3 Taksit
Ürün Kodu: 65711
Ürün Barkodu: 4042448901088

Marka : Tesa

Product State: A0

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Çok güçlü yapışma
  • Floresan olarak da kullanılabilir
  • Suya, sıcaklığa ve UV ışınlarına dirençlidir
  • Elle yırtılabilir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

YapısıGüçlü Tutuş
KullanımıFloresan Olarak da Kullanılabilir
Su DayanıklılığıYüksek
Isı DayanıklılığıYüksek
Işık DayanıklılığıYüksek

Tesa kaydırmaz bant evlerde, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde, hastanelerde, okullarda, kreşlerde ve bunun gibi birçok kurum ya da ortamda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Pürüzlü bir zemin üzerine yapışkan bant ile sabitlenir ve bu sayede kaydırmayı önler. Merdivenlerde, yürüyüş alanlarında ve bunlara benzer birçok yerde kullanılmaktadır. Bu ürünün kimyasal yapısı, yüksek performansa sahip kaymaz elastomerik poliüretan karışımlı yapışkan filmdir.

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m Kullanışlı mıdır?

Tesa 55589 merdiven kaydırmaz bant kullanımı, her türlü ıslak zeminlerde, merdivenlerde ve kaygan döşeme malzemelerinde de kolaylıkla sağlanır. Uygulama ile zeminden kaynaklanan kayarak düşme olasılığının büyük bir ölçüde ortadan kaldırmaktadır. Bu ürün, sıcak ve soğuk havalardan etkilenmemektedir. Özellikle karlı havalarda düşerek sakatlanma yaşamak oldukça olasıdır ve Tesa merdiven kaydırmaz bant durumun gerçekleşmemesini önleyecek etkili malzemelerden üretilmiştir. Isı değişimlerinde kaydırmamasının yanı sıra dayanıklı özelliğini de yitirmez; yapıştırıldığı alandan çıkmaz. Isı direnci aşağı yukarı -20 ve +80 dereceleri arasında olmaktadır

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m Nasıl Kullanılır?

Uygulamak istediğiniz alan kuru ve temiz olmalıdır. Yapışkan alandaki koruyucu film çıkarılır ve uygulanan zemine kaydırmaz bant yapıştırıldığında güçlü bir tutuş göstermesi için üzerine baskı uygulanır; bu sayede tamamen zemin ile bütünleşmiş olur.

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m Dayanıklı mıdır?

Tesa markasının üretmiş olduğu Tesa 55589 merdiven kaydırmaz bant üstün düzeyde kalitesinin yanında yüksek performans da göstermektedir. Özel olarak üretilmiş olan bu bant ile istenmeyen kazaların oluşmasını önler ve özellikle kişilerin yara almasının önüne geçilebilmesi adına bu ürün tercih edilmektedir.Tesa 55589 Merdiven kaydırmaz bant özellikleri ile de kullanıcıların beğenisini toplar. Pek çok yapı işinde merdiven kaydırmaz bant en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasındadır. Bu ürün sayesinde katlar arasında hızla inip çıkabilirsiniz. Ayakkabı çeşidiniz her ne olursa olsun zeminden kaynaklı en ufak bir denge kaybının yaşanmasına sebep olmaz. Bu ürünün bir tarafı yapışkanlıdır ve yüzeye yapıştırıldığında sabitleme hissi verir. Diğer yüzeyi ise üzerinden yürüyen insanların kaymaması için özel olarak üretilmiştir.

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m Kullanımı Kolay mıdır?

Tesa 55589 merdiven kaydırmaz bant, çeşitleri arasında kesin sonuç alabileceğiniz bir ürün olarak muadillerinin yanında ön plana çıkmaktadır. Hem görüntü olarak hem de işlev olarak üst düzeyde bir memnuniyet sağlar. Tesa merdiven kaydırmaz bandı kullananların yorumları üretici firma için oldukça önemlidir ve çok yüksek düzeyde olumlu yorum alınmaktadır. Tesa markası üretmiş olduğu bu ürünlerde insan ihtiyaçlarını baz alarak tasarlamıştır. Ürünün ihtiyaç doğrultusunda olması, tercih edilmesindeki en önemli faktördür.

Kaydırmaz bantlar küçük bir detay gibi görünse de hayati önem taşımaktadır. Sizin, çalışanlarınızın ya da misafirlerinizin kayarak düşüp yaralanma durumunu büyük ölçüde önleyecektir. Bu sebeple herhangi bir ürün alırken, kalite performansına bakmanız çok önemlidir. Tesa markası bu noktada üstün düzeyde kalite performansı sunmuştur. Tesa 55589 merdiven kaydırmaz bant fiyatperformans açısından da ergonomik olduğu kadar ekonomiktir de. Alıcının bütçesine de hitap etmektedir. Sizler de bu ürünü tercih ederseniz hemen sipariş verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tesa 55589 Merdiven Kaydırmaz Bant Siyah 25 mm x 15 m
819,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.