinci sınıf parlak kağıt kalitesiyle maksimum kalitededir.

Tanex Nokta Etiketi 25 mm 1 Rulo Yapıştırıldığı Zemine Zarar Verir mi?

Uygulama alanları çok fazladır ve hiçbirine zarar vermez.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yaşam alanlarını düzenleyip renklendirebilirsiniz. Tanex nokta etiketi 25 mm 1 rulo sipariş verin, Avansas kalitesi ile kapınıza gelsin! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex 25 mm Nokta Etiketi Yeşil 1 Rulo 2500'lü
160,51 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.