Ürün Kodu: 103995
Ürün Barkodu: 8691751224207

Marka : Tek-iş

Product State: A0

Tek-İş Kablo Bağı 200 X 2.5 Beyaz 100 Adet

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kablo Bağı
  • 100 Adet
  • 200 x 2.5 CM
  • Beyaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Plastik kablo bağı 200 mm x 2.5 mm 100’lü paketi sayesinde ihtiyacınız olan tüm alanlarda kullanılabilir. Bağlandıktan sonra çekme ile açılmayan bu kablolar, eşyaları bir araya getirmenize yardımcı olur. Etiketler bu bağlar yardımı ile kıyafetlere, çantalara tutturulabilir ve ürün neredeyse her sektörde, farklı bağlama amacıyla kullanılabilir.

Beyaz rengi ile oldukça sade olan ürün her çeşit ürünü birbirine tutturmak, kabloları bir arada tutmak gibi pek çok amaçla kullanılır. Ürün 200 mm x 2.5 mm ölçülere sahiptir. Sadece iş yerlerinde değil, evlerde de kullanılabilir.

Ürün/Model Plastik Kablo Bağı
Ölçüler 200 mm x 2.5 mm
Paket İçeriği 100'lü
Renk Beyaz

Paket içerisinde çok sayıda kablo bağı olması, ürünün en büyük avantajlarından biridir. Ev ve iş yerlerinde sıkça tercih edilen bir ürün olduğu için çoklu paket her zaman avantaj sağlar. Aradığınız anda ürünün elinizin altında olmasına yardımcı olur. Özellikle iş yeri ve ofis gibi kablo bağlarının sık kullanıldığı alanlarda toptan alışveriş seçeneği de mantıklı olabilir. Avansas’ın sunduğu online toptan alışveriş imkânı sayesinde siz de tüm ev ve ofis ihtiyaçlarınıza rekabetçi fiyatlarla sahip olabilir; hiç zaman kaybetmeden ihtiyaçlarınıza sahip olabilirsiniz.

200 mm x 2.5 mm 100'lü Beyaz Plastik Kablo Bağı Kaliteli midir?

Ürün, kaliteli plastikten imal edilmiştir. Bu nedenle kısa sürede hasar görmez. Bağlandıktan sonra açması oldukça zordur. Bir arada tutmak istediğiniz eşyalarınızın uzun süre yan yana kalmasını sağlar. Ürünün uç kısmı halka kısma geçirildikten sonra kilitlenir ve açılmayı engeller. Bu nedenle bağlama amacıyla kullanılan, kalitesi en yüksek ürünlerdendir.

200 mm x 2.5 mm 100'lü Beyaz Plastik Kablo Bağının Kullanım Alanları Nelerdir?

Bu ürün, dünyanın her yerinde, neredeyse her alanda kullanılan bir üründür. Marketlerde set hâlinde satılan ürünlerin bir arada tutulmasında, kabloların bir arada durması için bağlanmasında, inşaat işlerinde, üretim sektöründe ve evlerde bile kullanım alanı vardır. Ürün kemer gibi bağlanıp, içerisinden geçen ürünleri bir arada tutar. Dayanıklı yapısı sayesinde inşaat alanlarında sıkça tercih edilse de günlük yaşamda da farklı amaçlarla ihtiyaç duyabileceğiniz bir üründür.

200 mm x 2.5 mm 100'lü Beyaz Plastik Kablo Bağı Kolay Deforme Olur mu?

İş yeri ya da ev fark etmeksizin her yerde kullanılan bu plastik kablo bağı, manuel olarak ayarlanmaktadır. Hızlı bir şekilde bağlayabilir ve kullanıldığı alanı koruma altına alabilirsiniz. Kaliteli plastik materyalden imal edilmiştir. Bu nedenle uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

200 mm x 2.5 mm 100'lü Beyaz Plastik Kablo Bağı Ekonomik midir?

Avansas’ın teknoloji kategorisi içerisinde yer alan bu ürün, üst düzey bir deneyim sunar. Kablo demetlerini birleştirip sabitler. Elektrik panolarından mobilya aksesuarlarına kadar her alanda kullanılır. Eşyaların kaybolmasına engel olur.

Bu ürünü 100’lü paket içeriği sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ekonomik bir tercih olduğunu kanıtlar.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

TOBB Güven Damgası’na sahip Avansas, ürünleri ile her alana hitap eder. Sade sayfa tasarımına sahip olan avansas.com’da, teknolojiden mobilya ve hırdavata kadar sayısız kategoriye ulaşabilirsiniz. Ürün görsellerini inceleyebilir ve kullanımları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini önemseyen avansas.com, perakende ve toptan alışveriş seçenekleri sunar. İhtiyaçlarınız doğrultusunda toptan alışveriş yapabilirsiniz. Avansas’tan alışveriş yapmanın avantajları arasında hız, güven ve konfor ilk sırada yer alır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tek-İş Kablo Bağı 200 X 2.5 Beyaz 100 Adet
70,07 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.