Ürün Kodu: 110374
Ürün Barkodu: 8698517923725

Marka : Tombow

Product State: A0

Tombow 0.3 mm HB Kalem Ucu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.3 mm uç
  • Silinebilir özelliğine sahiptir
  • Her türlü alanda kullanıma uygundur
  • İz bırakmaz, esnektir, kolay kırılmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 
Kalınlık0.3 mm
YumuşaklıkHB
MarkaTombow

Tombow kalem ucu, ultra polimer ve ince grafit malzemeden üretilmiştir. Tombow uç halinde satışa sunulmaktadır. HB yumuşaklığı ve netliğiyle not tutarken bastırmaya gerek kalmaz. Kaliteli malzeme kullanılarak üretildiği için sık sık uç kırılması durumları yaşanmaz.

Tombow 0.3 uç dünya çapında en çok tercih edilen kalem ucu türlerindendir. Ayrıca Tombow uç uzun süredir ülkemizde kullanılmaktadır ve tüketicinin güvenini kazanmayı başarmıştır.

Tombow kalem ucun üretiminde birinci sınıf malzeme yani ultra polimer ve ince grafit karışımı kullanılmıştır. Bu sebeple hiçbir yaş aralığı için sağlık tehdidi oluşturmaz.

0.3 uç, son kalite malzeme kullanılarak üretilmiş ve yazı netliği sayesinde kullanıcının takdirini kazanmıştır. Kalite ve uygun fiyatı sayesinde her tür kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Ek olarak uygun fiyatı sayesinde toplu alımlarda da alıcıya büyük avantajlar sağlamaktadır.

Tombow 0.3 Uç Sağlığa Zararlı Mıdır?

Kalitesiz ikinci sınıf türlerinde insan sağlığına tehlike oluşturabilecek maddeler bulunabilmektedir. Ancak Tombow uç üretilirken birinci sınıf malzeme yani ultra polimer ve ince grafit karışımı kullanılmıştır. Kullanılan bu yüksek kaliteli malzeme insan sağlığına herhangi bir tehlike teşkil etmemektedir.

Dünya çapında oldukça sık tercih edilen Tombow uç, uygun fiyatı, yazı yazarken sağladığı netlik ve insan sağlığına tehdit oluşturmaması durumları sayesinde piyasadaki yerini kazanmış ve tercih edilen bir ürün olmaya hak kazanmıştır.

Tombow uç şeffaf tüpler içinde satışa sunulmaktadır yani tüp içerisinde kırık uç olup olmadığını rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, diğer 0.3 uçlara oranla fiyatı oldukça uygundur.

Tombow uç, uzun yıllardır ülkemizde kullanılmaktadır ve günümüzde tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. 0.3 uç kullanımı, kullanıcılar arasında çabuk kırılabilmesi ile eleştiri almaktadır ancak Tombow kalem ucu, yazı yazarken aşırı bastırmaya gerek duyulmadığı için sık sık kırılmaz.

Türdeşleri olan diğer 0.3 uçlara oranla daha uzun ömürlüdür. Daha uzun süreli kullanılabilmesi sayesinde uç satın alma ihtiyacını azaltır ve giderlerinizi azaltmanızda yardımcı olur.

Avansas’tan Toptan Tombow 0.3 Uç Alabilir Misiniz?

Toptan siparişlerde zaman zaman gecikme veya yeterli ürün bulunmaması gibi durumlar yaşanabilmektedir. Ancak Avansas, 12.000 metrekarelik devasa deposunda 5000’den fazla ürünü her zaman stoklu ve satışa hazır halde tutmaktadır. Bu sayede verilen toptan siparişleri hızlıca teslim edebilmektedir.

Ek olarak, en kaliteli ürünleri, en hızlı şekilde, rekabetçi ve tutarlı fiyatlarla sunma ilkemiz ve sahip olduğumuz yüksek satın alma gücü sayesinde siz değerli müşterilerimize ciddi maliyet avantajları sunuyoruz. Sağladığımız bu avantajlar sayesinde kaliteye daha fazla ödemenizin de önüne geçiyoruz ve maliyetlerinizi azaltarak giderlerinizi azaltmanızda sizlere yardımcı oluyoruz.

Avansas olarak pek çok büyük firma ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük depolarımızda stok tutarak çalışıyoruz. Sürekli yenilenen stoklarımız sayesinde Tombow 0.3 kalem ucu her zaman siz değerli müşterilerimize temin edebiliriz. Tombow uç toptan veya perakende satış için ürün kataloğumuzda sizlerle buluşmayı beklemektedir.

Online Olarak Alacağınız Tombow 0.3 Uçlarda Sorun Yaşar Mısınız? 

Transfer sırasında yaşanan problemler, eksik veya zarar görmüş halde teslim edilen ürünler sebebiyle tüketicilerin bir kısmı e-ticarete güvenmemektedir. Avansas olarak siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmayı en asil görevimiz olarak kabul etmekteyiz. Kısacası online olarak alacağınız Tombow 0.3 uçlarda sorun yaşamayacağınıza dair sizleri temin ediyoruz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tombow 0.3 mm HB Kalem Ucu
35,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.