Ürün Kodu: 65709
Ürün Barkodu: 4042448085757

Marka : Tesa

Product State: A0

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Kırmızı / Beyaz Çizgili

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı PVC
  • 150 mikrometre kalınlık
  • Pürüzlü yüzeyler için uygun
  • Doğal kauçuk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Kırmızı / Beyaz Çizgili Özellikleri
MarkasıTesa
Kullanım AlanıPürüzlü yüzeyler için uygundur
MalzemesiDoğal kauçuk
Ölçüsü50 mm x 33 m
TürüDayanıklı PVC

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Kullanışlı mıdır?

 

Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı,dayanıklı PVC maddeden yapılmıştır. 150 mikrometre kalınlıktadır. Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı, pürüzlü yüzeyler için uygundur. Doğal kauçuktan üretilen bant kırmızı-beyaz çizgilidir. Kırmızı ve beyaz çizgilerle oldukça dikkat çekici olan ürün kolay fark edilebilir olmasıyla amaca oldukça uygundur. Tesa sektöründe lider konumda olan bir markadır. Günümüzde birçok alanda kullanılan Tesa, her bir ürünü ile tüketiciye kullanım kolaylığı sağlar.

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m İş Yerlerinde Kullanılır mı?

 

Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandının en çok kullanıldığı alan iş yerleridir. Daha çok üretim sahasında kullanılan Tesa yer işaretleme ikaz bandı, üretim dışı iş sahalarında da kullanılmaktadır. Üretim yapan bazı iş yerlerinde yer işaretlerinin ve ikaz bantlarının kullanılması ilgili yasal düzenlemelerle zorunlu kılınmış olduğundan Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı, bu iş yerlerinde güvenle kullanılmaktadır. Bununla beraber üretim dışı alan olarak da tadilat çalışma yapılan konut ve iş yerlerinde de kullanılır. Çalışanların güvenliği ve üretimin konforunun sağlanması bakımından yer işaretleme ve ikaz bantlarının kullanılması zorunlu olduğu alanlarda çok yaygın biçimde kullanılmaktadır.

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Dayanıklı mıdır?

 

Günümüzde  pek çok mekan ve alanda kullanılan yer işaretleme ikaz bantlarında aranan dayanıklılık özelliği, Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı için maximum düzeyde sağlanmıştır. Ürünün üretiminde kullanılan PVC sayesinde dayanıklılığı ile ürünün uzun ömürlü olması sağlanmıştır. Uzun ömürlü olan Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı, bu özelliği ile birçok iş yerinde maliyetleri de düşürmektedir. Dayanıksız bir ürün kullanıp sürekli ürün değiştirmek zorunda kalarak ek maliyetlerden tüketiciyi kurtaracak olan Tesa 60760 yer işaretleme ve ikaz bandı çok fazla tercih edilen bir üründür. Kurumsal ihtiyaçlara tüm özellikleri ile karşılık veren Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı, dayanıklılığı ve sağlamlığı ile kullanıcıların beklentilerini karşılamaktadır.

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Sızdırmazlık Özelliğine Sahip midir?

 

Bilindiği gibi yer işaretleme ikaz bantları hem iç, hem de dış mekanlarda kullanıldığı için sızdırmazlık özelliğinin maximum düzeyde olması gereken ürünler olması gerektiğinden Tesa 60760 yer işaretleme ikaz bandı da bu özelliği ile çok fazla kullanılan bir üründür. Ürünün üretiminde kullanılan kauçuk maddesi, ürün sızdırmazlık özelliğini veren maddedir. Kauçuk, bilindiği üzere pek çok ürünün  üretiminde kullanıldığı gibi yer işaretleme ikaz bandı üretiminde kullanılmak sureti ile ürüne sızdırmazlık özelliği de kazandırmaktadır.

 

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Uygun Fiyatlı mıdır?

 

Tesa markası güvencesiyle tercih edilen 60760 yer işaretleme ikaz bandı, sahip olduğu tüm özellikleri ile birlikte düşünüldüğünde oldukça uygun fiyatlıdır. Özellikle sağlamlığı ve uzun süre kullanımı düşünüldüğünde maliyet açısından işletmelere kazanç sağlamaktadır. Kullanıcılara memnuniyet garantisi sunmakta ve hayal kırıklığına asla sebep olmamaktadır. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tesa 60760 Yer İşaretleme İkaz Bandı 50 mm x 33 m Kırmızı / Beyaz Çizgili
402,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.